Omsk – Novokuzněck 3:2 (kon.) | Barys – Novosibirsk 3:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 2:3 (kon.)
Jekatěrinburg – Vladivostok 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Nižněkamsk 2:4 (kon.) | Čerepovec – Ufa 5:3 (kon.)
CSKA Moskva – HC Slovan 4:5 (kon.) | Mytišči – Magnitogorsk 0:1 (kon.) | Spartak Moskva – Kazaň 1:2 (kon.)
Minsk – Dynamo Moskva 2:4 (kon.) | Doněck – Viťaz 5:3 (kon.) | Riga – Čeljabinsk 2:0 (kon.)
Záhřeb – N.Novgorod 0:1 (0:2 po s.n.)
konec
Avangard Omsk
3:2 (0:0, 3:1, 0:1)
Metallurg Novokuzněck
Pátek 13.12.2013, 13:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Zmatky před Mezinem, z pravého křídla pálil Musin, domácí brankář s velkými problémy dokázal situaci ustát, vůbec nevěděl, kde má puk!
     
    59:40
    Ložkin míří ven z brány, hosté to zkusí v šesti!
     
    53:11
    Popov přebruslil svého obránce, nakonec ale ho v gólové radosti zastavil beton brankáře Ložkina! Další velká šance domácích na uklidňující branku.
     
    51:14
    Pěrežogin se zbavil na pravém křídle svého strážce, nabruslil si do mezikruží, jeho pokus ale dokázal udržet mezi rukou a tělem hostující brankář. Ten tak stále drží naděje hostí na bodový zisk z dnešního mače.
     
    44:46
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hosté snižují náskok Omsku a dostávají se na rozdíl jedné trefy! JEGOR MARTJONOV dostal přesnou nabídku na pravý kruh, odkud zamířil přesně k levé tyči domácí brány. Mezin přes několik hráčů na jeho střelu moc dobře neviděl. Asistence: Ansel Galimov.
     
    39:48
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí v závěru třetiny přidávají ještě jednu branku a navyšují svůj náskok! Dvanáct vteřin před sirénou se prosadil SERGEJ KALININ, který z levého kruhu zužitkoval nabídku Semina. Asistence: Dmitrij Semin, Sergei Kosticyn.
     
    37:18
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a vrací se znovu do vedení! Po zmatcích kolem hostující brány se k puku dostal Semin a zpoza brány ho naservíroval jako na zlatém podnose domácímu obránci NIKITOVI PIVCAKINOVI, který si sjel mezi kruhy. Na domácího obra čekal už jednoduchý úkol, Ložkin byl tak dezorientovaný, že na něj zívala prakticky prázdná brána. Asistence: Dimitrij Semin.
     
    36:32
    Za vysokou hůl je vyloučen hostující Kurepanov.
     
    31:02
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hostující celek chvíli po polovině zápasu srovnává. K nabídce z pravého křídla se mezi kruhy dostal VLADISLAV KARTAJEV a nekompromisně poslal z první puk do domácí brány. Asistence: Tuukka Mantyla, Alexej Kosourov.
     
    27:51
    Bude se ale vylučovat, domácí hráli v šesti a čeká na ně tak dvouminutový trest. Trenér Říha se na střídačce velmi zlobí na rozhodčí.
     
    24:57
    Následně se ke střele z mezikruží dostal Kosourov, Mezin s velkým problémy tlumí puk ve své výstroji.
     
    22:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají v zápase vedení! Po sérii několika šancí první formace Omsku se před Ložkina vymotal SERGEJ KALININ, který si obhodil hostujícího brankáře a zametl mu puk do brány. Asistence: Denis Kuljaš.
     
    18:37
    Třetí útočná formace hostí ve velké šanci. Celé přečíslení tři na dva ale překombinovala, Kuklev měl z mezikruží již střílet a ne ještě hledat přihrávkou některého ze svých spoluhráčů!
     
    16:15
    Z levého křídla se před Mezina natlačil Achmetov, mířil na vzdálenější tyč, nakonec ale přestřelil domácí branku!
     
    08:55
    Další vyloučení je zde. Za hákování si dvě minuty odsedí domácí obránce Miroslav Blaťák. Možnost početní výhody tak budou mít i hosté.
     
    04:43
    První vyloučení, za podražení si dvě minuty na trestné lavici odsedí hostující Kuklev.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 23. Kalinin (Kuljaš), 38. Pivcakin (Semin), 40. Kalinin (Semin, Kosticyn) – 32. Kartajev (Mantyla, Kosourov), 45. Martjonov (Galimov)


    Avangard Omsk: Mezin – Kuljaš, Pivcakin, Baranka, Blaťák, Ljamin, Gončarov, Poleščuk, Nurislamov – Kalinin, Semin, Kosticyn – Růžička, Popov, Pěrežogin – Kurjanov, Širokov, Machanovskij – Pjanov, Kazakov, Berdnikov.
    Metallurg Novokuzněck: Ložkin – Martjnov, Arzamascev, Giroux, Mantyla, Černov, Kuklev, Kanarskij, Skutar – Achmetov, Galimov, Musin – Jemelin, Kartajev, Kosourov – Kurepanov, Veličkin, Vyglazov – McLean, Valujskij, Lapenkov.

    Rozhodčí: Bukin, Safiullov – Koposov, Matjuša
    bahis siteleri