Havlíčkův Brod – Šumperk 2:1 (kon.) | Motor ČB – Kadaň 0:3 (kon.) | Olomouc – Litoměřice 6:0 (kon.)
Třebíč – Havířov 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Beroun 4:3 (po pr.) | Most – Benátky n/J 1:8 (kon.)
Ústí n/L – Jihlava 4:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 25.01.2014, 17:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Po závěrečné siréně jsme ještě sledovali pěstní souboj, který vyhrál před Dolejšovou bránou šumperský Martin Dudáš (SUM), který Martinu Vágnerovi (HBR) sundal dres a položil jej na zem. Oba hráči ještě dodali dvě minuty za hrubost.
     
    59:59
    Patrik Moskal vypálil z pravého kruhu, ale jeho rána byla sražena do ochranné sítě!
     
    59:27
    Dochází k němu až teď, hosté hrají v šesti s prázdnou bránou!
     
    53:00
    Tomáš Kolafa v obranném pásmu udělal dvě kličky protihráčům a po elegantním uvolnění nabil k útočné modré čáře svým spoluhráčům. Při přečíslení 3 na 1 dorážel před odkrytou bránou Petr Polodna, ale trestuhodně ji minul!
     
    49:55
    Jiří Půhoný mohl vyrovnat, ale kotouč, který se za dezorientovanou brodskou obranou kutálel k brankáři Dolejšovi, nedokázal v ideální palebné pozici před brankovištěm zasáhnout!
     
    49:44
    Rebelové jsou pod tlakem a hostující kotel skanduje "Ještě jeden!". Dvě minuty za podražení obdržel Ondřej Stehlík (HBR).
     
    49:09
    Draci právě vstřelili branku!
    A v Kotlině je zaděláno na pořádné drama, Šumperk se raduje z důležitého snížení! Kotouč putoval v útočném pásmu při kombinaci po ose Patrik Moskal – Martin Dudáš – TOMÁŠ SEDLÁK, přičemž rána posledně jmenovaného z prostoru u modré čáry zapadla k pravé tyčce gólmana Dolejše, který měl zřejmě zcela zakrytý výhled! Asistence: Martin Dudáš, Patrik Moskal.
     
    47:47
    Další možnost se nabídla Šumperku ke snížení. Roman Maliník (HBR) pyká za podražení. Jiří Půhoný předtím z mezikruží nastřelil jen Dolejšovy betony.
     
    45:00
    Teď mají Moravané velkou šanci s nepříznivým stavem něco udělat. Havlíčkův Brod špatně vystřídal a je potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Vojtěch Tomi (HBR).
     
    41:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je velká nepříjemnost pro hosty, Rebelové si vybudovali dvoubrankový náskok! Po přiťuknutí Tomáše Rouska se do kotouče opřel v prostoru mezi kruhy BOHUMIL JANK a přesnou ranou nedal gólmanu Štůralovi nejmenší šanci! Asistence: Tomáš Rousek.
     
    37:57
    Karol Korím byl nakonec tím, který ležel na ledě. Snad bude v pořádku. Dvě minuty dostal na 2 plus 2 minuty za vysokou hůl Karel Plášek (SUM).
     
    34:03
    Patrik Moskal si sjel až k brance a tvrdě vypálil po ledě, ale gólman Dolejš betonem zachránil svůj tým od pohromy!
     
    32:51
    Aleš Holík (SUM), kapitán a velmi zkušený bek, na kterého Šumperk hodně spoléhá, se teď na sudího zlobí, protože vyfasoval dvě minuty na lavici hanby kvůli hákování.
     
    27:35
    Vojtěch Tomi tvrdě vypálil ze strany a k dorážce se důrazně a rychle tlačil jeho parťák Jan Berger, ale rozjařené brodské fanoušky nerozjásal!
     
    24:29
    Jan Berger (HBR) – 2 minuty – držení protihráče.
     
    24:13
    Aleš Staněk si sjel do předbrankového prostoru, kam dostal ze strany nahrávku, ale zakončil nepřesně! Rebelové raději vyhodili na zakázané uvolnění!
     
    23:15
    Petr Polodna se elegantní kličkou zbavil v rohu pásma protihráče a hledal naslepo mezi kruhy najetého Romana Maliníka, ale ten na kotouč nedosáhl!
     
    22:19
    Šance na obou stranách! Ondřej Stehlík vypálil ze strany do Štůralovy náruče a práci měl i Daniel Dolejše, před nímž se objevil úplně volný Vladimír Cink, který ani nadvakrát nepropálil oporu Rebelů a vztekle praštil holí do ledu!
     
    18:12
    Přesilovku si zahrají i hosté, dvouminutový trest udělil rozhodčí Přikryl Ondřej Stehlík (HBR), který se proti hokejovým pravidlům provinil podražením.
     
    17:28
    Krásný pas dostal před branku Petr Polodna, který ihned vypálil, ale ani nadvakrát neprostřelil skvělého Štůralu, který zalehl puk a podržel v těžké chvíli svůj tým!
     
    12:38
    A je tu výhodná přesilovka 4 na 3 pro domácí Rebely. Dvouminutový trest obdržel i Jan Tesařík (SUM) za sekání a brodský kotel skanduje "Dáme góla ve čtyřech!".
     
    12:13
    Vyloučení na obou stranách. Martin Dudáš (SUM) dostal 2 minuty za hrubost a Jan Berger (HBR) se dopustil sekání.
     
    05:00
    Hosté mohli bleskově vyrovnat, jenže rána z velkého úhlu rozechvěla ke zklamání hostů jen boční síťku!
     
    04:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Draky, Rebelové se ujímají těsného vedení! Přesný pas obdržel do prostoru kruhů od Romana Maliníka volný MAREK DRTINA, který se rychle opřel do puku a na jeho svižnou a umístěnou střelu k tyči nemohl gólman Štůrala zareagovat! Asistence: Roman Maliník, David Stach.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Drtina (Maliník, Stach), 42. Jank (Rousek) – 50. Sedlák (Dudáš, Moskal)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa (A), Drtina, Jank, Vágner (A), Semrád, Korím, Zítka, Plášil – Stach, Polodna (C), Maliník – Rousek, Tomi, Berger – Jakub Kadlec, Štumpf, Stehlík – Kučera, Kozlík, Š. Štěpánek.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) – Holík (C), M. Novotný, Sedlák, Dudáš, Tesařík, Gewiese, Pastor, Starý – Půhoný, Plášek (A), Cink – Žalčík, Moskal, Staněk (A) – Skoumal, Semorád, Brunec – Langr, Chomič.

    Rozhodčí: Petr Přikryl – Radim Adamec, Marián Poruba

    Diváci: 843
    bahis siteleri