Hr. Králové – Poruba 2011 3:2 (1:0 po s.n.) | Kometa Brno – HC Plzeň 2:5 (kon.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
Ústí n/L – Písek 3:1 (kon.) | Třinec – Jihlava 3:2 (2:1 po s.n.) | Vítkovice – Č. Budějovice 5:1 (kon.)
Liberec – Kladno 4:1 (kon.) | Letňany – Olomouc 4:5 (0:1 po s.n.) | Pardubice – Havířov 1:2 (0:2 po s.n.)
Zlín – Sparta 3:7 (kon.) | Slavia – Chomutov 3:5 (kon.) | K. Vary – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:7 (0:3, 2:2, 1:2)
HC Sparta Praha
Sobota 01.03.2014, 16:00 • ZS Luďka Čajky • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani v závěru zápasu ještě symbolicky snižují. Michal Kolařík dostal puk od Davida Pešky, vystřelil, Pírs puk pouze vyrazil na před brankou volného LUĎKA KUNCKA, který dorazil puk do branky. Asistence: Michal Kolařík, David Peška.
     
    46:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle je opravdový debakl. Druhý gól v tomto utkání přidává MARTIN SVOBODA, který vybojoval puk v rohu hřiště a prostřelil Halodu opět mezi rukou a tělem. Asistence: Václav Zídek.
     
    40:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    A ihned po šestnáci sekundách Sparta udeřila! Václav Zídek přihrál Markovi Györimu, který prodloužil na osu hřiště na MARTINA SVOBODU. Ten vystřelil z úrovně kruhů a Halodovi procedil puk mezi rukou a tělem. Asistence: Marek Györi, Václav Zídek.
     
    38:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané přidávají pátou branku a o osudu tohoto utkání je pravděpodobně rozhodnuto. Rychlonohý Martin Svoboda dostal puk do jízdy, jasně přebruslil domácího beka a poslal puk před branku na volného JANA HAVLA, který si udělal "dobrý den" z Michala Gago a hravě překonal Ondřeje Halodu. Asistence: Martin Svoboda.
     
    28:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani nyní opět dramatizují zápas! Nicolas Werbik se ujal puku ve středním pásmu, probruslil ho s pukem na holi, na ose hřiště našel JIŘÍHO KARAFIÁTA, který se jako zkušený mazák podíval, a mířeně vystřeli tam, kde to brankáři mají nejméně rádi – pod vyrážečku. A byl to gól! Asistence: Nicolas Werbik.
     
    26:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané odpovídají na stupňující se tlak Zlína čtvrtou brankou. Lukáš Lojka přihrál na druhou stranu volnému LUKÁŠI LOJKOVI a ten střelou k horní tyči překonává dnes nevýrazného Halodu. Asistence Lukáš Lojka.
     
    22:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani teď předvedli nádhernou akci a střílí suveréně nejkrásnější gól tohoto odpoledne. Celou akci začal Dominik Schmied, který našel před modrou čarou volného Michala Gago. Ten přejel přes modrou čáru, poslal puk na osu hřiště volnému VÁCLAVU REZKOVI, který našel skulinku mezi betony Pírse. Asistence: Michal Gago, Dominik Schmied.
     
    19:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané po další hrubé chybě domácích. Ti si nepohlídali PATRIKA KADEŘÁBKA, který právě opouštěl trestnou lavici, ujel všem domácím obráncům a hravě překonal Halodu. Asistence: Tomáš Jandus.
     
    07:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Druhý gól padl po obrovské chybě jednoho domácího obránce. Ten puk trestuhodně přihrál KRYŠTOFOVI HRALOVI, který ho objel a zakončil mezi nohy bezmocného Halody. Bez asistence
     
    07:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané svou první přesilovku proměňují! Sparťané předvedli krásnou kombinaci, kdy Marek Györi našel před brankou VÁCLAVA ZÍDKA, který puk propasoval pod vyrážečkou Ondřeje Halody. Asistence: Marek Györi.

    Jan Kobylík

    Branky a nahrávky: 23. Rezek (Gago, Schmied), 29. Karafiát (Werbik), 58. Kuncek (Kolařík, Peška) – 8. Zídek (Györi), 8. Hrala, 20. Kadeřábek (Jandus), 27. Hozák (Lojka), 39. Havel (Svoboda), 41. Svoboda (Györi, Zídek), 47. Svoboda (Zídek)


    Berani Zlín: Haloda (Odložilík) – Gabrhelík, Řezníček, Váňa, Procházka, Schmied, Gazda, Kosorin – Pavlůsek, Kuncek, Peška, Karafiát, Rezek, Stiksa, Werbik, Gago, Kolařík, Dlabaja, Valášek
    HC Sparta Praha: Pírs (Hofmann) – Hrdlička, Kalina, Duben, Kadeřábek, Kazda, Kolář, Bureš – Jandus M., Zídek, Svoboda, Zářecký, Lojka, Havel, Seniov, Györi, Jandus T., Hrala, Polesný, Hozák, Procházka

    Rozhodčí: Volf – Král, Procházka
    bahis siteleri