Ústí n/L – V.Popovice 7:5 (kon.) | Hr. Králové – Krkonoše 5:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 4:10 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:10 (1:3, 2:3, 1:4)
SC Marimex Kolín
Pátek 24.01.2014, 18:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Zápas končí jednoznačným vítězstvím Kolína. Rebelové zdecimovaní zraněními si tak odvážejí z ledu potupnou desítku.

    Z Kotliny se s vámi s přáním hezkého zbytku večera loučí Richard Wagner! (20:00:47)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Dvanáct vteřin před koncem završují Kozlové desítku a vítají tak Víta Kekulu v juniorském hokeji. Marek Pospíšil nejprve minul prázdnou klec, ale pak nalil kotouč na vrchol mezikruží, kde jej nad rameno brankáře umístil DANIEL CHMELAŘ, jenž tak dovršil zmar tohoto střetnutí. Asistence: Marek Pospíšil.
     
    58:48
    Ještě se domácí mužstvo tlačilo před branku kolínských hokejistů, ale Kozlové se celkem snadno ubránili. V zápase už o nic nejde.
     
    57:33
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Nádherná trefa v podání kolínského mančaftu! Kozlové to sehráli náramně a brankář Vít Kekula jen smutně klečí na zemi. Tohle by nechytil ani Dominik Hašek. To se zkrátka čapat nedalo. Antonín Jelínek už to měl na střelu na pravém kruhu, ale následně ještě naservíroval kotouč na modrou čáru, kde jej přiklepl Marek Kočí na brankoviště k DOMINIKU SKÁLOVI, který už jen trefil prázdnou klec! Nádherná a hlavně rychlá akce, která končí gólem. Asistence: Marek Kočí a Antonín Jelínek.
     
    56:58
    Rebelové získali kotouč na své hole a rychle jej odpálili přes všechny čáry až k bráně Denise Hermanna.
     
    56:17
    Rebelové se budou muset ještě bránit. Na trestnou lavici je vykázán Štěpán Mozr (HBR), který odpyká trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    55:01
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Neskutečná rychlost v podání JOSEFA ŠAFRY! Ten hned po vyhraném buly sebral puk a vydal se s ním sám na branku, obešel obránce a svou akci zakončil parádní ranou mezi Kekulovy betony. Havlíčkobrodský brankář byl bez šance! Bez asistence.
     
    54:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A nakonec se nám hned po buly hnulo skóre! Michal Semrád vyhrál vhazování a na kruhu se opřel do hrací gumy TOMÁŠ LUDVÍK a jeho rána se zastavila až o zadní síťku za Hermannovými zády. Asistence: Michal Semrád.
     
    54:44
    Další akci se pokoušela uvařit domácí kuchyně v podání Rebelů, ale Kozlové jim jejich šanci překazili. A to i za cenu zakázaného uvolnění.
     
    54:20
    Rebelové se nastěhovali před Hermannovu kasu, ale Dominiku Skotarovi utekl na modré čáře puk a musí se tak vracet do svého pásma.
     
    53:05
    Středočeský celek teď předvedl náznak zajímavé příležitosti a po přiklepnutí od modré čáry vystřelil na pravém kruhu Josef Šafra, ale trefil jen Kekulovu vyrážečku.
     
    60:00
    Hokej, který je na ledě k vidění v posledních minutách, je velice nezajímavý. Boje ve středním pásmu a žádná velká akce.
     
    51:22
    Buly ve středním pásmu, domácí v posledních chvílích častěji útočí. Zajímavé je, že více jak polovina diváků už opustila zimní stadion.
     
    50:10
    Nejprve vyhodil Kolín na zakázané uvolnění a hned na to musel řešit Denis Hermann nepříjemné zakončení Tomáše Ludvíka z levého kruhu. Jeho střelu jdoucí metr nad ledem ale ukryl ve výstroji.
     
    49:49
    Marek Pospíšil se na modré čáře opřel do kotouče a ten se od betonů Víta Kekuly odrazil až za branku, kde jej sebrali domácí.
     
    48:45
    Už v přesilovce se Kolínští dostali do několika šancí a měli dost času na přípravu zakončení, ale když už vyšla rána, co by byla nebezpečná, pokryl jí výborný Kekula, anebo se Jiří Kadlec netrefil do prázdné kasy.
     
    47:57
    Domácí parta se cpala před Denise Hermanna, ale nedokázala se tam udržet. Kozlové vyhodili kotouč ven z pásma a to tak šikovně, že z toho nebude ani icing.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Krajhanzl (Mozr), 27. Hynek (Hlídek), 36. Hynek (Pecen, M. Jelínek), 55. Ludvík (Semrád) – 2. Pospíšil, 15. M. Kočí, 17. Spitzer (Kadlec), 22. Bašus (Pipek), 24. Marvánek (Spitzer, Chmelař), 40. Spitzer (Fedurčo), 42. Pospíšil (Kadlec), 56. Šafra, 58. Skála (M. Kočí, A. Jelínek), 60. Chmelař (Pospíšil)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Marek) – Semrád, Motl, Skotar, Pecen, Křesťan "A" – Mozr, Hlídek, Ludvík, M. Jelínek, Hynek "C", Krajhanzl.
    Trenéři: Milan Chalupa a Ladislav Fixa.

    SC Marimex Kolín: Hermann (Váňa) – Fiala, Kadlec, Skála, Chmelař – Marvánek, Spitzer "A", Šafra, Bašus, Pospíšil, Pipek, M. Kočí, A. Jelínek "C", Fedurčo.
    Trenér: Václav Vaněk.

    Rozhodčí: Petr Blecha – Ondřej Polák, Lukáš Rampír

    Diváci: 60
    bahis siteleri