Tottenham – Manchester Utd. 2:2 (kon.) | Hull City – Liverpool 3:1 (kon.) | Manchester City – Swansea 3:0 (kon.)
Chelsea – Southampton 3:1 (kon.)
konec
Hull City AFC
3:1 (1:1)
Liverpool FC
Neděle 01.12.2013, 15:05 • KC Stadium, Kingston upon Hull • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    87
    Hull City právě vstřelil branku!
    Rozhodnutí měl na kopačce již Sagbo, který vystihl rozehrávku Liverpoolu, nicméně byl zezadu tísněn a míč si dal daleko od nohy, po čemž zakončil jen do Mignoleta. Následně ovšem přišel další nákop, Sagbo předložil míč pod sebe Huddlestonovi, jenž se pokoušel technicky obstřelit Mignoleta. To by mu zřejmě nevyšlo, nicméně do všeho se hlavou vložil MARTIN ŠKRTEL a zásahem do protipohybu svého brankáře definitivně rozhodl toto utkání.
     
    72
    Hull City právě vstřelil branku!
    To je dokonalý šok. Nejprve McGregor chytil jistý gól a Hull o pár okamžiků později jde do vedení. Po řadě odrazů v šestnáctce skončil míč u DAVIDA MEYLERA, jenž si jej vytáhl do strany a na zadní tyč prostřelil svého bývalého spoluhráče ze Sunderlandu Simona Mignoleta.
     
    27
    Liverpool právě vstřelil branku!
    McGregor si do zdi postavil hned šest spoluhráčů, jenomže ani ti nezabránili precizní střele STEVENA GERRARDA na zadní tyč. McGregor dost možná nemá čisté svědomí, střela šla na stranu, kterou měl vykrýt on.
     
    20
    Hull City právě vstřelil branku!
    To je mírně skandální vyvrcholení dosavadního průběhu utkání. Sudí Webb přerušil hru u půlící čáry kvůli hře rukou a nařídil pokračování proti Mignoletově brance. K míči se postavil Huddlestone, jenž dlouhým pasem neoslovil nikoho ze spoluhráčů. Moses ovšem potom ztratil míč, ten si vzal po narážečce s Meylerem JAKE LIVERMORE, potáhl jej a svou střelu otřel o pravou Škrtelovu nohu, která míč naprosto vychýlila z Mignoletova dosahu.

    Daniel Polách

    Branky: 20. Livermore (Meyler), 72. Meyler, 87. Škrtel (vla.) – 27. Gerrard

    Karty:   25. Davies (HLL), 44. Brady (HLL)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:2.
    Hull City AFC: McGregor – Davies (66. Rosenior), Bruce, Figueroa – Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Meyler, Brady (90+2. Boyd) – Koren (C), Sagbo (90. Graham).
    Náhradníci: Harper – Rosenior, Chester, Fayé, Boyd, Graham, Gedo.

    Liverpool FC: Mignolet – Johnson, Touré, Škrtel, Flanagan – Gerrard, Leiva, Henderson – Sterling (66. Coutinho), Suárez, Moses (74. Alberto).
    Náhradníci: Jones – Agger, Sakho, Coutinho, Allen, Alberto, Aspas.

    Rozhodčí: Webb – Mullarkey, Cann
    bahis siteleri