Německo – Slovensko 2:0 (kon.) | Švýcarsko – USA 4:5 (kon.)
konec
Německo
2:0 (1:0,1:0,0:0)
Slovensko
sk Sobota 09.11.2013, 16:15Německý pohár
Partner:
     
    Slováci nedokázali ani v poslednej časti hry streliť gól, výsledné skóre je teda také, ako po druhej tretine a síce 2:0.
    Zajtra nás čaká posledný zápas a síce proti Švajčiarsku, nezabudnite teda držať palce i v tento tretí deň turnaja.
    Ďakujeme za pozornosť, dovidenia. (18:30:18)
     
    Najlepší hráči na oboch stranách sú brankári, teda Nemec Dennis Endras, ktorý dnes neinkasoval ani jeden gól. A na našej strane Rastislav Staňa.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:43
    Nemci sa pár sekúnd pred koncom zápasu dokázali dostať z obranného pásma, no v konečnom dôsledku si môžu dovoliť zápas už len dohrávať.
     
    59:14
    Slovákom sa darí vyhodiť puk a predchádzať tak nemeckému útoku.
     
    58:52
    K najväčšej šanci počas presilovej hry sa dostal Kettemer, ktorý pálil na Staňu spoza nášho obrancu z ľavého kruhu. Nebezpečný puk ale Staňa zneškodnil.
     
    57:38
    10-minútový trest dostáva náš reprezentant Andrej Šťastný, pomyslenia na strelenie gólu sa môžme azda vzdať.
     
    56:40
    Naši hráči stále pred Endrasom, nemeckí obrancovia ale bránia každej jednej strele. Aj Hossa sa môže pripísať na zoznam tých, ktorí nastrelili len domácich obrancov.
     
    55:00
    Slováci však opäť v útočnom pásme, Špirko triafa ale len nemeckého obrancu.
     
    54:19
    Aj Miklík to tento raz skúšal, no jeho strela od modrej preletela nad bránku a po odrazení od mantinelu sa puk dostáva na hokejky Nemcov.
     
    53:27
    K puku sa konečne dostali i naši chlapci, konkrétne Zuzin to skúšal strelou švihom po prihrávke od Mikuša. Endras je ale samozrejme pozorný, ako počas celého zápasu.
     
    53:14
    Naša tretia formácia stále v obrannom pásme, no Nemci akoby si nevedeli vytvoriť vhodnú pozíciu na strelu na bránku. Opäť a raz je hokej len o prihrávkach.
     
    52:58
    Protiútok Nemcov, Mezei ale puk vypichol a posiela ho do stredného pásma. Tam je však prichystaný ďalší nemecký hráč, puk sa im azda sám lepí na hokejky.
     
    51:59
    Rýchly hokej, no súčasne neefektívny. Schütz opäť preveroval Staňu, teraz ho podržala jeho lapačka.
     
    49:50
    Obe mužstva pôsobia, že už chcú len dohrať zápas. Slovákom chýba akási odhodlanosť bojovať. Množstvo prihrávok, no žiadne strely na bránku.
     
    49:20
    Hager si sám nakorčuľoval do útočného pásma, na Staňu to skúšal nebezpečnou strelou od kruhov, nášho brankára trafil len do výstroje. Pukmu z rúk vypadol, tu keby bol ďalší Nemec na možné dorazenie puk, mohol byť z toho tretí gól.
     
    47:59
    Špirko vyhráva puk, no vzápätí on Slováci prichádzajú. Schütz posúva svoj tím do útočného pásma, hľadá spoluhráča na prihrávku a následne možné zakončovanie.
     
    47:49
    Slováci sa usadili v útočnom pásme, niekoľkokrát vystrelili na Endrasa z každého uhla, no ten je vo svojej bráne pozorný. Bartovič to skúšal i strelou švihom z pravého kruhu, brankár preveril svoju lapačku.
     
    46:18
    Naši reprezentanti prišli o puk, spoza Endrasa rozohráva Pietta.
     
    46:00
    K puku sa konečne dostávajú i Slováci, Kudroč to skúšal od ľavého kruhu, Endras puk vyrazil. Švárny ešte na dvakrát dorážal, no nemecký brankár je dnes azda neprekonateľný.

    Janka Danková

    Branky a nahrávky: 6. Wolf (Plachta, Kettemer), 37. Boyle (Mauer, Schütz)


    Německo: Endras (Pätzold) – Schopper, Ankert, Krueger, Ebner, Kohl, Kettemer, Boyle, Petermann – Mauer, Hager, Pietta – Barta, Ullmann (A), Maurer – Kink (A), Seidenberg, Festerling – Wolf (C), Plachta, Schütz – Rőthke
    Slovensko: Staňa (Laco) – Sersen, Vydarený, Starosta (A), Mezei, Švárny, Kudroč, Mikuš P., Zuzin – Bartovič (C), Mikúš J., Radivojevič (A) – Surový, Záborský, Miklík – Špirko, Tybor, Hossa – Handlovský, Sýkora, Šťastný
    bahis siteleri