Regensburg – Jindř. Hradec 2:5 (kon.) | Kladno – Linz 6:1 (kon.) | Třinec – Regensburg 9:1 (kon.)
Jindř. Hradec – Kladno 3:2 (po s.n.) | Linz – Třinec 1:8 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
6:1 (2:0, 3:1, 1:0)
Steinbach Black Wings Linz
Sobota 05.04.2014, 11:00Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    34:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři hráli v signalizované výhodě a k vyloučení nakonec ani nedošlo, protože JAN DLOUHÝ z vrcholu kruhů mířil přesně pod břevno. Asistence Jakub Kover.
     
    28:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JIŘÍ KRYL se napřáhl na modré čáře a puk se zastavil až za lapačkou Davida Kovacse. Asistence Jakub Kover a Jan Kleveta.
     
    25:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno v brejku, už to vypadalo, že z akce nic nebude, ale Kover na poslední chvíli přihrál vpravo, kde byl LUKÁŠ MATYS, který se prosadil přesnou ranou z ostrého úhlu. Asistence Jakub Kover.
     
    22:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno vyhrálo buly, první rána Svobody ještě nevyšla, ale důrazný JAN REJZEK si došel k dorážce a podél pravé tyče vrací Rytířům dvoubrankový náskok. Asistence Vojtěch Svoboda.
     
    15:44
    Linz právě vstřelil branku!
    NIKLAS MAURER vrací Linz do hry. Rakouský forvard se prosadil bekendem po otočce před brankovištěm a po ledě vyslal kotouč do branky Kladna. Asistence Benny Neuhuber.
     
    08:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Mladší dorostenci z Kladna jdou do dvoubrankového trháku. Rytíři si pěkně rozebrali pětici Černých Křídel z Linze a VOJTĚCH SVOBODA mířil přesně z prostoru mezi kruhy pod břevno. Asistence Václav Haspeklo a Jan Rejzek.
     
    04:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A tlak Rytířů byl právě přetaven ve vedoucí branku. MATĚJ SOUKUP po akci celé pětky doklepl puk do branky Linze. Asistence Jan Rejzek.

    Jan Wirkner

    Branky a nahrávky: 5. Soukup (Rejzek), 9. Svoboda (Haspeklo, Rejzek), 23. Rejzek (Svoboda), 26. Matys (Kover), 29. Kryll (Kover, Kleveta), 35. Dlouhý (Kover) – 16. Maurer (Neuhuber)


    Rytíři Kladno: Kodad, Jiroušek – Kryll, Haspeklo, Šmolík, Rudovský, Slabý, Kubín, Dlouhý, Zich, Matys, Nagy, Soukup, Svoboda, Rejzek, Bláha M., Bláha O., Vasilev, Kleveta, Jelínek, Kover.
    Steinbach Black Wings Linz: Kovacs, Jordan – Kleiss, Stadler, Neumaier, Schmid, Kail, Deak, Heinz, Neuhuber, Liesek, Jurha, Murphy, Sinziger, Schurzenbacher, Mayrdhofer, Aahonen, Waismayer, Maurer.
    bahis siteleri