Toronto – Columbus 1:2 (kon.) | Minnesota – Calgary 3:2 (kon.) | Dallas – Buffalo 3:2 (kon.)
Los Angeles – Montreal 2:1 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
1:2 (0:0, 0:2, 1:0)
Columbus Blue Jackets
Úterý 04.03.2014, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:26
    Toronto to zkouší v šesti, Reimer je na střídačce.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty zápasu, před malou chvílí Nazem Kadri zblízka nasměroval puk pouze do připraveného Bobrovského. To je obrovský tlak Toronta.
     
    55:57
    A po akci Johansena to mohlo být opět o dva góly, ale Nikitin nepřekonává střelou z prava již téměř ležícího Reimera.
     
    55:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Čeká nás hodně hodně dramatický závěr. Střela Gardinera zápěstím a následně Van Riemsdyka ještě gólem neskončili a Columbus vyhodil puk do středního pásma. Tam se jej ujal Lupul, prokličkoval se zpět do útočného pásma, mezi kruhy poslal kotoč doprava na MASONA RAYMONDA, který střelou švihem z vrcholu pravého kruhu překonává Sergeje Bobrovského. Asistence: Joffrey Lupul, Morgan Reilly.
     
    53:39
    A mohlo být rozhodnuto. Columbus šel do rychlého protiútoku, k puku se nakonec u pravé tyčky Reimera dostal Mathan Horton, ale gólman Toronta předvedl výborný počin a puk lapí nejen proti jeho pokusu, ale na Reimerovi si vylámal zuby také Jenner, který se pokoušel vyšťourat puk z pod jeho betonů.
     
    51:14
    Velká šance Toronta a výborný zákrok Bobrovského. Raymond našel přihrávkou z levé strany před brankou Nazema Kadriho, který sice udělal gólmanovi Columbusu kličku do prava, při zakončení však pořádně nezvedl puk a Bobrovskij proti jeho pokusu nastavil svůj levý beton. Toronto tak zatím recept na výborně chytajícího ruského gólmana nenašlo.
     
    45:23
    Obrovská šance Tylera Bozaka, který mezi kruhy dostal puk, sjel si blíže k brance a už se připravoval, jak střelou k pravé tyči Bobrovského oslaví první dnešní zářez, jenže chyba lávky, jeho rána jde vedle.
     
    42:55
    Mhlo být téměř rozhodnuto. Nikitin si sjel od modré až k levému kruhu a vypálil, trefl však pouze horní tyčku.
     
    38:18
    Další stoprocentní šance Columbusu, když ve středním pásmu na pravé straně sebral puk Nathan Horton, z prostoru pravého kruhu vystřelil, ale minul pravou tyčku Reimera.
     
    32:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    A podobným stylem jako první gól hostů padá i druhý úspěšný zásah Columbusu. Nikitin vystřelil po přihrávce Foligna od modré a před branou Reimera tečoval ARŤJOM ANISIMOV puk za záda bezmocného domácího gólmana. Asistence: Nikita Nikitin, Nick Foligno.
     
    29:44
    Columbus právě vstřelil branku!
    Pár střel trvalo Columbusu, než z dobrých pozic zamířil mezi tři tyče. Když se to povedlo, hned je z toho gól. MacKenzie poslal puk na vrchol pravého kruhu na DALTONA PROUTA, který trvrdou střelou po ledě otevírá gólový účet dnešního zápasu. Asistence: Derek MacKenzie, Matt Calvert.
     
    27:44
    Tyler Bozak mohl poslat svůj tým do vedení, ale jeho střelu z mezikruží výtečně zblokoval David Savard.
     
    22:16
    K odraženému puku se však před brankou dostal Nikita Nikitin. Nezakončil, protože jej zahákoval Cody Franson (TOR), což znamená první přesilovku Modrokabátníků v zápase. Na vyloučení: 2-1.
     
    17:52
    Byl to snad Paul Ranger, který po střele Joffreyho Lupula mimo dostal znovu puk na hokejku – ale zblízka Bobrovského pořádně ani neotestoval. Nebo spíše nijak výrazněji neohrozil, i když byl v dobré pozici. Puk mu zřejmě sjel z hole.
     
    09:15
    Obrovská šance domácích. Po střele Phila Kessela vyrazil Bobrovskij puk jen před sebe, u jeho levé tyče se dostal k zakončení Van Riemsdy, propasíroval puk mezi betony ruského gólmana, ale ne do branky. Puk poskakoval na čáře, ale nakonec ho stihli hostující beci uklidit pod Bobrovského.
     
    07:15
    Ač se to Boone Jennerovi (CBJ) nelíbí, před komerční přestávkou si bude muset usednout za katr kvůli hákování. Jenner byl při napadání až přespříliš důrazný a oslabí tak své mužstvo. Na vyloučení: 0-1.
     
    06:13
    Dvakrát po sobě teď hosté ztratili puk. Poprvé to ještě nebylo nic moc vážného, podruhé ale už Toronto mířilo do rychlého protiútoku a Kuljomin střelou z mezikruží nadělal Bobrovskému potíže.
     
    03:14
    Toronto propadlo na útočné modré, puk sebral Nick Foligno a upaloval sám na gólmana Reimera, ten jeho pokus do levého horního rohu branky Toronta vyrazil.
     
    02:49
    Nikolaj Kuljomin vypálil tvrdě z levého kruhu, našel však pouze připraveného Bobrovského.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 56. Raymond (Lupul, Reilly) – 30. Prout (Mackenzie, Calvert), 33. Anisimov (Nikitin, Foligno)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Gunnarsson, Phaneuf, Gardiner, Franson, Gleason, Rielly – Van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Lupul, Kadri, Clarkson – Raymond, Kuljomin, Bodie – Ranger, McClement, Smith. Trenér: Randy Carlyle
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Johnson, Savard, Murray, Wisniewski, Nikitin, Prout – Jenner, Johansen, Horton – Foligno, Anisimov, Gáborík – Umberger, Dubinsky, Atkinson – Calvert, MacKenzie, Letestu. Trenér: Todd Richards.

    Rozhodčí: 27 Eric Furlatt, 36 Brad Watson – 54 Greg Devorski, 89 Steve Miller

    Diváci: 19557
    bahis siteleri