Havlíčkův Brod – Šumperk 2:1 (kon.) | Motor ČB – Kadaň 0:3 (kon.) | Olomouc – Litoměřice 6:0 (kon.)
Třebíč – Havířov 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Beroun 4:3 (po pr.) | Most – Benátky n/J 1:8 (kon.)
Ústí n/L – Jihlava 4:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 25.01.2014, 17:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:09
    Draci právě vstřelili branku!
    A v Kotlině je zaděláno na pořádné drama, Šumperk se raduje z důležitého snížení! Kotouč putoval v útočném pásmu při kombinaci po ose Patrik Moskal – Martin Dudáš – TOMÁŠ SEDLÁK, přičemž rána posledně jmenovaného z prostoru u modré čáry zapadla k pravé tyčce gólmana Dolejše, který měl zřejmě zcela zakrytý výhled! Asistence: Martin Dudáš, Patrik Moskal.
     
    41:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je velká nepříjemnost pro hosty, Rebelové si vybudovali dvoubrankový náskok! Po přiťuknutí Tomáše Rouska se do kotouče opřel v prostoru mezi kruhy BOHUMIL JANK a přesnou ranou nedal gólmanu Štůralovi nejmenší šanci! Asistence: Tomáš Rousek.
     
    04:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Draky, Rebelové se ujímají těsného vedení! Přesný pas obdržel do prostoru kruhů od Romana Maliníka volný MAREK DRTINA, který se rychle opřel do puku a na jeho svižnou a umístěnou střelu k tyči nemohl gólman Štůrala zareagovat! Asistence: Roman Maliník, David Stach.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Drtina (Maliník, Stach), 42. Jank (Rousek) – 50. Sedlák (Dudáš, Moskal)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa (A), Drtina, Jank, Vágner (A), Semrád, Korím, Zítka, Plášil – Stach, Polodna (C), Maliník – Rousek, Tomi, Berger – Jakub Kadlec, Štumpf, Stehlík – Kučera, Kozlík, Š. Štěpánek.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) – Holík (C), M. Novotný, Sedlák, Dudáš, Tesařík, Gewiese, Pastor, Starý – Půhoný, Plášek (A), Cink – Žalčík, Moskal, Staněk (A) – Skoumal, Semorád, Brunec – Langr, Chomič.

    Rozhodčí: Petr Přikryl – Radim Adamec, Marián Poruba

    Diváci: 843
    bahis siteleri