Kometa Brno – Č. Budějovice 7:1 (kon.) | Třinec – Chomutov 5:3 (kon.) | Liberec – Sparta 10:0 (kon.)
Letňany – Písek 3:4 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – Poruba 2011 2:1 (2:1 po s.n.) | Slavia – HC Plzeň 5:1 (kon.)
Hr. Králové – Olomouc 4:1 (kon.) | Vítkovice – Kladno 9:4 (kon.) | Zlín – Jihlava 0:2 (kon.)
Pardubice – Vsetín 4:3 (kon.) | Ústí n/L – Havířov 5:6 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
7:1 (0:0, 3:1, 4:0)
HC Motor České Budějovice
Pátek 24.01.2014, 12:30 • KAJOT ARENA • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:58
    V závěru ještě velký tlak Komety, Kváča se v brance musí pořádně ohánět.
     
    58:12
    Ještě jedno vyloučení na druhé straně. Jakub Doktor je vyloučen za vysokou hůl.
     
    55:52
    Šance pro hosty ke zkorigování výsledku. Za podražení ve středním pásmu je vyloučen Jan Hasoň.
     
    54:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Debaklem už to nesmrdí, debakl už to prostě je. Dva na jednoho ujeli domácí Kratochvíl a DAVID SEDLÁČEK, který se vydal do útoku z pozice obránce. Kratochvíl mu přesně načasoval přihrávku a Sedláček se trefil mezi betony nebohého Kváči. Asistence: Petr Kratochvíl.
     
    49:36
    Nohel uvolnil na pravém křídle Kratochvíla, který se snažil pálit na vzdálenější tyč. Kváča ale dokázal udržet puk ve výstroji.
     
    47:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Toto už smrdí debaklem. Pěknou samostatnou akci předvedl RICHARD GARČIC, který udělal slalom mezi hráči v červeném a svižnou ránou nad lapačku se prosadil podruhé během necelých tří minut. Inkasuje tak už i Petr Kváča. Asistence: Aleš Trnka.
     
    44:24
    Hosté střídají brankáře Luboše Kadlece nahrazuje Petr Kváča.
     
    44:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto. Byť pro hosty je výsledek možná trochu krutý. Na modré čáře nahodil puk směrem na Kadlece Šnajnar a do střely ještě dokázal vložit hůl RICHARD GARČIC. Puk tak najednou zamířil prudce k ledu a doklouzal až do branky. Asistence: Rostislav Šnajnar, Roman Dymáček.
     
    42:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rána budějovickým šancím na body z dnešního utkání. Dymáček svůj rychlý průnik zakončil do betonu Kadlece, od kterého se puk odrazil na hůl LUKÁŠE DENKA, jenž už neměl větší problém s posláním puku bekhendem do sítě. Asistence: Roman Dymáček.
     
    42:21
    Po Maškově střele se dostal k dorážce Schwarz, zblízka ale skákající puk napálil jen nad branku.
     
    41:11
    Po nepřesné brněnské rozehrávce byl na chvíli sám před Slavíčkem Bárta, v rychlosti ale nevymyslel nic lepšího než střelu do hrudi.
     
    39:54
    Brožovu slabou střelu z pravého křídla nečekaně tečoval před Slavíčkem poslední střelec Komety Šnajnar a puk jen taktak minul branku zaskočeného Slavíčka.
     
    37:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Možná sledujeme klíčovou fázi zápasu, Brno se ujímá dvougólového vedení. Tentokrát se jednalo o mnohem jednodušší akci. Dymáček z pravého křídla nahrál na modrou čáru ROSTISLAVU ŠNAJNAROVI, který vypálil z voleje. Před Kadlecem byl zrovna docela provoz a puk tak skončil až v jeho síti. Kometa využívá přesilovku. Asistence: Roman Dymáček, Richard Garčic.
     
    35:56
    Podruhé se dnes vylučuje na straně hostí. Za držení je trestán Jakub Šafář.
     
    34:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Krásná kombinace vrací Brnu vedení. Z trochu šedivého utkání tato akce doslova zazářila. Dufek z pravého křídla nahrál na pravý kruh Horkému, který místo střely z první přesměroval puk zpátky napravo rozjetému FILIPU DVOŘÁKOVI, jenž také z první z už poměrně velkého úhlu nasměroval kotouč pod břevno. Prosadil se už podruhé v utkání. Asistence: Luboš Horký, Jan Dufek.
     
    33:13
    Garčicova nenápadná střela z pravého kruhu se odrazila od jednoho z hostí, zamířila jen těsně vedle branky zaskočeného Kadlece.
     
    31:58
    Fencl dobře udržel puk mezi přesilou domácích a nabil mezi kruhy Brožovi, proti jehož voleji musel Slavíček předvést rychlý rozklek.
     
    28:38
    Poprvé si dnes zahrají přesilovku také domácí. Jan Brož je totiž vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    26:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté nyní předvedli dobrý forčeking a vysloužili si vyrovnávaní branku. Vráblík vystihl domácí rozehrávku a posunul puk volnému PETRU PANÁČKOVI. Ten před Slavíčkem zachoval klid, položil si ho a poslal puk nad jeho betonem do branky. Asistence: Natan Vráblík.
     
    23:52
    Ve vlastním oslabení ujížděl na Kadlece sám Zohorna, při zakončení mezi betony ale nenašel skulinku. Možná byl i rozhozen faulem obránce hostí, sudí ale nepíská.
     
    23:08
    I druhou přesilovku utkání si zahrají hosté. Kratochvíl vyhodil puk z obranného pásma mimo hrací plochu.
     
    21:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Poprvé v utkání se mění skóre a zápas by mohl dostat větší spád. Brnu se nyní vyplatil důraz před brankou hostí. Dufkovu střelu z levého křídla Kadlec vyrazil před sebe, k puku se dostal FILIP DVOŘÁK a nadvakrát dotlačil puk po ledě za brankovou čáru. Asistence: Jan Dufek.
     
    18:59
    Zohorna dostal pas mezi kruhy a jel sám na Kadlece. V asi největší šanci první třetiny ale trefil jen lapačku Kadlece.
     
    07:08
    Poprvé v utkání se vylučuje. Za napadení je trestán domácí Mlynář.
     
    03:24
    Garčic dostal zpoza branky pas před brankoviště, z voleje ale nepropálil Kadlece, který ukázal bleskový reflex.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 22. Dvořák (Dufek), 35. Dvořák (Horký, Dufek), 38. Šnajnar (Dymáček, Garčic), 43. Denk (Dymáček), 45. Garčic (Šnajnar, Dymáček), 48. Garčic (Trnka), 55. Sedláček (Kratochvíl) – 27. Panáček (Vráblík)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Trnka, Sedláček, Marcello, Švejda (C), Kratochvíl, Šnajnar, J. Kubeš, Zukal – Mlynář, Nohel, R. Zohorna, Dvořák, Hasoň, Denk, Horký, Dymáček, Garčic, Dufek, Havlát.
    Trenér: Jan Konečný.

    HC Motor České Budějovice: Kadlec, od 45. Kváča – Farka, Matoušek, Vavřík, Benda, Klinecký, Kachyňa, Stehlík, Křikava (C) – Brož, Fencl, Vráblík, Jiřinec, Schwarz, Doktor, Šulek, M. Kubeš, Mašek, Šafář, Bárta, Panáček.
    Trenér: Jan Trummer.

    Rozhodčí: Čech – Reich, Skopal
    bahis siteleri