Omsk – Novokuzněck 3:2 (kon.) | Barys – Novosibirsk 3:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 2:3 (kon.)
Jekatěrinburg – Vladivostok 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Nižněkamsk 2:4 (kon.) | Čerepovec – Ufa 5:3 (kon.)
CSKA Moskva – HC Slovan 4:5 (kon.) | Mytišči – Magnitogorsk 0:1 (kon.) | Spartak Moskva – Kazaň 1:2 (kon.)
Minsk – Dynamo Moskva 2:4 (kon.) | Doněck – Viťaz 5:3 (kon.) | Riga – Čeljabinsk 2:0 (kon.)
Záhřeb – N.Novgorod 0:1 (0:2 po s.n.)
konec
CSKA Moskva
4:5 (1:0, 1:5, 2:0)
HC Slovan Bratislava
Pátek 13.12.2013, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:26
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí početní výhodu po půl minutě využívají a snižují na rozdíl jedné branky! Brankáře Januse dokázal překonat ALEXANDER FROLOV. Troufám si tvrdit, že nás čekají ještě velmi zajímavých pět minut. Asistence: Alexej Morozov, Jakov Rylov.
     
    43:25
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec početní výhodu využívají a na začátku třetí třetiny snižují náskok Slovanu na pouhé dvě branky. Radul přenechal puk NIKITOVI ZAJCEVOVI, který se elegantně vyhnul poslednímu obránci Slovanu a svým druhým gólem v utkání se nemýlil. Domácí budou svůj tlak ještě navyšovat, zápas ještě není ztracený. Asistence: Alexander Radulov.
     
    39:49
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hostující Slovan nabídnutou přesilovou hru využívá a v závěru třetiny se navrací do zajímavého třígólového vedení! Ke střele na modré čáře se dostal VLADIMÍR MIHÁLÍK a propálil popáté ve druhé třetině domácího brankáře Proskurjakova. Ten již nejspíše nebude chtít do třetí třetiny nastoupit vůbec. Bez asistence.
     
    37:02
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je to tak, branka platí! Domácí nakonec využívají již klasickou přesilovou hru, hodně ale ještě vytěžili ze svého tlaku z přesilové hry pět na tři. Úspěšným exekutorem je NIKITA ZAJCEV. Asistence: Jakov Rylov.
     
    31:30
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hostující Slovan ubránil oslabení a vzápětí přidává čtvrtou branku, obrana domácích je poslední minuty zralá na odpis! Z trestné lavice naskočil na led vyloučený BRANKO RADIVOJEVIČ, ujal se volného puku a vřítil se ihned sám na Proskurjakova. Ten na jeho kličku neměl nárok a počtrvrté během čtyř minut kapituluje. Asistence: bez asistence.
     
    27:19
    Slovan právě vstřelil branku!
    Velmi studená sprcha pro domácí CSKA, hostující Slova přidává v rozmezí sedmdesáti vteřin třetí branku a kompletně mění vývoj dnešního duelu! Brankář Proskurjakov spěchal za vyhozeným pukem, u něj byl však rychleji hostující LIBOR HUDÁČEK, který puk poslal okamžitě do poloprázdné brány CSKA. Bez asistence.
     
    26:19
    Slovan právě vstřelil branku!
    To je panečku obrat! Uteklo přesně deset vteřin od vyrovnávací branky a domácí gólman Proskurjakov musí lovit puk podruhé ze své brány! Úspěšným střelcem, který do pásma vletěl prakticky ihned po buly je český forvard MICHAL VONDRKA! Bez asistence.
     
    26:09
    Slovan právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita! Hosté se ve druhé třetině zasluhují o vyrovnávací trefu, přesně mířil za záda Proskurjakova od modré obránce MICHAL SERSEN, který si několikrát vyměnil puk s obráncem Škoulou. Asistence: Martin Škoula.
     
    00:23
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí bleskurychle otevírají skóre dnešního duelu! Uběhlo pouhých dvacet tři vteřin, když se po pasu od Morozova prosadil OLEG SAPRYKIN. Asistence: Alexej Morozov.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 1. Saprykin (Morozov), 38. Zajcev (Rylov), 44. Zajec (Radulov), 55. Frolov (Morozov, Rylov) – 27. Sersen (Škoula), 27. Vondrka, 28. Hudáček, 32. Radivojevič, 40. Mihálik


    CSKA Moskva: Proskurjakov – Denisov, Rylov, Mišarin, Zajcev, Pervyšin, Eminger, Jegoršev – Filppula, Saprykin, Morozov – Griogrenko, Radulov A., Prochorkin – Žarkov, Fefelov, Frolov – Něprejajev, Ljubimov, Zubov, Fjodorov.
    HC Slovan Bratislava: Janus – Sersen, Škoula, Mojžíš, Mihálik, Štajnoch, Brejčák – Miklík, Bližňák, Vondrka – Bartovič, Olvecký, Radivojevič – Šatan, Šťastný, Hudáček – Mikuš, Mráz, Matoušek, Daňo, Bakoš.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Ščenjov – Putilin, Sivov