Poprad – Skalica 6:0 (kon.) | Nitra – Trenčín 4:2 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 5:3 (kon.)
Zvolen – Žilina 7:2 (kon.) | Košice – Piešťany 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
6:0 (2:0, 3:0, 1:0)
HK Skalica
sk Pátek 24.01.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu napokon veľa gólov nepriniesla, no Popradčania napokon dokázali navýšiť svoje vedenie v zápase na 6:0 po skvelej strele Jurisa Stalsa v 47. minúte, keď tento hráč využil presilovú hru o dvoch mužov. Výrazne však treba pochváliť gólmana Lipovského, ktorý predviedol dobrý výkon, no najmä gólmana Edgarsa Masalskisa, ktorý odohral v Poprade tri zápasy, v ktorých doposiaľ inkasoval dva góly a dnes dosiahol svoj prvý shutout!

    Popradčania si teda po dnešnom skvelom výkone pripisujú do tabuľky jasné tri body, zatiaľ čo Skaličania odchádzajú domov bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:05:17)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    V závere tretekj tretiny majú puk vo svojej moci hokejisti Popradu, ktorí upokojujú tempo hry a udržujú si svoj náskok.
     
    59:11
    Brejčák tvrdo pálil z ľavej strany, no gólman Lipovský bol aj tentokrát v strehu a puk zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    58:43
    Po peknej prihrávke od Belluša sa k zakončeniu na ľavom kruhu dostal Marek Nagy, no jeho projektil napokon skončil len v lapačke pozorného gólmana Lipovského.
     
    58:12
    Skaličania sa vo svojom oslabení zatiaľ bránia veľmi dobre a nič nenechávajú na náhodu. Popradčania sa však stále snažia zaútočiť a skórovať.
     
    57:42
    Po dobrej prihrávke z pravej strany od Fabiana sa k zakončeniu pred skalickou bránou dostal Paločko, no ten napokon poslal puk len tesne nad skalickú bránu.
     
    57:24
    Štrauch nahodil puk na zadný mantinel, kde sa k nemu dostal pozorný skalický obranca Trška. Ten okamžite upokojuje tempo hry a ansží sa niečo vymyslieť.
     
    56:44
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Miroslav Lažo.
     
    56:16
    Skaličania majú puk vo svojej moci za skalickou bránou, kde si ho veľmi dobre prihrávajú. Z tejto pozície však zakončovať nemôžu.
     
    55:38
    Popradčania sa dostali do skvelej gólovej šance v prečíslení! Stals potiahol puk pred skalickú bránu po pravom krídle, následne dobre prihrával na Lapšanského, ktorý pálil z ľavej strany, no gólman Lipovský zachytil puk pod svojimi betónmi!
     
    54:57
    Belluš sa s pukom pretlačil pred skalickú bránu a dobre zakončoval, no jeho jemný projektil gólman Lipovský videl veľmi dobre a puk zblokoval do bezpečia.
     
    54:23
    Gápa sa dostal k puku na pravej strane, no napokon bol veľmi dobre odstavený Kropáčom, ktorého bodyček poslal do útoku hosťujúcich Skaličanov.
     
    53:40
    Lipovský si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď po peknej prihrávke od Paukovčeka z pravej strany zakončoval Takáč, no jeho delovka bola Lipovského výstrojou zblokovaná len tesne nad skalickú bránu.
     
    53:17
    Z ľavej strany tvrdo pálil Drábek, no gólman Lipovský bol v strehu a jeho strelu vyrazil svojim pravým ramenom nad svoju bránu.
     
    52:49
    Od modrej sympaticky zakončoval Krejčiřík, no jeho projektil gólman Masalskis videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    52:29
    Popradskí hokejisti sa dvakrát za sebou previnili zakázanými uvoľneniami, po ktorých sa bude vhadzovať pred popradskou bránou gólmana Edgarsa Masalskisa.
     
    51:59
    Jankovič nahodil puk z pravej strany pred popradskú bránu, no tam ho upratal do bezpečia pozorný popradský obranca Kurali. Skaličania sa opäť snažia útočiť.
     
    51:24
    Po peknej prihrávke od Štraucha z ľavej strany sa k puku pred gólmanom Lipovským dostal Paločko, no jeho strelu gólman Lipovský videl veľmi dobre a puk zblokoval svojimi betónmi mimo svojej brány.
     
    50:58
    Filip Novák dobre zakončoval z pravej strany, no gólman Masalskis si s touto jemnou strelou poradil a puk svojou vyrážačkou vyrazil do bezpečia.

    Branky a nahrávky: 10. Mlynarovič (Kurali, Fabian), 16. Stals (Sýkora), 21. Lapšanský (Sýkora, Stals), 24. Mlynarovič (Kroták), 40. Makovský (Drábek, S. Takáč), 47. Stals (Lapšanský, Kroták)


    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – D. Brejčák, Gaborčík, Kurali, Fabian ("A"), Makovský, Dinda, Štrauch, Kramár – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, Mlynarovič, Kroták ("C") – Drábek, S. Takáč, Belluš – Gápa, Paukovček, M. Nagy
    HK Skalica: Romančík (24. Lipovský) – Barák, Vyrúbalík ("A"), Trška, Jankovič, Krejčiřík, Stano, Srnec, Mikeska – Obdržálek, Školiak, Preisinger – Lažo ("C"), Stieler, Kropáč – F. Novák, B. Mráz, Šátek

    Rozhodčí: Branislav Jura, Peter Lokšík – Martin Smrek, Andrej Bogdaň
    bahis siteleri