Pittsburgh – New Jersey 3:2 (kon.) | Florida – Washington 3:2 (4:3 po s.n.) | Vancouver – Edmonton 4:0 (kon.)
Buffalo – Calgary 1:2 (po pr.) | Ottawa – Los Angeles 2:5 (kon.) | Winnipeg – Dallas 4:6 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:2 (3:0, 0:2, 0:0)
New Jersey Devils
Sobota 14.12.2013, 01:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    24:40
    Devils právě vstřelili branku!
    A nyní je rozdíl skóre pouze jednobrankový! Fleury neudržel střelu Jágra z levého kruhu, puk putoval do branky. Na brankové čáře ho pro jistotu doklepl DAINIUS ZUBRUS! Asistence: Jaromír Jágr, Travis Zajac.
     
    23:24
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté se konečně prosazují, šancí na to už měli dost. PATRIK ELIÁŠ tečuje nástřel Volečnkova do předbrankového prostředí, puk končí za nešťastným Fleurym! Asistence: Anton Volčenkov, Steve Bernier.
     
    14:40
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Schneider neudržel střelu od modré, puk vyrazil jen před sebe. O snadnou dorážku do odkryté branky se tak mohl postarat dobře postavený a hlavně nikým nebráněný JAYSON MEGNA. Asistence: Simon Despres, Deryk Engelland.
     
    07:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Fatální chyba v rozehrávce Devils končí druhým snadným gólem pro Pittsburgh. Puk se dostal k volnému CHRISI CONNEROVI, který se trefil střelou zápěstím k pravé tyči. New Jersey doplácí na naprosto zbytečné vlastní chyby. Asistence: Brandon Sutter, Joe Vitale.
     
    00:41
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Obrovskou minelu teď předvedl gólman Devils Schneider. Ten totiž nedokázal zkrotit nahozený puk. Gólman hostů ho sice zastavil, puk ale nekontroloval. O velmi snadnou dorážku se tak mohl postarat PASCAL DUPUIS. Asistence: Chris Kunitz, Sidney Crosby.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 1. Dupuis (Kunitz, Crosby), 8. Conner (Sutter, Vitale), 15. Megna (Despres, Engelland) – 24. Eliáš (Volčenkov, Bernier), 25. Zubrus (Jágr, Zajac)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Letang, Maatta, Niskanen, Engelland, Bortuzzo, Despres – Dupuis, Crosby, Kunitz – Megna, Malkin, Jokinen – Vitale, Sutter, Conner – Kobasew, Sill, Adams.
    New Jersey Devils: Schneider (Brodeur) – Fayne, Greene, Židlický, Volčenkov, Merrill, Gelinas – Jágr, Zajac, Zubrus – Brunner, Eliáš, Bernier – Ryder, Henrique, Boucher – Janssen, Loktijonov, Sestito.

    Rozhodčí: Walsh, Charron – Barton, Rody

    Diváci: 18 087
    bahis siteleri