Kometa Brno – Žďár n/S 3:2 (kon.) | Písek – Ústí n/L 7:0 (kon.) | Havířov – Třinec 4:7 (kon.)
Slavia – Pardubice 2:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:4 (1:0, 1:3, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 28.11.2013, 18:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    55:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    O vítězi je zřejmě rozhodnuto! Machala přihrál přesně FILIPU ZADINOVI, který kotouč zasekl a poslal za bezmocného Šorfa! Asistence: Ondřej Machala.
     
    38:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jeden ze slávistů se pozapomněl ve středním pásmu, a hosté tak jeli čtyři proti dvěma. ODŘEJ VÁLA to vzal na sebe a prostřelil Šorfa mezi betony! Bez asistence.
     
    34:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Patočka našel křižnou přihrávkou volného DANIELA KRÁSNÉHO, který si počkal na pohyb brankáře a trefil přesně mezírku mezi rukou a tělem Kloučka! Asistence: Matouš Patočka a Michal Kovář.
     
    32:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Kotouč se dostal na modrou k VOJTĚCHU BUDÍKOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Ondřej Machala a Dominik Cach.
     
    27:39
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí propadli na obranné modré a toho Pardubice využily. Vála se vřítil do pásma a předložil kotouč volnému DOMINIKU CACHOVI, který trefil odkrytou část klece a nedal Šorfovi sebemenší šanci! Asistence: Ondřej Vála a Vojtěch Budík.
     
    17:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Patočka se protáhl až do zakončení a po ledě prověřil Kloučka. Volný kotouč dojel DAVID ŠTEINER a bekhendem poslal puk nad beton pardubického brankáře! Asistence: Matouš Patočka.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 18. Šteiner (Patočka), 35. Krásný (Patočka, Kovář) – 28. Cach (Vála, Budík), 33. Budík (Machala, Cach), 39. Vála, 56. Zadina (Machala)


    HC Slavia Praha: Šorf – Novotný, Duda, Vorreiter, Melovič, Vobořil, Šantrůček, Krásný – Hradil, Netolický, Kern, šteiner, Martínek, Fiala, Kovář, Marek, Patočka, Kohút
    HC Dynamo Pardubice: Klouček – Rudy, Boček, Vála, Budík, Mikulčák, Leder, Žouželka – Cach, Machala, Machač, Petrus, Syrovec, Králíček, Zadina, Kubišta, Bor, Pochobradský
    bahis siteleri