Vladivostok – Novosibirsk 3:1 (kon.) | Chabarovsk – Novokuzněck 2:7 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:7 (0:2, 1:2, 1:3)
Metallurg Novokuzněck
Sobota 01.03.2014, 07:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    TUKA MANTYLA po střele zápěstím z mezikruží v oslabení doráží poslední hřebík do rakve domácích. Asistence: Damir Žafjarov.
     
    48:36
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Garejev zajížděl za branku a poté předložil nádhernou zadovku před branku kam si najížděl SERGEJ JEMELIN a ten už neměl problém prostřelit překvapeného Murygina. Asistence: Artjom Garejev.
     
    41:46
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Ale opět je tu blesková odpověď hostů, Žafjarov obral mezi kruhy obránce Amuru o puk a bekhendem poslal kotouč do pravé šibenice z bezprostřední blízkosti. Murygin opět bez šance. Bez asistence.
     
    40:50
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Šiškanov udělal otočku za brakou Ložkina a naservíroval kotouč před branku, kam si najížděl osamocený DIMITRIJ LUGIN a umístěnou střelou nedává Ložkinovi šanci. Asistence: Alexandr Junkov.
     
    33:40
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    SEMJON VALUJSKIJ dostal přihrávku mezi kruhy a tam se už nemýlil. Puk nasměroval krásně do šibenice a Murygin se pouze ohlédl. Asistence: Raymond Giroux, Jevgeni Lapenkov.
     
    32:54
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Skladničenko se dostal zcela sám přímo před brankoviště Murygina a jeho střela se pouze lehce odrazila k dalšímu volnému ALEXANDRU AKSOJNĚNKOVI, který již neměl problém dopravit kotouč do odkryté branky. Asistence: Nikolaj Skladničenko, Ansel Galimov.
     
    29:58
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A domácí se přeci jen prosazují! Po nahození Fisenka předvedl ukázkovou teč ILJA KRIKUNOV a dopravil tak kotouč za bezmocného Ložkina. Asistence: Michail Fisenko, Dmitry Bykov.
     
    16:01
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    A hosté přesilovku využívají, když PAVEL KANARSKIJ napřáhl od modré a trefil se přesně pod víko. Asistence: Denis Kurepanov, Anton Kapotov.
     
    07:23
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hosté nyní zatlačili Amur do jejich obranné třetiny, vytvořili si tak tlak a to byl recept! Nahozený puk sebral před brankou JEVGENIJ LAPENKOV a bekhendem překonal Murygina. Asistence: Semjon Valujskij.

    Tomáš Kouba

    Branky a nahrávky: 30. Krikunov (Fisenko, Bykov), 41. Lugin (Junkov) – 8. Lapenkov (Valujskij), 17. Kanarskij (Kurepanov, Kapotov), 33. Aksjoněnko (Skladničenko, Galimov), 34. Valuisky (Giroux, Lapenkov), 42. Žafjarov, 49. Jemelin (Garejev), 60. Mantyla (Žafjarov)


    Amur Chabarovsk: Murygin (Jarvinen) – A. Loginov, Bykov, Sedunov, V. Loginov, Reese, Ježov, Těslenko, Bialov – Lugin, Junkov, Litovčenko, Tarasov, Šiškanov, Štěpanov, Krikunov, Fisenko, Klimčuk, Kacuba, Smurov, Abramov
    Metallurg Novokuzněck: Ložkin (Sorokin) – Giroux, Mantyla, Kanarskij, Kapotov, Kuklev, Kamalov, Aksjoněnko , Skutar – McLean, Valujskij, Lapenkov, Kurepanov, Mitrjkakov, Kosourov, Garejev, Jemelin, Musin, Galimov, Skladničenko, Žafjarov

    Rozhodčí: Dejev, Safiullov – Kuchava, Novikov

    Diváci: 6900
    bahis siteleri