Litoměřice – PZ Kladno 4:3 (2:0 po s.n.) | Havířov – Přerov 4:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:2 (0:0, 1:1, 3:1)
HC ZUBR Přerov
Sobota 14.12.2013, 13:30 • K&K Pneu aréna • Liga juniorů
Partner:
     
    56:22
    Havířov právě vstřelil branku!
    JAN DIVIŠ střílí čtvrtý gól Havířova, který pro domácí znamená pojištění dnešní výhry. Havířovský útočník se dostal před branku a hbitě dorazil volný puk za záda Loučky.
    Bez asistence.
     
    54:04
    Havířov právě vstřelil branku!
    MICHAL VYČESANÝ však hned záhy posílá Havířov opět do vedení a dokonce ve vlastním oslabení! Autor branky vypíchl obránci puk a ujížděl sám na branku. Po zvoleném blafáku do bekhendu puk zasunul za záda bezmocně ležícího brankáře Loučky.
    Bez asistence.
     
    52:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Před brankou po tlaku hostů vznikla nepřehledná situace, ve které projevili větší aktivitu a důraz přerovští hokejisté. K volnému puku se tak dostal PATRIK ŘEZÁČ, který zmateného brankáře AZetu lehce překonal.
    Asistence: Michal Spěvák, Pavel Hradil.
     
    50:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    Synek viděl rozjetého TOMÁŠE MATĚJKA, kterému poslal přesnou přihrávku skrz dva obránce a útočník Havířova jel sám na branku. Zvolil střelu zápěstím a trefil přesně místo u pravé tyče!
    Asistence: Dominik Synek.
     
    33:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po křižné přihrávce skrz brankoviště se puk dostal k MICHALU VYČESANÉM, který stál u branky zcela nekrytý. Ten měl sice těžkou výchozí pozici, když stál ve velkém úhlu, ale trefil se přesně!
    Asistence: Jan Diviš, Dominik Suchý.
     
    23:00
    Přerov právě vstřelil branku!
    Po chybě v obranném pásmu ztratil obránce Havířova puk, domácí propadli a před brankou stál zcela volný PATRIK ŘEZÁČ. Tomu poslal přesnou přihrávku z rohu Michal Spěvák. Autor branky měl už snadnou úlohu zasunout puk do odkryté branky.
    Asistence: Michal Spěvák.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 34. Vyčesaný (Diviš, Suchý), 51. Matějek (Synek), 55. Vyčesaný, 57. Diviš – 23. Řezáč (Spěvák), 53. Řezáč (Spěvák, Hradil)


    AZ Havířov: Gabler (Slanina) – Cháňa, Gawlas, Flamík, Graca, Potočný V., Weisser – Vyčesaný, Suchý, Lenomar, Caruk, Diviš, Matějek, Synek, Taras, Staš
    HC ZUBR Přerov: Loučka (Grigárek) – Tomiga, Mašíček, Šťastný, Kundrátek, Adámek, Duda, Běhal – Spěvák, Řezáč, Hradil, Čelko, Šnirc, Němec, Siegel, Kubal, Nohál

    Rozhodčí: Koziol – Bartek, Kašinský

    Diváci: 111
    bahis siteleri