Nový Zéland – Turecko 6:3 (kon.) | Jihoafrická rep. – Čína 1:4 (kon.) | Mexiko – Španělsko 3:5 (kon.)
konec
Nový Zéland
6:3 (2:2, 2:0, 2:1)
Turecko
Sobota 05.04.2014, 13:00Mistrovství světa - II. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:25
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Přesto ještě Turci alespoň kosmeticky upravují výsledek dnešního mače, od modré čáry spíše nahodil puk SAVAS AKTURK a ten k překvapení všech skončil v síti Pine-Murphyho – 6:3! Asistence: Serdar Semiz.
     
    55:11
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Další radost na straně novozélandských hráčů, kteří dokázali ve třetí části vytěžit z minima maximum! O šestou branku se postaral další přesně mířenou ranou zápěstím krátce po vhazování BERTON HAINES – 6:2! Asistence: Nicholas Henderson a Luke Pickering.
     
    47:06
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Tak to je zřejmě definitivní konec jakýchkoliv nadějí Turků v dnešním zápase. ANDREW COX zůstal úplně osamocený na kruzích a přesnou ranou k tyči prostřelil popáté tureckého gólmana – 5:2! Asistence: Nicholas Henderson.
     
    30:18
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Tak to je další šok pro Turky, Novozélanďané vzápětí odskakují na rozdíl dvou branek! CALLUM BURNS stál ve správný čas na správném místě a podařilo se mu doklepnout volný puk do prázdné branky – 4:2! Asistence: Jeremy Chai a Luke Pickering.
     
    29:26
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    A rázem je všechno jinak, turecký tlak je ukončen brankou Nového Zélandu! Ze vstřeleného gólu se raduje JOSHUA HAY – 3:2! Asistence: Andrew Cox a Regan Wilson.
     
    19:20
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Ještě do konce první třetiny máme stav znovu srovnán! Lee přiklepl puk na LUKA PICKERINGA, který od modré čáry propálil vše před sebou – 2:2! Asistence: Ryan Lee a Nicholas Henderson.
     
    16:07
    Turecko právě vstřelilo branku!
    O chvíli později však udeřilo na straně druhé! Turci se dnes podruhé dostávají do vedení, obraně bleskurychle ujel ALEC KOCOGLU, který po dobře provedené bekhendové kličce střílí svůj druhý zásah v dnešním utkání – 1:2! Asistence: Serkan Gumus.
     
    11:32
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Z náskoku se však turecké mužstvo příliš dlouho neradovalo! Nabídnutou přesilovou hru využívá po devíti vteřinách dorážkou z bezprostřední blízkosti ANDREW COX – 1:1! Asistence: Charlie Huber a Joshua Hay.
     
    09:23
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost na turecké straně, outsider dnešního mače se dostává do vedení! Hrdinou je ALEC KOCOGLU, který obdržel puk za brankou soupeře, skvěle se vytočil a mezi betony brankáře propasíroval kotouč do sítě Nového Zélandu – 0:1! Asistence: Serkan Gumus.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 12. Cox (Huber, Hay J.), 20. Pickering (Lee, Henderson N.), 30. Hay J. (Cox, Wilson), 31. Burns (Chai, Pickering), 48. Cox (Henderson N.), 56. Haines (Henderson N., Pickering) – 10. Kocoglu Alec (Gumus), 17. Kocoglu Alec (Gumus), 59. Akrturk (Semiz)


    Nový Zéland: Pine-Murphy (Coleman) – Frear, Wilson, Lawrence, Haines, Hay A., McLeish, Henderson A. – Huber, Hay, Cox – Henderson N., Pickering, Lee – Attwell, Chai, Burns – Ellis, Hay O., Moses – Craig
    Turecko: Kahraman (Ozbaydugan) – Akturk, Faner F., Cetinkaya, Faner E., Hamarat, Kosemen, Coskun B. – Özmen, Halil, Semiz – Gumus, Kocoglu Andy, Kocoglu Alec – Karakoc, Coskun E., Solak G. – Islam, Solak A., Kamis

    Rozhodčí: Urda (Ukrajina) – Garcia Banos (Španělsko), van Grinsven (Nizozemsko)

    Diváci: 120.
    bahis siteleri