SR 18 – Topoľčany 4:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 3:4 (kon.) | Prievidza – Trnava 2:6 (kon.)
Prešov – Pov. Bystrica 10:3 (kon.) | Michalovce – Bardejov 5:6 (po pr.) | Senica – Spišská N. Ves 6:1 (kon.)
konec
HC Prešov 07
10:3 (6:0, 2:0, 2:3)
HK 95 Považská Bystrica
sk Pátek 24.01.2014, 17:00 • Ice arena • 1. liga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:15:07)
     
    59:55
    Domáci už držia puk iba pri Martonovi a za potlesku publika teraz čakajú na sirénu.
     
    59:35
    Pred bránku teraz dostával ťažký puk Horvát, nedokázal ho spracovať a puk končí až pri Martonovi.
     
    59:20
    Ďalšia veľká príležitosť Prešova, po úniku dvoch hráčov Považanov domáci získali puk, z úniku nebolo nič, od modrej vypálil teda Ružička, jeho strelu Kompas vyrazil napravo, kde chcel nájsť spoluhráča na opačnej strane Krempaský, no tam nakoniec nikto nedorazil puk do odkrytej brány.
     
    58:40
    Domáci točili puk, dobrú pozíciu mal Podsedlý, ktorému ale v najhoršom momente preskočil puk hokejku.
     
    58:14
    Považská Bystrica sa teraz dopúšťa faulu, keď Ján Zlocha fauloval nepekne kolenom a hostia dohrajú zápas v oslabení bez neho. Ak teda nedá Prešov gól.
     
    57:40
    Prešov dal gól!
    Domáce publikom si pýtalo desiatku a dostáva ju. Tentokrát dostal puk Renčok do útoku, prebral si ho Knap, ten sa dostal až za brankára, odkiaľ medzi kruhmi našiel voľného ERIKA RENČOKA a ten rýchlou strelou strieľa gól.

    Asistencie: Knap, Tartaľ
     
    56:50
    Krásna akcia domácich, od mantinelu nabiehal z obrannej línie Martin Tkáč, dostal puk, spravil blafák a zakončoval k tyčke, čo ale brankár vystihol a na poslednú chvíľu puk vytesňuje mimo!
     
    56:15
    Domáci následne podržali puk a pustili sa do útoku, Krempaský šiel do útočného pásma, jeho zadovku ale spoluhráč neprečítal.
     
    55:45
    Krásny hit domáceho Ejema, ktorý zastavil Fedorka v snahe dostať sa do útoku.
     
    55:18
    Považská Bystrica dala gól!
    Veľmi rýchlo ale hostia odpovedali. V poslednej tretine nespoznávam defenzívu Prešova, ktorá inokedy funguje výborne. Tentokrát nechali pred bránkou úplne voľného MARIÁNA KOLEDU, ktorý dostal prihrávku a zakončil do horného rohu.

    Asistencie: Ligas, Fedorko
     
    54:57
    Prešov dal gól!
    Prešov nakoniec robí svojim fanúšikom radosť deviatym gólom. Puku sa medzi kruhmi chopil ERIK RENČOK a strelou do horného ľavého rohu zvyšuje na 9:2.

    Bez asistencie
     
    53:30
    Po zakázanom uvoľnení prišlo buly, po ňom od modrej vystrelil Tartaľ a odrazený puk dorážal aj Fusek, obaja ale stroskotali na betóne Kompasa.
     
    53:20
    Domáci síce dostali asi na 20 sekúnd puk do útoku, hralo sa ale iba pri mantineli a tak z toho nebola žiadna šanca.
     
    52:38
    Hralo sa teraz dlhšie v strede, domáci ani hostia sa nevedeli presadiť v boji o útočné pásmo a nakoniec rozhodca prerušuje hru po ofsajde Považskej Bystrice.
     
    51:50
    Prešov teraz trocha vymýšľa a nehrá to čo doteraz, akoby už nemal motiváciu. Nevie sa dostať do útoku a rozvinúť nejakú akciu.
     
    50:56
    Považská Bystrica dala gól!
    Domáci síce boli v útoku, no keď sa hostia dostali k puku, zaútočili a po prihrávke na PATRIKA LIGASA sa presadzuje útočník hostí z medzikruhov strelou do rohu.

    Asistencie: Šuda, Koleda
     
    50:15
    Prešov ostal v útoku, od mantinelu dostal puk na hokejku pred bránu Fusek, bol ale zle otočený a tak strieľal po otočke bekhendom, no netrafil bránku, ktorá bola poloodkrytá.
     
    49:45
    Momentálne zaútočili domáci, ktorý pred brankárom nakoniec nedostali puk popod betón Kompasa a bude sa vhadzovať.
     
    49:00
    Znova iba súboje v strede, nakoniec hostia dostali puk do útoku, do prihrávky okolo Martona chcel brankár položiť hokejku a stráca ju. Spoluhráči mu ju už ale podali.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 2. Krempaský (Podsedlý), 3. Tomčák (Horvát, Kivader), 5. Slávik (Krempaský, Ejem), 13. Fusek (Prokop, Podsedlý), 15. Kohutiar (Halás), 17. Kivader (Tomčák), 24. Knap (Guntáš), 26. Podsedlý (Krempaský, Prokop), 55. Renčok, 58. Renčok (Knap, Tartaľ) – 42. Zlocha (Lehocký, Palák), 51. Ligas (Šuda, Koleda), 56. Koleda (Ligas, Fedorko)


    HC Prešov 07: Marton (Kmeť) – Malina, Tkáč, Slávik, Ejem, Ružička, Ivančo, Guntáš, Tartaľ – Kohutiar, Sabol, Halás – Krempaský, Prokop, Podsedlý – Kivader, Tomčák, Horvát – Fusek, Knap, Renčok
    HK 95 Považská Bystrica: Kompas (Adamík) – Šuda, Hriňa, J. Dubeň, Lehotský, L. Dubeň, Reitmayer – Fedorko, Ligas, Koleda – Ižvolt, Zlocha, Palák – Vokulič, Kudlej, Liška

    Rozhodčí: Vojtek – Číž, Vyšný
    bahis siteleri