Buffalo – Carolina 3:5 (kon.) | Columbus – Philadelphia 5:2 (kon.) | NY Rangers – St. Louis 1:2 (kon.)
Tampa – Ottawa 4:3 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – Pittsburgh 4:6 (kon.) | Minnesota – Chicago 2:1 (kon.)
Dallas – Toronto 7:1 (kon.) | Vancouver – Nashville 1:2 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 2:1 (kon.)
San Jose – Winnipeg 1:0 (kon.)
konec
New York Islanders
4:6 (2:2, 0:2, 2:2)
Pittsburgh Penguins
Pátek 24.01.2014, 01:30 • Nassau Veterans Memorial Coliseum • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají ještě jeden gól. BRANDON SUTTER zavezl kotouč do opuštěné domácí svatyně a pečetí tak výsledek zápasu na 4:6. Bez asistence.
     
    50:55
    Islanders právě vstřelili branku!
    Branka platí! Paul Martin ve snaze schovat kotouč pod klečícího Zatkoffa překonává vlastního gólmana a domácí tak snižují na 4:5. Gól připsán KYLOVI OKPOSOVI. Asistence: John Tavares a Matt Donovan.
     
    45:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté opět odskakují na rozdíl dvou branek. JEVGENIJ MALKIN dostal parádní pas na vzdálenější tyč od Jamese Neala a zblízka uklidil puk do odkryté branky. Poulin neměl šanci. Asistence: James Neal.
     
    43:10
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders střílí kontaktní branku! Nielsen ve středním pásmu uvolnil parádní zadovkou JOSHE BAILEYHO, který už jel sám na Zatkoffa a svůj únik zakončil přesnou ranou na stranu, kde brankář hostí drží vyrážečku. Asistence: Frans Nielsen a Thomas Hickey.
     
    37:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tohle nemohlo skončit jinak než gólem! Hosté si v přesilovce vytvořili neskutečný tlak. Sidney Crosby nahrál na levý kruh KRISOVI LETANGOVI, který pálil do odkryté poloviny domácí svatyně – 2:4. Asistence: Sidney Crosby a James Neal.
     
    25:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pens otáčejí vývoj zápasu! Kunitz po průjezdu do útočného pásma přenechal kotouč OLLIMU MÄÄTTÄMU, který se prosmýkl až před Poulina a bekhendem zasunul puk za jeho záda – 2:3. Drzá akce finského mladíka. Asistence: Chris Kunitz a Matt Niskanen.
     
    11:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Niskanen nahodil od modré kotouč za branku, kde se ho chopil Chris Kunitz, který ho nametl do brankoviště a tam se nejlépe zorientoval SIDNEY CROSBY, jenž puk poslal za záda Poulina. Asistence: Chris Kunitz a Matt Niskanen.
     
    09:32
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tohle hosté potřebovali! Crosby našel mezi kruhy CHRISE KUNITZE, který v takových pozicích ví, co má dělat. Poulin na jeho střelu nedosáhl – 2:1. Asistence: Sidney Crosby a Olli Määttä.
     
    08:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    A je to 2:0! Hosté propadli ve středním pásmu a vzniklou situaci 2 na 1 vyřešil přesnou střelou pod Zatkoffovu vyrážečku BROCK NELSON. Asistence: Michael Grabner.
     
    01:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí do utkání nastoupili skvěle! Hickey vybojoval na útočné modré kotouč a poslal ho na levý kruh, odkud Zatkoffa z první prostřelil MICHAEL GRABNER. Asistence: Thomas Hickey.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 2. Grabner (Hickey), 9. Nelson (Grabner), 44. Bailey (Nielsen, Hickey), 51. Okposo (Tavares, Donovan) – 10. Kunitz (Crosby, Määttä), 12. Crosby (Kunitz, Niskanen), 26. Määttä (Kunitz, Niskanen), 38. Letang (Crosby, Neal), 46. Malkin (Neal), 60. Sutter


    New York Islanders: Poulin (Nilsson) – A. MacDonald, Strait, Donovan, de Haan, Hickey, Martínek – Okposo, Tavares, Vanek – Bailey, Nielsen, Regin – Clutterbuck, Nelson, Grabner – C. McDonald, Cizikas, M. Martin. Trenér: Jack Capuano
    Pittsburgh Penguins: Zatkoff (Fleury) – Orpik, P. Martin, Letang, Scuderi, Niskanen, Määttä – Kobasew, Crosby, Kunitz – Neal, Malkin, Jokinen – Pyatt, Sutter, Glass – Engelland, Megna, Adams. Trenér: Dan Bylsma

    Rozhodčí: Kozari, Lewis – Cormier, Nansen

    Diváci: 15012