NY Rangers – Columbus 2:4 (kon.) | Philadelphia – Montreal 2:1 (kon.) | Ottawa – Buffalo 2:1 (kon.)
Tampa – Detroit 2:1 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Toronto 6:3 (kon.) | Nashville – Dallas 3:1 (kon.)
Winnipeg – Colorado 3:4 (0:2 po s.n.) | Arizona – NY Islanders 6:3 (kon.) | Calgary – Carolina 2:1 (po pr.)
Edmonton – Boston 2:4 (kon.) | San Jose – Minnesota 3:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
6:3 (1:1, 4:2, 1:0)
New York Islanders
Pátek 13.12.2013, 03:00 • Jobing.com Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:13
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Další přečíslení domácích už ale brankou končí! ROB KLINKHAMMER se ujal puku ve vlastním obranném pásmu, využil špatného střídání hostů a parádní akci si nakonec zakončil sám, ačkoliv na druhé straně číhal na přihrávku Mike Ribeiro! Bez asistence.
     
    38:59
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Mladý obránce Islanders Calvin de Haan ztratil kotouč ve středním pásmu, Ribeiro jej předal MIKKELU BOEDKEROVI, který parádní střelou přesně do šibenice přidává pátou branku Coyotes! Asistence: Mike Ribeiro.
     
    33:05
    Islanders právě vstřelili branku!
    Pozor, Ostrované snižují na rozdíl jediné branky! KYLE OKPOSO úspěšně tečoval puk před brankou, od modré čáry střílel Strait! Asistence: Brian Strait a Frans Nielsen.
     
    31:42
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté snižují, JOHN TAVARES navezl puk do útočné třetiny, vyměnil si puk s Vanekem a poté jej chtěl přihrát před brankou stojícímu Clutterbuckovi, puk se nakonec do branky odrazil od jednoho dojíždějících obránců! Asistence: Thomas Vanek a Aaron Ness.
     
    26:15
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí hráči přidávají další branku! Moss se ještě ve své šanci neprosadil, Klinkhammer ale za brankou vybojoval puk, přihrál před branku MIKU RIBEIROVI, který konečně tváří tvář Poulinovi uspěl! Asistence: Rob Klinkhammer.
     
    24:31
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Yandle už mohl střílet, ještě ale hledal své spoluhráče před brankou, kde vznikl velký závar, ze kterého nakonec dokázal MIKKEL BOEDKER prostrkat kotouč za brankovou čáru! Asistence: Antoine Vermette a Keith Yandle.
     
    22:34
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení, po pohledné akci, kterou založil Murphy ve vlastním obránném pásmu se prosazuje ROB KLINKHAMMER, který si dvakrát vyměnil puk s Mikem Ribeirem a poté z úhlu přesně zakončil! Asistence: Mike Ribeiro a Connor Murphy.
     
    14:34
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí rychle mažou náskok svého soupeře, po dobře sehrané přesilovce se puk přes Vrbatu a Ekmana-Larssona dostal puk na modrou čáru ke KEITHU YANDLEOVI, jehož lehké nahození od modré čáry končí až v síti! Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Radim Vrbata.
     
    13:06
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ač se hosté v posledních minutách vytratili ze hry, ujímají se vedení! Nahození MacDonalda od modré čáry tečuje za Smithova záda ERIC BOULTON! Asistence: Andrew MacDonald a Brian Strait.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 15. Yandle (Ekman-Larsson, Vrbata), 23. Klinkhammer (Ribeiro, Murphy), 25. Boedker (Vermette, Yandle), 27. Ribeiro (Klinkhammer), 39. Boedker (Ribeiro), 55. Klinkhammer – 14. Boulton (MacDonald, Strait), 32. Tavares (Vanek, Ness), 34. Okposo (Strait, Nielsen)


    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Michálek, Ekman-Larsson, Yandle, Murphy, Stone, Schlemko – Kennedy, Hanzal, Vrbata – Chipchura, Vermette, Boedker – Klinkhammer, Ribeiro, Moss – Bissonnette, Halpern, Szwarz
    New York Islanders: Poulin (Nabokov) – MacDonald, Hickey, de Haan, Hamonic, Ness, Strait – Vanek, Tavares, Okposo – Bailey, Nelson, McDonald – Grabner, Nielsen, Clutterbuck – Boulton, Cizikas, Martin

    Rozhodčí: Lewis, Lee – Heyer, Kovachik

    Diváci: 10996
    bahis siteleri