Kometa Brno – Č. Budějovice 7:1 (kon.) | Třinec – Chomutov 5:3 (kon.) | Liberec – Sparta 10:0 (kon.)
Letňany – Písek 3:4 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – Poruba 2011 2:1 (2:1 po s.n.) | Slavia – HC Plzeň 5:1 (kon.)
Hr. Králové – Olomouc 4:1 (kon.) | Vítkovice – Kladno 9:4 (kon.) | Zlín – Jihlava 0:2 (kon.)
Pardubice – Vsetín 4:3 (kon.) | Ústí n/L – Havířov 5:6 (po pr.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
4:1 (4:0, 0:0, 0:1)
HC Olomouc
Pátek 24.01.2014, 16:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí brankář se nakonec z čistého konta nebude moci radovat. Postarala se o to vynikající kombinace Olomouce a když Kropáč přenechal do druhé vlny MATĚJI PAVLOVSKÉMU, už to asi nešlo nedat – 4:1. Asistence: Jan Kropáč, Dominik Marek.
     
    18:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Poprvé pomohlo hradeckým mladíkům trochu i štěstí, každopádně je z toho další premiérový gól ve starším dorostu! Do nabídky Štěpána Matějčka od pravého hrazení jemně vložil hůl FRANTIŠEK HNIK a kotouč se nějakou mezírkou došoural za záda Urbische – 4:0! Asistence: Štěpán Matějček.
     
    10:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, v takové útočné pohodě jsem hradecký starší dorost dlouho neviděl hrát! Zase to bylo dokonalé vyšachování olomoucké obrany a Miškářova přihrávka před bránu volnému TOMÁŠI DRAŠNAROVI, který okamžitě zavěsil k bližší tyči – 3:0! Asistence: Patrik Miškář.
     
    08:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Exkluzivní gól! Znovu ho střílejí domácí, znovu po hrubém zaváhání soupeřovy defenzívy. Radovan Pavlík vyřešil přečíslení dva na jednoho geniální zadovkou na ŠTĚPÁNA MATĚJČKA, který poslal puk do protipohybu Urbische a raduje se ze své první branky za starší dorost v kariéře – 2:0! Asistence: Radovan Pavlík, František Hnik.
     
    00:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hned první zajímavější akce utkání končí bleskovým gólem v podání domácího celku! Tomáš Drašnar vyslal dopředu po levém křídle PATRIKA MIŠKÁŘE, který měl před sebou hotový Václavák. V zakončení neváhal a Urbische prostřelil za lapačkou – 1:0! Asistence: Tomáš Drašnar, Jaroslav Faltýnek.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 1. Miškář (Drašnar, Faltýnek), 9. Matějček (Pavlík, Hnik), 11. Drašnar (Miškář), 19. Hnik (Matějček) – 58. Pavlovský (Kropáč, Marek)


    Královští lvi Hradec Králové: F. Veselý (Černý) – E. Veselý, Luštinec, Čech, Faltýnek, Havránek, Voříšek – Chalupa, Zahradník, Malinský, Šeda, Miškář, Drašnar "C", Hnik, Matějček, Pavlík, Hronek, Gančarčík, Malík. Trenér: Jiří Slabý.
    HC Olomouc: Urbisch (Pospíšil) – Hes, Klvaňa, Škoda, Spurný, Kolovratník, Hrabica, Beutl – Horký, Šoustal "C", Štefka, Zelený, Heža, Melichárek, Pavlovský, Kropáč, Marek, Holibka, Horák, Malý, Dittrich.

    Rozhodčí: Vampola – Barek, Plch.
    bahis siteleri