Lipt. Mikuláš – Prešov 3:1 (kon.) | SR 18 – Senica 2:4 (kon.) | Prievidza – Bardejov 3:2 (po pr.)
Topoľčany – Trnava 1:4 (kon.) | Detva – Michalovce 6:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Spišská N. Ves 2:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
HC Prešov 07
sk Pátek 29.11.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    31:24
    Prešov dal gól!
    Po tom ako sa domáci tešili z tretieho gólu prišiel ihneď po buly strelecký zásah aj na druhej strane, ktorý je prvým v dnešnom zápase. Po buly sa dostali hostia do útočného pásma. prihrávku z pravej strany dostal pred bránou VILIAM KNAP, ktorý do odkrytej časti nezaváhal a prekonal brankára Púteca. Asistencia: Boris Krempaský.
     
    31:14
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Skóre sa nám na staručkom zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši opäť mení, keď sa o slovo prihlásil MARTIN LESKOVIANSKÝ, ktorý si vyšiel spoza brány a prekonal brankára Martona po tom ako mu poslal puk medzi betóny. Bez asistencie.
     
    09:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A je to tu... Liptáci v krátkom časovom sledne po prvom góle zvyšujú svoj náskok vedenia na rozdiel dvoch gólov. Ako sme spomínali. Domácim hráčom sa podarilo dostať puk do pásma súpera. z pravej strany prišla podobná prihrávka ako pri prvom góle, v zmätku hráčov sa najlepšie zorientoval MARTIN MARCINKO, ktorý poslal puk za chrbát Martona. Asistencie: František Poliaček, Peter Klepáč. Po góle si hostia zobrali oddychový čas.
     
    07:36
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Úvodný gól dnešného stretnutia vážení športoví priatelia. Domáci hráči sa dostali z tradičného útoku do útočného pásma. Boj o puk pri mantineli, následne nečakaná prihrávka od Juraja Kurica, ktorú pred bránou zachytil PETER BARTÍK, ktorý neváhal a namieril presne do ľavého dolného rohu. Asistencie: Juraj Kuric, Tomáš Leskovianský.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 8. Bartík (Kuric, Leskovianský), 10. Marcinko (Poliaček, Klepáč), 32. Leskovianský – 32. Knap (Kremapský)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec – Školiak, Špila, Bača, Mezovský, Klepáč, Nitriansky, Janči, Sajko – Bartík, Kuric, Leskovjanský – Kubovčík, Piatka, Roháč – Broska, Marcinka, Poliaček – Janček, Lištiak, Števuliak
    HC Prešov 07: Marton – Malina, Tkáč, Ejem, Tartaľ, Ivančo, Slávik, Guntáš, Ružička – Halás, Kohutiar, Sabol – Kivader, Posedlý, Prokop – Fusek, Renčok, Tahotný – Knap, Krempaský

    Rozhodčí: Bachúrik, Číž – Valko, Vyšný
    bahis siteleri