HC Litvínov – Vsetín 4:1 (kon.) | Kladno – Olomouc 6:2 (kon.) | HC Plzeň – Kometa Brno 2:4 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Chomutov – Zlín 3:2 (po pr.) | Slavia – Č. Budějovice 6:3 (kon.)
Sparta – Jihlava 5:1 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
HC Kometa Brno
Pátek 24.01.2014, 15:00 • Malá hala, Plzeň • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    57:47
    Za sekání dostává ještě jeden menší trest Josef Zimmermann (PLZ).
     
    54:27
    Pavel Rajal (PLZ) prohrál v rychlostním souboji s Jenyšem a musel si vypomoci lehkým zahákováním. Přesilovka pro Kometu.
     
    52:46
    Kozel s Grünwaldem teď opět rozebrali domácí obranu, ve velké šanci ale ani tentokráte neuspěli. Pacl byl opět po rychlé kombinaci mimo hru.
     
    50:38
    Raška zakončoval na zadní tyči po parádní křižné přihrávce do odkryté branky, neměl ale ideální rovnováhu a kotouč nedokázal přesně usměrnit.
     
    47:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se vracejí do dvoubrankového vedení! Jenyš prohodil kotouč o mantinel do úniku na volného Grünwalda, který už mohl tváří v tvář Paclovi zakončovat, ještě celou situaci ale dokázal vylepšit přihrávkou ADAMU KOZLOVI, který kotouč jen doklepl do odkryté klece. 2:4!
    Asistence: Hynek Grünwald, Pavel Jenyš.
     
    46:12
    Po výborné akci Maška, který kotouč zavezl do pásma a zpětnou přihrávkou našel před brankovištěm volného Polatu, zachránil Kometu Klimeš, který proti Polatově ráně fantasticky zasáhl.
     
    44:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kontaktní branka je tady! Opět zaúřadovala kombinace mezi Ondřejem Koptou a JIŘÍM KEPKOU, nyní si však indiáni své role prohodili. Kepka měl sice se zpracováním ne úplně přesné přihrávky od Kopty menší problémy, hosté mu ale dopřáli tolik času, že i přesto mohl v poklidu zamířit – 2:3. Asistence: Ondřej Kopta.
     
    37:39
    Josef Zimmermann (PLZ) neodhadl vyhození hostů a v souboji s Benešem si musel vypomoci proti pravidlům, Filip Beneš (KOM) však podle rozhodčích svému pádu něco málo přidal, a na trestnou tak míří oba dva.
     
    36:02
    Hosté budou hrát další oslabení. Jakub Zbořil (KOM) dostává dvouminutový trest za držení.
     
    34:14
    Uhlík střílel z mezikruží, Klimeš ale dokázal jeho ránu betonem vykopnout.
     
    33:42
    Kepku nepříjemně sestřelil hostující kapitán Jan Sedlák (KOM) a obdržel menší trest za vražení. Brno jde do tří.
     
    32:45
    Adam Kozel (KOM) trefil holí do obličeje Zimmermanna a dostává menší trest.
     
    31:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jako bych to přivolal. Hosté využili svůj tlak znásobený početní výhodou a po přesné střele JAKUBA ZBOŘILA přidávají třetí branku. 1:3!
    Asistence: Adam Raška, Daniel Kunce.
     
    31:29
    Matyáš Kubík (PLZ) dostává dvouminutový trest za hrubost. To je velká šance pro hosty navýšit své vedení.
     
    30:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se velmi lacino dostávají zpět do jednobrankového vedení. PETR MRÁZEK si počkal před brankářem Paclem, na kterého se po nejistém zákroku sesypalo několik hráčů obou týmu. Kotouč vypadl z chumle přímo před Mrázka, který kotouč jen pohodlně bekhendem zasunul do prázdné branky – 1:2. Asistence: Adam Šidák a Adam Raška.
     
    29:15
    Král vyzval ke skórování Kozla, který mohl zakončovat do odkryté branky, hůl mu ale v poslední chvíli jeden z domácích obránců nadzvedl, čímž tak zachránil svůj tým od téměř jistě inkasované branky.
     
    26:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Brněnští se dostali v posledních chvílích pod tlak, ze kterého se nakonec nedokázali vymanit. Plzeňští tak dlouho ostřelovali Klimeše, až se při jedné z nebezpečných situací dostal k dorážce na brankovišti ONDŘEJ KOPTA a srovnal průběžný výsledek na 1:1. Asistence: Jiří Kepka a Roman Přikryl.
     
    19:15
    Tomáš Račický (BRN) teď podrazil pronikajícího Koptu a vysloužil si dvouminutové vyloučení.
     
    15:23
    Houfek si vybruslil s kotoučem do ideální střelecké pozice mezi kruhy, výborný zákrok ale vytáhl Klimeš, který dokázal kotouč ramenem vyrazit a následně jej před dorážejícími hráči Plzně včas přikryl.
     
    13:39
    Při vlastním oslabení teď ujel domácím střelec první branky Raška, Slavík ale zabral a čistým zákrokem jej ještě dokázal od kotouče odstavit.
     
    13:26
    První přesilovou hru si zahrají také indiáni. Petr Mrázek (KOM) dostává menší trest za sekání.
     
    13:03
    Velkou šanci spálil na druhé straně Kunce, který zakončoval po přihrávce Vágnera do odkryté branky, trefil ale jen tyč!
     
    08:33
    Plzeňští mají ve střídání pořádné zmatky. Podruhé dostávají menší trest za špatné střídání, tentokráte jej odpyká Jiří Uhlík (PLZ).
     
    07:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    A hned z protiútoku navíc inkasují první branku. Rychlý pas Mrázka ukořistil ve středním pásmu ADAM RAŠKA, který dokázal nabrat rychlost, pláchl domácím obráncům a z dobré pozice přesnou střelou do horní poloviny branky poslal svůj tým do vedení. Využitá přesilovka Komety a stav je 0:1! Asistence: Petr Mrázek a Jakub Zbořil.
     
    06:30
    Patrik Marcel (PLZ) už mířil na střídačku, při rychlém brejku Brna se musel ale opět zapojit do hry a při bránění to přehnal s agresivitou. Dostává dvouminutový trest za držení.
     
    01:34
    Domácí tým dostává menší trest za špatné střídání. Odslouží ho Matěj Polata (PLZ).

    Marek Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 26. Kopta (Kepka, Přikryl), 45. Kepka (Kopta) – 8. Raška (Mrázek, Zbořil), 31. Mrázek (Šidák, Raška), 32. Zbořil (Raška, Kunce), 48. Kozel (Grünwald, Jenyš)


    HC Plzeň 1929: Pacl (Kuneš) – Marcel (C), Kubík, Kohel, Hanus, Houfek (A), Slavík (A) – Zimmermann, Kopta, Mašek, Kristl, Rajal, Polata, Michel, Přikryl, Uhlík, Čadek, Tulačka, Kepka
    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) – Šidák, Mytiska, Hájek, Sedlák, Zbořil, Vojáček, Vágner – Kozel, Račický, Raška, Mrázek, Kunce, Kusko, Beneš, Jenyš, Král, Boltvan, Grünwald, Pelikán, Ondráček

    Rozhodčí: Svoboda – Rubáš, Tvrdík
    bahis siteleri