Toronto – New Jersey 2:1 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Nashville 5:0 (kon.) | Colorado – Calgary 4:2 (kon.)
Anaheim – Buffalo 6:2 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 4:2 (kon.) | Ottawa – Florida 3:2 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:0 (4:0, 0:0, 1:0)
Nashville Predators
Sobota 09.11.2013, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:53
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hostům se svůj tlak nepodařilo zužitkovat, takže přišel trest. Jets se dostali do brejku dvou na jednoho, Laddovu střelu ještě Mazanec vyrazil, ale BRYAN LITTLE už českého gólmana z dorážky překonal. Asistence: Andrew Ladd, Blake Wheeler.
     
    16:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hokejová pohádka Jets pokračuje, Jokinen vyhrál buly po Mazancově pravici, okamžitě jej poslal na volného DEVINA SETOGUCHIHO a Mazanec se nestačil dostatečně rychle přemístit, aby pokryl střelu zblízka. Asistence: Olli Jokinen.
     
    08:23
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak tohle je domácí smršť! Od modré vyslal tvrdou ránu DUSTIN BYFUGLIEN a díky skvělému Tangradiho clonění se puk zastavil až v brance! Asistence: Grant Clitsome, Chris Thorburn.
     
    06:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets už vedou o dvě branky! Ihned po buly nahazoval od modré Ellerby, puk se od zadního mantinelu odrazil ke Kaneovi, který okamžitě poslal puk před branku na zcela volného OLLI JOKINENA, který mohl zakončovat do odkryté části branky! Asistence: Evander Kane, Keaton Ellerby.
     
    03:04
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do rychlého vedení! Jets se dostali do rychlého brejku, Hutton Laddovu střelu ještě zvládl vyrazit, ale BRYAN LITTLE využil zmatku na brankovišti a z otočky dokázal chumel hráčů prostřelit a otevřít tak skóre tohoto utkání. Asistence: Andrew Ladd.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 4. Little (Ladd), 7. Jokinen (Kane, Ellerby), 9. Byfuglien (Clitsome, Thorburn), 17. Setoguchi (Jokinen), 50. Little (Ladd, Wheeler)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Clitsome, Byfuglien, Enström, Bogosian, Pardy, Ellerby – Wheeler, Little, Ladd – Setoguchi, Jokinen, Kane – Frolík, Scheifele, Halischuk – Thorburn, Wright, Tangradi.
    Nashville Predators: Hutton (9. Mazanec) – Weber, Jones, Klein, Josi, Ellis, Ekholm – Stalberg, Bourque, Wilson – Hornqvist, Legwand, Nystrom – Smith, Cullen, Beck – Spaling, Gaustad, Clune.

    Rozhodčí: Charron, Devorski – Barton, Murchison

    Diváci: 15 004
    bahis siteleri