Boston – Florida 4:1 (kon.) | New Jersey – Detroit 4:3 (kon.) | Columbus – Dallas 4:2 (kon.)
St. Louis – Tampa 4:2 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Chicago – Colorado 2:4 (kon.)
Winnipeg – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Arizona – Vancouver 1:0 (kon.) | Edmonton – Ottawa 3:2 (kon.)
San Jose – Carolina 2:3 (po pr.)
po prodl.
Winnipeg Jets
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
New York Islanders
Středa 05.03.2014, 02:10 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:53
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté se tak do postupové osmičky prozatím nepodívají! Clutterbuck se chytře vymotal ve vlastním obranném pásmu, posunul kotouč na MICHAELA GRABNERA, který postupoval sám na brankáře! Pavelcovi otevřel nohy a mezi betony zasunul puk do sítě – 2:3! Asistence: Cal Clutterbuck.
     
    54:53
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Obrovská radost v MTS Centru! Defenzíva Islanders naprosto propadla, za jejich zády se zjevil naprosto osamocený ANDREW LADD, který od modré čáry postupoval sám na brankáře. Udělal to naprosto fantasticky a střelou pod víko srovnal stav dnešního střetnutí – 2:2! Asistence: Olli Jokinen.
     
    21:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    Rozhodčí se rozhodli branku uznat, i když opakované záběru ukazovaly, že to bylo velmi těsné! Radost ze vstřeleného gólu má tak ANDERS LEE, který proměnil samostatný únik a otočil skóre ve prospěch Islanders – 1:2! Asistence: Michael Grabner.
     
    17:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    Přesně dvě a půl minuty před koncem první třetiny začínáme znovu od nuly! Obrana Winnipegu znovu poměrně nestíhala, čehož dokázal skvěle využít COLIN McDONALD, který Stromovu střelu odraženou o zadní mantinel bleskurychle uklidil do poloprázdné branky Jets – 1:1! Asistence: Ryan Strome a Anders Lee.
     
    10:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to bylo opravdu rychlé! Domácí bravurně zahráli vhazování v útočné třetině, puk se po něm dostal na prostoru mezikruží k ANDREW LADDOVI, který ho okamžitě po ledě zametl do hostující branky – 1:0! Asistence: Brian Little.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 11. Ladd (Little), 55. Ladd (Jokinen) – 18. McDonald (Strome, Lee), 22. Lee (Grabner), 64. Grabner (Clutterbuck)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Enström, Bogosian, Trouba, Stuart, Ellerby, Pardy – Frolík, Little, Ladd – Wheeler, Scheifele, Setoguchi – Byfuglien, Jokinen, Kane – Thornburn, Slater, Halischuk
    New York Islanders: Nilsson (Nabokov) – Hamonic, Strait, Višňovský, Hickey, Carkner, de Haan – Okposo, Strome, Lee – Bailey, Nielsen, Grabner – Clutterbuck, Nelson, McDonald – Boulton, Cizikas, Martin

    Rozhodčí: Hebert, St. Laurent – Lazarowich, Nansen
    bahis siteleri