Benátky n/J – Olomouc 2:0 (kon.) | Havířov – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 5:2 (kon.)
Most – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 2:1 (kon.) | Beroun – Havlíčkův Brod 0:2 (kon.)
Kadaň – Šumperk 2:3 (kon.)
konec
AZ Havířov
2:1 (0:1, 0:0, 2:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 09.11.2013, 17:00 • K&K Pneu aréna • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Patrik Rimmel v posledních sekundách napřáhl od modré ke střele a po jeho střele to v ochozech jen zahučelo!
     
    59:43
    Sztefek se s pukem prodral před branku, trefil však dobře vyjetého brankáře hostů. K dorážce se dostal i Klimša, ani ten úspěch neslavil
     
    58:55
    Jakub Grin (UNL) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    58:14
    Roubík zkusil vystřelit a jeho pokus se málem ujal, brankář Daneček snad ani neviděl, ale dokázal instinktivně vytasil lapačku a puk skončil přímo v ní!
     
    57:33
    Michal Sztefek po chybě na modré čáře Slovanu ujížděl s pukem sám na branku, jenže jeho kličku do bekhendu vystihl Dlouhý a jeho beton byl rychlejší!
     
    56:38
    Roupec s Danečkem ujížděli do přečíslení, Roupec si sjížděl před branku na střelu, ale přihrávku od Danečka dostal příliš před sebe a na kotouč nedosáhl.
     
    53:44
    Tomáš Rod (UNL) vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    53:16
    Jakúbek obehrál protihráče o puk a dostal se do slibné šance, brankář Dlouhý proti jeho střele vytasil vyrážečku.
     
    51:23
    Neskutečné dva zákroky si připsal brankář Daneček, jenže následně posunuje branku Jiří Krisl (HAV) a dvojnásobná přesilovka Slovanu bude mít své pokračování.
     
    49:45
    Krušné chvíle pro domácí! Ti teď budou hrát ve třech takřka celé dvě minuty. Na trestnou lavici putuje Peter Bezuška (HAV) na dvě minuty za zdržování hry – vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    49:22
    Lubomír Vosátko (HAV) vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    49:15
    Tůma stál před brankou takřka sám, ale na poslední chvíli mu hokejku zablokoval Klimša a brankář Daneček nemusel ani zasahovat.
     
    44:31
    Jaroslav Koma (HAV) vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    42:48
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po jednoduché akci se do útočného pásma dostal MIROSLAV ŠKUMÁT, který svou střelou zkusil pozornost brankáře Dlouhého. Těžko říct, za po inkasované brance nebyl brankář Slovanu trochu rozhozený, každopádně jeho zákrok nepatřil do kategorie "jistých" a puk si prakticky sám srazil do branky.
    Asistence: David Roupec.
     
    41:47
    Domácí jsou v laufu a v přečíslení zahrozil Šedivý, jeho rána švihem mířila do růžku, ale o pár centimetrů branku nakonec minula. Dlouhý si nyní hodně oddechl.
     
    40:55
    Havířov právě vstřelil branku!
    DAVID KLIMŠA se s pukem ihned po buly nastěhoval do útočného pásma, nejprve si připsal střelu, na kterou brankář Dlouhý ještě stačil, poté však dostal možnost další střely a po zamíření k pravé tyči našel skulinku pod vyrážečkou brankáře Slovanu.
    Asistence: Martin Jakúbek.
     
    37:36
    Robert Říčka (HAV) vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    36:40
    Václav Meidl (UNL) vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    33:15
    Patrik Rimmel (HAV) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    31:12
    Po odvážném vyjetí brankáře Danečka se dostal Slovan do vyložené šance! Na poslední chvíli vložil do odkryté branky svou hůl obránce Klimíček, který z úrovně brankové čáry zamezil hostům ve skórování!
     
    27:20
    Šlahař z podobné pozice pálí, ale trefuje rychlý beton Dlouhého! Domácí hrají přesilovku excelentně, obrana hostů neví, kde dřív skočit, ale všechny akce končí ve výstroji dnes bezchybného brankáře Dlouhého!
     
    26:02
    Vosátko dostal puk nabito do mezikruží, lišácky si sekundu počkal, aby rozhodil Dlouhého, to se mu ale nepovedlo! Další zákrok z říše snů si připisuje brankář Ústí, který proti jeho střele vytasil lapačku!
     
    25:44
    Jaroslav Roubík (UNL) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    20:34
    Klimša se Sztefkem se s pukem před brankou motali tak dlouho, dokud se jim málem nepodařilo kotouč dovézt až do branky. Po velkých zmatcích brankář Dlouhý puk ukryl v lapačce.
     
    18:09
    Nyní už se ovšem vylučovat bude. Jan Kloz (UNL) vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    15:15
    Roupec si z obrany sjel až před branku, kde dostal přesnou přihrávku. Jenže ve skórování mu opět zamezil úžasný Dlouhý! Ten instinktivně vyšvihl do střely svůj beton.
     
    12:39
    Maruna si připsal pěknou střelu, která mířila přesně do růžku svatyně hostů. Brankář Dlouhá puk vyrazil ramenem a z jeho výrazu se nejednalo o vůbec jednoduchý zákrok!
     
    08:21
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Jednoduchou akci dokázal přetavit v branku DANIEL BOHÁČ. Ten si před brankou počkal na teč a po střele Jakuba Grina dokázal dráhu letu puku změnit. Brankář Daneček neměl šanci zareagovat.
    Asistence: Jakub Grin, Martin Baránek.
     
    07:09
    Meidl si chytře počkal u levé tyče na přihrávku od spoluhráče zpoza branky, ale i když se ke střele dostal, jeho záměr včas odhalil brankář Daneček, který mu do střely vystavil svůj beton! Se svou dorážkou následně neuspěl ani Boháč.
     
    04:23
    Neskutečný zákrok brankáře Dlouhého! Jan Daneček dostal puk do zcela prázdné branky, ale na poslední chvíli mu do střely vložil svou lapačku ústecký fantóm. Tohle bude zřejmě zákrok večera!
     
    03:59
    Erik Neměc stojící před brankou se dostal k dorážce, po které trefuje tyč!
    Marken.cz

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 41. Klimša (Jakúbek), 43. Škumát (Roupec) – 9. Boháč (Grin, Baránek)


    AZ Havířov: L. Daneček (Gleich) – Bezuška, Vosátko "A", Roupec, Krisl "C", Koma, Klimíček, P. Rimmel – Sztefek, Němec, Klimša – J. Daneček, Šlahař, Jakúbek – Říčka, Šedivý, Maruna "A" – Škumát, Haas, M. Rimmel
    HC Slovan Ústí nad Labem: Dlouhý (Orct) – Černý, Smetana, Grin, Sklenička "C", Brož, Vaněk, Holomek – Kloz, Roubík "A", Rod – Baránek, Meidl, Přeučil – Tůma, Vávra, Boháč – Dostálek, Pořický

    Rozhodčí: Mrkva, Schmejkal – Lukš, Novák

    Diváci: 2 336
    bahis siteleri