Havlíčkův Brod – Šumperk 2:1 (kon.) | Motor ČB – Kadaň 0:3 (kon.) | Olomouc – Litoměřice 6:0 (kon.)
Třebíč – Havířov 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Beroun 4:3 (po pr.) | Most – Benátky n/J 1:8 (kon.)
Ústí n/L – Jihlava 4:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 25.01.2014, 17:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Po závěrečné siréně jsme ještě sledovali pěstní souboj, který vyhrál před Dolejšovou bránou šumperský Martin Dudáš (SUM), který Martinu Vágnerovi (HBR) sundal dres a položil jej na zem. Oba hráči ještě dodali dvě minuty za hrubost.
     
    49:44
    Rebelové jsou pod tlakem a hostující kotel skanduje "Ještě jeden!". Dvě minuty za podražení obdržel Ondřej Stehlík (HBR).
     
    47:47
    Další možnost se nabídla Šumperku ke snížení. Roman Maliník (HBR) pyká za podražení. Jiří Půhoný předtím z mezikruží nastřelil jen Dolejšovy betony.
     
    45:00
    Teď mají Moravané velkou šanci s nepříznivým stavem něco udělat. Havlíčkův Brod špatně vystřídal a je potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Vojtěch Tomi (HBR).
     
    37:57
    Karol Korím byl nakonec tím, který ležel na ledě. Snad bude v pořádku. Dvě minuty dostal na 2 plus 2 minuty za vysokou hůl Karel Plášek (SUM).
     
    32:51
    Aleš Holík (SUM), kapitán a velmi zkušený bek, na kterého Šumperk hodně spoléhá, se teď na sudího zlobí, protože vyfasoval dvě minuty na lavici hanby kvůli hákování.
     
    24:29
    Jan Berger (HBR) – 2 minuty – držení protihráče.
     
    18:12
    Přesilovku si zahrají i hosté, dvouminutový trest udělil rozhodčí Přikryl Ondřej Stehlík (HBR), který se proti hokejovým pravidlům provinil podražením.
     
    12:38
    A je tu výhodná přesilovka 4 na 3 pro domácí Rebely. Dvouminutový trest obdržel i Jan Tesařík (SUM) za sekání a brodský kotel skanduje "Dáme góla ve čtyřech!".
     
    12:13
    Vyloučení na obou stranách. Martin Dudáš (SUM) dostal 2 minuty za hrubost a Jan Berger (HBR) se dopustil sekání.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Drtina (Maliník, Stach), 42. Jank (Rousek) – 50. Sedlák (Dudáš, Moskal)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa (A), Drtina, Jank, Vágner (A), Semrád, Korím, Zítka, Plášil – Stach, Polodna (C), Maliník – Rousek, Tomi, Berger – Jakub Kadlec, Štumpf, Stehlík – Kučera, Kozlík, Š. Štěpánek.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) – Holík (C), M. Novotný, Sedlák, Dudáš, Tesařík, Gewiese, Pastor, Starý – Půhoný, Plášek (A), Cink – Žalčík, Moskal, Staněk (A) – Skoumal, Semorád, Brunec – Langr, Chomič.

    Rozhodčí: Petr Přikryl – Radim Adamec, Marián Poruba

    Diváci: 843
    bahis siteleri