Sunderland – Southampton 1:0 (kon.) | Cardiff – Wigan 1:2 (kon.) | Manchester City – Chelsea 2:0 (kon.)
konec
Cardiff City FC
1:2 (1:2)
Wigan Athletic
Sobota 15.02.2014, 16:00 • Cardiff City Stadium, Cardiff • FA Cup
Předzápasové kurzy
     
    88
    Stačilo málo a Cardiff už mohl dávat sbohem a šáteček. Při šanci McCanna se však zaskvěl brankář Marshall.
     
    86
    Craig Noone vypálil zpoza šestnáctky a brankář Al Habsi se musel znovu činit. I tentokrát svůj tým podržel, když Nooneho nepříjemnou ránu vytěsnil na roh.
     
    82
    Z rohu žádné nebezpečí pro Wigan nepřišlo, záhy na to ale pálil přibližně z patnácti metrů Wilfried Zaha a Al Habsi musel vytáhnout další reflexivní zákrok.
     
    81
    Mats Daehli předvedl pěknou individuální akci, kdy si míč navedl po ideální palebné pozice a střelou pod břevno donutil Al Habsiho k pohotovému zákroku. Roh pro Cardiff.
     
    78
    Hned vzápětí sahají k poslední možné změně také v hostujícím táboře, kde odstupuje Jordi Gómez, místo kterého si zahraje Stephen Crainey.
     
    78
    Domácí vystřídali: odešel Magnus Eikrem, přišel Bo-Kyung Kim.
     
    73
    Hostující Chris McCann zajel tvrdě do ležícího Daehliho a zcela po právu vyfasoval od rozhodčího Atkinsona žluté napomenutí.
     
    67
    Vcelku nevýrazný Callum McManaman opouští hrací plochu, nahradí jej James McClean.
     
    65
    Na hřišti se nám poprvé v zápase zažlutilo. Po faulu na střídajícího Nooneho byl napomínán žlutou kartou hostující Jean Beausejour.
     
    61
    Domácí trenér Solskjaer připravil druhé střídání: ze hřiště stahuje Jo Inge Bergeta, místo něhož si zahraje Craig Noone.
     
    58
    Hosté sahají k prvnímu střídání. Ze hřiště překvapivě odchází Ben Watson, kterého nahradí Josh McEachran.
     
    46
    Na domácí straně došlo během přestávky k jedné změně. Do druhé půle již nenastoupil Gary Medel, kterého nahradil Don Cowie.
     
    45+2
    Cardiff mohl ještě před přestávkou vyrovnat. Po hlavičce Bergeta o zem se míč odrazil k obránci Juanu Calovi, jenž z bezprostřední blízkosti orazítkoval tyčku!
     
    40
    Wigan právě vstřelil branku!
    Nádherný gól! Po lehkém přistrčení Gómeze se do míče vší silou opřel BEN WATSON a krásnou dalekonosnou ranou z dobrých pětadvaceti metrů propálil vše, co stálo před ním – 1:2.
     
    35
    Tutovka domácích! Wilfried Zaha centrem z pravé strany našel dobíhajícího Campbella, který ovšem ve své stoprocentní šanci trestuhodně selhal – z malého vápna hlavičkoval nad.
     
    27
    Cardiff právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází vyrovnání Cardiffu! Po skrumáži uvnitř šestnáctky Wiganu přistrčil Eikrem míč FRAIZERU CAMPBELLOVI, který jej z první napálil nechytatelně k levé tyči. Al Habsi se za míčem pouze ohlédl – 1:1.
     
    18
    Wigan právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Jordi Gómez vyslal na hranici malého vápna ostrou přihrávkou, kterou našel nestřeženého CHRISE MCCANNA, jenž bez problémů poslal míč do odkryté brány Cardiffu – 0:1.

    Tomáš Honajzer

    Branky: 27. Campbell – 18. McCann, 40. Watson

    Karty:   65. Beausejour (WIG), 73. McCann (WIG)


    Cardiff City FC: Marshall – Théophile-Catherine, Caulker, Cala, Taylor – Medel (46. Cowie), Eikrem (78. Kim) – Daehli, Berget (61. Noone), Zaha – Campbell.
    Náhradníci: Lewis – Cowie, Gunnarsson, John, Kim, Noone, Turner.

    Wigan Athletic: Al Habsi – Perch, Boyce, Ramis, Beausejour – Watson (58. McEachran) – McManaman (68. McClean), McCann, Espinoza, Gómez (78. Crainey) – Fortuné.
    Náhradníci: Nicholls – Barnett, Crainey, Holgersson, McClean, McEachran, Rogne.

    Rozhodčí: Atkinson – Child, Long – Stroud.
    bahis siteleri