Arsenal – Everton 4:1 (kon.)
konec
Arsenal FC
4:1 (1:1)
Everton FC
Sobota 08.03.2014, 13:45 • Emirates Stadium, London • FA Cup
Předzápasové kurzy
     
    85
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Je hotovo, celek z Londýna bude tím, který se podívá do semifinále FA Cupu zásluhou OLIVIERA GIROUDA, který stál na konci bleskurychlého protiútoku a s přehledem poslal míč za již překonaného brankáře Roblese.
     
    83
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Kanonýři již vedou o dvě branky a nevěřím tomu, že by jim Toffees jakkoliv zamezili v postupu do semifinále nejstarší klubové soutěže na světě! Rosický elegantně uvolnil Sagnu po pravé straně, domácí obránce měl dostatek času na to, aby narýsoval střílenou přihrávku na OLIVIERA GIROUDA, kterému stačilo pouze nastavit placírku ve směru letícího míče.
     
    68
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Mark Clattenburg sice nechal zopakovat penaltu kvůli nepřiměřenému pohybu Girouda při prvotní exekuci, MIKEL ARTETA však ukázal nervy ze železa a i napodruhé dokázal proměnit pokutový kop, tentokráte technickým pokusem do pravého horního rohu!
     
    32
    Everton právě vstřelil branku!
    Toffees těžili z bleskurychlé protiakce a ve dvaatřicáté minutě je srovnáno! Barkley potáhnul míč ve středu pole, vybídnul ke skórování Mirallase krásným pasem na delší tyč. Tomu se zakončení v bezporstřední blízkosti Fabiańského příliš nepovedlo, vše tak musel napravit ROMELU LUKAKU, jemuž nedělalo problém dopravit opuštěný míč do sítě.
     
    7
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Kdo jiný by měl otevřít skóre dnešního utkání než MESUT ÖZIL! Architektem celé akce však byl Santi Cazorla, který využil podklouznutí jednoho z hostujících středopolařů u půlící čáry a následně předložil německému záložníkovi ideální přihrávku. Özil využil této skutečnosti k technické ráně k pravé tyči.

    Tomáš Chramosta

    Branky: 7. Özil, 68. Arteta (pen.), 83. Giroud, 85. Giroud – 32. Lukaku

    Karty:   68. Giroud (ARS)


    Arsenal FC: Fabiański – Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs (88. Jenkinson) – Flamini, Arteta, Oxlade-Chamberlain (78. Rosický), Özil, Cazorla – Sanogo (61. Giroud).
    Náhradníci: Viviano – Giroud, Gnabry, Jenkinson, Miyaichi, Podolski, Rosický.

    Everton FC: Robles – Coleman, Stones, Distin, Baines – McCarthy, Barry, Barkley (84. Deulofeu), Pienaar (76. Osman), Mirallas (76. McGeady) – Lukaku.
    Náhradníci: Howard – Browning, Deulofeu, Hibbert, McGeady, Naismith, Osman.

    Rozhodčí: Mark Clattenburg – Simon Beck, Gary Beswick
    bahis siteleri