NY Islanders – Minnesota 0:6 (kon.) | Columbus – Carolina 1:3 (kon.) | New Jersey – Boston 2:4 (kon.)
Pittsburgh – Dallas 5:1 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 4:8 (kon.) | Montreal – Colorado 6:3 (kon.)
Detroit – Toronto 3:2 (kon.) | Philadelphia – Chicago 3:2 (po pr.) | Calgary – Buffalo 3:1 (kon.)
Edmonton – Nashville 5:1 (kon.) | Anaheim – Washington 2:3 (kon.) | San Jose – Florida 2:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:3 (1:2, 0:0, 1:1)
Washington Capitals
Středa 19.03.2014, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Nejlepší přesilovka v NHL s nejlepším střelcem ligy opět úřaduje. Carlson posunul od modré na ALEXANDRA OVEČKINA, který ze své obvyklé pozice překonal Hillera. Ten se nestihl včas přesunout a proti této střele neměl žádnou šanci. Asistence: John Carlson, Nicklas Bäckström.
     
    41:32
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovou hru vteřinu před jejím koncem a vyrovnávají skóre. MATHIEU PERREAULT prostřelil Haláka z pravého kruhu střelou na pravou tyč, gólman hostů nic neviděl. Asistence: Hampus Lindholm, Ryan Getzlaf.
     
    19:51
    Washington právě vstřelil branku!
    A Capitals opět ukazují, jak moc silní v přesilové hře jsou. Bäckströmovu střelu z pravého kruhu doráží silový forvard hostů TROY BROUWER. Asistence: Marcus Johansson, Nicklas Bäckström.
     
    03:10
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácímu týmu se však daří rychle srovnat. Cogliano v přečíslení tří proti dvěma nabil na osu kluziště BENU LOVEJOVI, který z první prostřelil Haláka ranou k levé tyči. Asistence: Andrew Cogliano, Hampus Lindholm.
     
    02:11
    Washington právě vstřelil branku!
    Ideální vstup do zápasu v podání Caps je tu! Hosté si vytvořili tlak v útočném pásmu, který úspěšnou dorážkou zakončil JOEL WARD. Útočník tmavé pleti letos zažívá poprvé v kariéře sezonu, ve které vstřelil přes 20 gólů, tohle je jeho 21. v pořadí. Asistence: Jason Chimera, Patrick Wey.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 4. Lovejoy (Cogliano, Lindholm), 42. Perreault (Lindholm, Getzlaf) – 3. Ward (Chimera, Wey), 20. Brouwer (Johansson, Bäckström), 43. Ovečkin (Carlson, Bäckström)


    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Sbisa, Beauchemin, Lindholm, Lovejoy, Robidas, Allen – Perry (A), Getzlaf (C), Selanne – Maroon, Bonino, Palmieri – Cogliano, Perreault (A), Silfverberg – Jackman, Winnik, Beleskey.
    Washington Capitals: Halák (Holtby) – Carlson, Alzner, Green (A), Hillen, Wey, Orlov – Ovečkin (C), Beagle (A), Johansson – Brouwer, Bäckström (A), Kuzněcov – Ward, Fehr, Chimera – Wilson, Wellman, Penner.

    Rozhodčí: VanMassenhoven, Kowal – Henderson, Racicot
    bahis siteleri