Boston – Florida 4:1 (kon.) | New Jersey – Detroit 4:3 (kon.) | Columbus – Dallas 4:2 (kon.)
St. Louis – Tampa 4:2 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Chicago – Colorado 2:4 (kon.)
Winnipeg – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Arizona – Vancouver 1:0 (kon.) | Edmonton – Ottawa 3:2 (kon.)
San Jose – Carolina 2:3 (po pr.)
konec
St. Louis Blues
4:2 (0:2, 2:0, 2:0)
Tampa Bay Lightning
Středa 05.03.2014, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Hedman nastřelil bránícího hráče a domácí se dostali do útočné třetiny. Po několika nešťastných odrazech se domácím zásluhou VLADIMIRA TARASENKA přeci jen podařilo dopravit kotouč do odkryté klece – 4:2! Asistence: David Backes, Jaden Schwartz.
     
    43:47
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Obrat je dokonán. Nádherná souhra první útočné formace znovu v dnešním utkání. T.J. Oshie nahrál za branku Backesovi, který si všiml najíždějícího ALEXANDRA STEENA, který bekhendovou střelou prostřelil Bishopa kolem levé tyče – 3:2! Asistence: David Backes, T. J. Oshie.
     
    37:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné, co předvedl tenhle hrdina z olympijského Soči. V oslabení ujel Steen a po naznačení střely přenechal kotouč T. J. OSHIEMU, který objel oba bránící hráče a bekdendem překonal Bishopa – 2:2! Asistence: Alexander Steen, Alex Pietrangelo-
     
    23:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Ale vzápětí je sníženo. Domácí přidávají kontaktní branku a dostávají se zpět do zápasu. Tampě se nepodařilo vyhodit a ke střele se dostal Schwartz, na jeho střelu dokázal Bishop ještě zareagovat, ale na dorážku PATRICKA BERGLUNDA už nikoliv – 1:2. Asistence: Jaden Schwartz, Vladimir Tarasenko.
     
    14:49
    Tampa právě vstřelila branku!
    A domácí odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. Po krásné kombinaci na jeden dotek se kotouč dostal na hůl TYLERA JOHNSONA, který už měl jednoduchou práci s dopravením kotouče do odkryté klece – 0:2! Asistence: Martin St. Louis, Victor Hedman.
     
    07:08
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je tu první branka utkání. Po velké chybě domácí obrany se ke kotouči dostal Purcell, který okamžitě adresoval přihrávku na osamoceného ALEXE KILLORNA, který se střelou z mezikruží prosazuje a otevírá skóre dnešního utkání – 0:1! Asistence: Teddy Purcell.

    Marek Indruch

    Branky a nahrávky: 24. Berglund (Schwartz, Tarasenko), 38. Oshie (Steen, Pietrangelo), 44. Steen (Backes, Oshie), 60. Tarasenko (Backes, Schwartz) – 8. Killorn (Purcell), 15. Johnson (St. Louis, Hedman)


    St. Louis Blues: Miller (Elliot) – Bouwmeester, Pietrangelo, Jackman, Shattenkirk, Polák, Cole – Oshie, Backes, Steen – Tarasenko, Berglund, Schwartz – Ott, Roy, Morrow – Reaves, Lapierre, Paajarvi
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Lindback) – Salo, Hedman, Kostka, Carle, Barberio, Brewer – St. Louis, Johnson, Palát – Purcell, Filppula, Killorn – Kučerov, Namestnikov, Brown – Pyatt, Thompson, Malone

    Rozhodčí: LaRue, Sutherland – Mach, Murray
    bahis siteleri