Benátky n/J – Olomouc 2:0 (kon.) | Havířov – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 5:2 (kon.)
Most – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 2:1 (kon.) | Beroun – Havlíčkův Brod 0:2 (kon.)
Kadaň – Šumperk 2:3 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
5:2 (3:1, 1:0, 1:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 09.11.2013, 17:00 • Kalich Arena • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    DAVID ŠVAGROVSKÝ přidává pojistku domácího vítězství do prázdné branky. Asistence: Dušan Žovinec.
     
    48:41
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hostující TOMÁŠ FOŘT si vytvořil dvé šance na skórování. Nejprve z pravé strany vyprášil Královy betony, druhý pokus z opačné strany už ale umístil přesně k levé tyči a opět snížil na rozdíl dvou gólů. Bez asistence.
     
    35:49
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    MILOSLAV ČERMÁK trestné střílení chladnokrevně proměnil střelou k levé tyči. Stadion znovu odskakuje do tříbrankového vedení.
     
    18:52
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tentokrát už ale JAKUB ČUŘÍK zamířil přesně. Z vrcholu levého kruhu se trefil k levé tyči litoměřické branky a vrátil svůj tým do hry. Asistence: Václav Čejka, Marek Laš.
     
    16:55
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Střela JAKUBA ŠULCE z vrcholu kruhů zapadla po odrazu od některého z hráčů stojících před brankou hostů do sítě a Stadion se ujímá již tříbrankového vedení. Asistence: Marek Hrbas.
     
    11:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Jedenadvacet sekund stačilo domácím k využití přesilové hry. Čermák vybídl nahrávkou k pravé tyči ke skórování MARTINA CHABADU, ten byl sice atakován hostujícím obráncem, ale přesto nezaváhal a bekhendem zametl puk za brankovou čáru. Asistence: Miloslav Čermák.
     
    04:47
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Přihrávku Rudovského z pravého kruhu tečoval mezi kruhy MIROSLAV FORMAN mimo dosah hostujícího brankáře a otevřel tak skóre dnešního střetnutí. Asistence: Jan Rudovský.
    Marken.cz

    Michal Sabó

    Branky a nahrávky: 5. Forman (Rudovský), 12. Chabada (Čermák), 17. Šulc (Hrbas), 36. Čermák (TS), 60. Švagrovský (Žovinec) – 19. Čuřík (Čejka, Laš), 49. Fořt


    HC Stadion Litoměřice: Král (Lavinger) – Žovinec, Husák, Šulc, Hrbas, Humphries, Evan, Málek – Čermák, Koudelka, Chabada – Budínský, Hašek, Novák – Rudovský, Bahenský, Forman – Švagrovský, Rubeš, Matai.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Falter (Dusík) – Bilčík, Dujsík, Čejka, Dlapa, Peroutka, Dietz – Laš, Dolníček, Čuřík – Mikeska, Nahodil, Vondráček – Káňa, Kaut, Fořt – Wasserbauer, Kadela, Křivohlávek.

    Rozhodčí: Smitka – Kis, Svoboda

    Diváci: 1210
    bahis siteleri