Chabarovsk – Minsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Vladivostok – Záhřeb 0:2 (kon.) | Novokuzněck – Doněck 0:2 (kon.)
Novosibirsk – Spartak Moskva 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 2:0 (kon.) | Riga – Čerepovec 1:2 (kon.)
Lev – Jaroslavl 0:1 (po pr.)
konec
Admiral Vladivostok
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Medveščak Záhřeb
Pátek 06.12.2013, 10:00 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:23
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Záhřebský celek udeřil zřejmě naposledy, z tohohle se domácí asi už nevzpamatují. Autorem branky je opět klíčový muž utkání JONATHAN CHEECHOO, který u vzdálenější tyčky dorazil elegantně z první střelu od modré čáry od obránce Carla. Asistence: Mathieu Carle.
     
    52:33
    Lisin nyní měl pálit dříve. Záhřebská defenzíva ho v mezikruží měla nepohlídaného, jenže domácí forvard udělal jednu, možná i dvě kličky navíc, takže Dekanich stačil v pohodě betony sepnout.
     
    48:52
    Domácí udělali velký kiks v obraně. A Linglet se mohl dostat do zakončení. Nakonec byl na poslední chvíli odzbrojen.
     
    43:02
    ... tentokráte bylo po Zemčjonokově střele od modré před Dekanichem daleko živěji. Dorážet se snažil Pervušin a hostující gólman odolal jen s vypětím všec sil.
     
    34:18
    Carle (ZAG) je prvním potrestaným hráčem na straně hostů, usedá na trestnou lavici za krosček.
     
    28:24
    Až nyní rozhodčí musejí poprvé vylučovat. Podražení se dopustil Gračjov (VLD).
     
    26:05
    Publikum už bylo na nohou, myslelo si, že je to gól! Kuzněcov žabičkou nahrál do jízdy úplně volnému Pervušinovi, který z blízkosti mířil mezi Dekanichovy betony, tam nakonec puk opravdu zůstal.
     
    24:26
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Jednoduchá a účinná akce hostujícího mužstva. JONATHAN CHEEHOO dostal parádní přihrávku ke druhé tyčce od Vesca, jemuž do tandemu předtím předal Linglet. Kanadský forvard nemohl prostor prázdné branky minout, Hovinen tuhle situaci nemohl zvládnout. Asistence: Ryan Vesce, Charles Linglet.
     
    20:43
    Schutz hledal u druhé tyčky najíždějící spoluhráče, a že ti se řítili na Dekaniche jako tank. Nakonec si záhřebská obrana se štěstím poradila, byť měla velké štěstí, že se Bergfors nedostal k dorážce do prázdné branky.
     
    15:32
    Bergfors unikal podél pravého mantinelu, snažil se přihrávat doleva na Gynge a málem se puk odrazil od jednoho z obránců za záda Dekaniche. Ten byl z téhle akce celý nějaký zmatený.
     
    12:53
    Velká šance Medveščaku! Linglet přihrál do jízdy na rozjetého Vesca, jenž z blízkosti vypálil, Hovinenovi možná zachránilo zadek brzké vyjetí a co největší zmenšení úhlu hostujícímu útočníkovi.
     
    06:13
    Lisin se dostal do samostatného úniku! Zkoušel na Dekaniche jednoduchou kličku do bekhendu, kterou ovšem na hostujícího gólmana neuspěl. A dojíždějící Nikitěnko již dorážet nestačil.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 25. Cheechoo (Vesce, Linglet), 58. Cheehoo (Carle)


    Admiral Vladivostok: Hovinen (Ivannikov) – Porseland, Těrnavskij, Osipov, Commodore, Vorobjov, Antropov, Zemčjonok – Lisin, Nikitěnko, Ugarov – Bergfors, Gynge, Schutz – Lesnuchin, Drugov, Gračjov – Pervušin, Barbašev, Kuzněcov
    Medveščak Záhřeb: Dekanich (Vasiljevič) – Carle, Martinovic, Švarný, Foster, Popovic, Katic – Thomas, Murley, Ryan – Linglet, Cheechoo, Vesce – Nyström, Glumac, Ellison – Murray, Kane, Bjorkstrand – Perkovich

    Rozhodčí: Olenin, Ronn – Sivov, Novikov
    bahis siteleri