HC Litvínov – Vsetín 4:1 (kon.) | Kladno – Olomouc 6:2 (kon.) | HC Plzeň – Kometa Brno 2:4 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Chomutov – Zlín 3:2 (po pr.) | Slavia – Č. Budějovice 6:3 (kon.)
Sparta – Jihlava 5:1 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
6:2 (2:0, 2:1, 2:1)
HC Olomouc
Pátek 24.01.2014, 14:00 • ČEZ Stadion • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    53:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Doudera vyslal exkluzivní přihrávkou do úniku NORAIRA HOVSEPJANA, jenž ho proměnil střelou do "pátého růžku" neboli mezi betony. Asistence: Lukáš Doudera, FIlip Doležal.
     
    47:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Slezák dělal co mohl, ale na třetí pokus DANIELA KRUŽÍKA z bezprostřední blízkosti už dosáhnout nemohl a tak se Kladno opět dostává do vedení o tři branky. Asistence: Patrik Machač.
     
    44:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Krásná kombinace v podání hostujícího týmu do prázdné branky, na jejímž konci byl LUKÁŠ KRÁLÍK. Asistence: Aleš Jergl, Dominik Bauer.
     
    34:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři si ale berou tříbrankové vedení bleskově zpět. Ihned po buly se vrhli do pásma a z druhé vlny překonal Slezáka dnes podruhé najíždějící VÁCLAV KOLÁŘÍK. Asistence: Patrik Machač, Dominik Habrdla.
     
    34:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se vracejí do zápasu! Na brankovišti předvedl nejlépe svůj důraz TADEÁŠ KOCIÁN po střeleckém pokusu Králíka. Asistence: Lukáš Králík, Aleš Jergl.
     
    26:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Stačila jim jenom malá chvilka na to, aby se usadili a dostali ke střele, kterou od modré vypálil VÁCLAV KOLÁŘÍK tak, že skončil až ve Slezákově síti. Asistence: Dominik Habrdla, Patrik Machač.
     
    4:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši vzápětí odskakují na 2:0. Přečíslení domácího celku zakončil parádně do horní poloviny branky z druhé vlny najíždějící FILIP DOLEŽAL. Asistence: Dominik Habrdla, Petr Janeček.
     
    0:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Vhazování v útočném pásmu vyhrál Veselý, který ihned poslal kotouč na NORAIRA HOVSEPJANA, jenž první střelou utkání otevírá skóre. Asistence: Petr Veselý.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 1. Hovsepjan (Veselý), 5. Doležal (Habrdla, Janeček), 27. Kolářík (Habrdla, Machač), 35. Kolářík (Machač, Habrdla), 48. Kružík (Machač), 54. Hovsepjan (Doudera, Doležal) – 35. Kocián (Králík, Jergl), 45. Králík (Jergl, Bauer)


    Rytíři Kladno: Kaňka (Švihálek) – Větrovec, Hájek, Doudera, Bunda, Špaček, Kolářík, Potěchin, Šmíd, Rajter – Kružík, Macháček, Kobes, Doležal, Kalla, Habrdla, Machač, Janeček, Veselý, Hovsepjan, Christl.
    HC Olomouc: Slezák (Kochta) – Škůrek, Hradil, Kraigher, Soukal, Rašner, Nesvadba, Brandýs – Markl, Bauer, Fibrich, Jergl, Kocián, Rajnoch, Králík, Ostřanský, Beták, Zezula, Konečný, Hánl.

    Rozhodčí: Petružálek – Koskuba, Šulo
    bahis siteleri