Buffalo – Carolina 3:5 (kon.) | Columbus – Philadelphia 5:2 (kon.) | NY Rangers – St. Louis 1:2 (kon.)
Tampa – Ottawa 4:3 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – Pittsburgh 4:6 (kon.) | Minnesota – Chicago 2:1 (kon.)
Dallas – Toronto 7:1 (kon.) | Vancouver – Nashville 1:2 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 2:1 (kon.)
San Jose – Winnipeg 1:0 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
3:5 (1:1, 1:1, 1:3)
Carolina Hurricanes
Pátek 24.01.2014, 01:00 • First Niagara Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Carolina právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! K o mantinel odraženému kotouči se ve středním pásmu dostal JIŘÍ TLUSTÝ a pouhou vteřinu před koncem jej dopravil do prázdné klece. Asistence: Andrej Sekera.
     
    49:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu! ANDREJ SEKERA z pravého kruhu propálil Enrotha, který dnes tak kapitujule již počtvrté. Asistence: Tuomo Ruutu, Mike Komisarek
     
    47:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak ani toto vedení domácím nevydrželo dlouho. ALEXANDR SEMIN střílí svůj 2. gól v zápase když Eric Staal vybojoval kotouč za bránou a poslal jej před Enrotha, kde už číhal ruský hráč. Asistence: Eric Staal, Jiří Tlustý.
     
    40:48
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí opět vedou! Buffalo vyhrálo buly před Enrothem a zavezlo kotouč k bráně Caroliny. Ke střele se dostal Sttaford, střílel však vedle. Odražený puk si našel TYLER ENNIS a dorazil jej za Chudobina. Asistence: Drew Stafford, Zenon Konopka.
     
    33:11
    Carolina právě vstřelila branku!
    A je opět vyrovnáno. Vylučovat se nebude, při ponechané výhodě si kotouč ve vlastním pásmu vzal ALEXANDR SEMIN, přejel modrou čáru, vypálil a kotouč skončil až za Enrothem! Asistence: Andrej Sekera, Justin Faulk.
     
    23:18
    Sabres právě vstřelili branku!
    A Buffalo opět vede. Foligno zavezl kotouč do pásma, nahodil jej, ten se různými odrazy dostal až před Chudobin, kde jej nejrychleji našel BRIAN FLYNN a dorazil jej do brány. Asistence: Philip Varone, Marcus Foligno.
     
    12:28
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. JEFF SKINNER se dostal ke kotouči a z pravého kruhu jej bekhendem dopravil za Enrotha. Bez asistence.
     
    10:15
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení. Hosté propadli na modré, k puku se dostal CODY HODGSON, ten si najel z pravého křídla a tvrdou střelou překonal Chudobina. Asistence: Steve Ott.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 11. Hodgson (Ott), 24. Flynn (Varone, Foligno), 41. Ennis (Stafford, Konopka) – 13. Skinner, 34. Semin (Sekera, Faulk), 48. Semin (Staal, Tlustý), 50. Sekera (Ruutu, Komisarek), 60. Tlustý (Sekera)


    Buffalo Sabres: Enroth (Miller) – Tallinder, Myers – Ehrhoff, Sulzer – Weber, McBain – Moulson, Ennis, Stafford – Ott, Hodgson, Girgensons – Foligno, Flynn, Varone – Ellis, Konopka, Leino. Trenér: Ted Nolan
    Carolina Hurricanes: Chudobin (Peters)- Sekera, Faulk, Hainsey, Liles, Harrison, Komisarek- Sjomin, Staal, Tlustý- Lindholm, Staal, Skinner – Ruutu, Nash, Dvořák – Bowman, Malhotra, Gerbe. Trenér: Kirk Muller

    Rozhodčí: Dennis LaRue, Francis Charron – David Brisebois, Matt MacPherson

    Diváci: 18 468
    bahis siteleri