Groznyj – Zenit 1:1 (kon.) | Samara – FK Krasnodar 1:0 (kon.) | Spartak – Volga Novgorod 6:1 (kon.)
konec
FK Křídla Sovětů Samara
1:0 (0:0)
FK Krasnodar
Neděle 01.12.2013, 13:00 • Stadion Metallurg, Samara • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany vše, u fotbalu zase někdy nashledanou. (14:56:16)
     
    V závěru utkání se ještě oba týmy kočkovaly mezi sebou, nakonec ale jejich zbytečné spory vyřešili spoluhráči, náhradníci i rozhodčí. Samara se díky jedinému gólu Drahuna propracovala ke svému čtvrtému vítězství v sezóně a odpoutala se ještě více sestupovým pozicím. Krasnodar naopak ztratil body do svého boje o evropské poháry.
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Callagov (KSS) dostává ještě žlutou kartu za zdržování hry.
     
    90+3
    Tohle domácím vyhovuje, standardku u levé lajny rozehrál Caballero s Callagovem nakrátko, aby ušetřili co nejvíce vteřinek.
     
    90+1
    Sudí Kazmenko nastavuje druhý poločas o tři minuty.
     
    90
    Teď měla Samara velkou kliku! Isael poslal dlouhý centr do vápna ze standardky, kde se k hlavičce probojoval Gohou. Jeho střela skončila nad brankou jen o pár centimetrů.
     
    89
    Poslední změna zápasu. Adžindžal dnes předvedl rovněž solidný výkon, v závěru zápasu ho nahradí Verchawcow.
     
    87
    Jedrzejczyk přihrál dozadu na Márcia Abreua, ten si však proti dvěma protihráčům neporadil. Hosté alespoň zůstávají u míče zásluhou autového vhazování.
     
    86
    Mahmudov toho dnes naběhal opravdu dost, nyní už si jde odpočinout. Do hry jde na poslední minuty Vorobjov.
     
    85
    Němov se snažil narazit si se spoluhráčem ve středu, nakonec ale Mahmudov nezpracoval následnou přihrávku. Křídla Sovětů mají připravené střídání...
     
    83
    Do jednoho protiútoku se dostával po ponechané výhodě Mahmudov, bál se ovšem vystřelit, a nakonec u něj byl včas jeden z krasnodarských beků.
     
    82
    Krasnodar je nyní více u míče, bohužel pro něj nenachází recept na obranu Samary. Čím více se bude blížit utkání, tím více hosté budou spoléhat na brejky.
     
    80
    Hosté mají ještě deset minut na to, aby s výsledkem něco udělali. Herní projev není špatný, ale chybí povětšinou daleko lepší koncovka.
     
    79
    Dvě změny na straně hostů. Ze hřiště odchází Pereyra s Joaozinhem, nahrazují je Gohou a Isael.
     
    78
    Tak tohle bylo na poslední chvíli! Pereyra poslal pěkný centr na Wandersona, jenž se chystal vypálit z voleje, do střely se mu nakonec vložil vracející se obránce Callagov.
     
    76
    Závar před Veramkovou brankou. Po skrumáži nakonec pálil Joaozinho, ovšem jen do ležícího protihráče, od něhož se míč odrazil do zámezí.
     
    75
    Moc pěkná akce Křídel Sovětů! Drahun poslal balón na hlavu Adžindžala, jenž sklepával ještě na zadní tyč na nabíhajícího si Jelisejeva. Ten nestihl jeho přihrávku o jeden, dva kroky, jinak by pálil do poloprázdné branky.
     
    73
    Obě mužstva tohle utkání bolí. Hraje se opravdu celkem dost tvrdě – žádné zákeřné souboje nebo nervózní reakce hráčů, ale zkrátka pravý anglický styl. Granqvist se nyní nechce zvedat ze hřiště.

    Patrik Sandev

    Branky: 69. Drahun

    Karty:   90+3. Callagov (KSS) – 55. Gazinskij (KRS)


    FK Křídla Sovětů Samara: Veramko – Brown Forbes, José Nadson (46. Jelisejev), Amisulašvili, Callagov – Němov, Drahun, Mahmudov (86. Vorobjov), Taranov, Adžindžal (89. Verchawcow) – Caballero
    Náhradníci: Vavilin, Zeballos, Jelisejev, Kuzmičev, Verchawcow, Semšov, Baljajkin, Fjodorov, Božin, Deljkin, Vorobjov, Maksimov

    FK Krasnodar: Filcov – Kalešin, Martynovič, Jedrzejczyk, Granqvist – Gazinskij, Šipicin, Joaozinho (79. Gohou), Pereyra (79. Isael) – Pizzelli (58. Márcio Abreu) – Wanderson
    Náhradníci: Markov, Andjelkovič, Nachušev, Isael, Márcio Abreu, Gohou, Tubič, Lanin, Bolov, Sinicin, Petrov

    Rozhodčí: Kazmenko – Voroncov, Deušev
    bahis siteleri