Atalanta BC – AC Milán 2:1 (kon.) | Bologna – Catania 1:2 (kon.) | Cagliari – Chievo 0:1 (kon.)
Livorno – Fiorentina 0:1 (kon.) | Sassuolo – Janov 4:2 (kon.) | Sampdoria – Neapol 2:5 (kon.)
Turín – Parma 1:1 (kon.) | AS Řím – Juventus 0:1 (kon.)
konec
Bologna FC
1:2 (0:1)
Calcio Catania
Neděle 11.05.2014, 15:00 • Stadio Renato Dall'Ara, Bologna • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    84
    Catania právě vstřelila branku!
    Tak to je něco! Domácí měli k dispozici rohový kop, ovšem hosté se ubránili a sami podnikli rychlý brejk, který se faulem na Rinauda snažil přerušit ve středu hřiště jeden z bránících hráčů Boloně, rozhodčí ponechal správně výhodu a GONZALO BERGESSIO, který si naběhl z pravé strany před pokutové území domácího týmu, přesnou trefou k tyči dává vedoucí gól hostů!
     
    79
    Bologna právě vstřelila branku!
    Ano! Míč se postupně dostává až za hranici pokutového území, kde z voleje, z levé strany, pálí ARCHIMEDE MORLEO, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě a je vyrovnáno.
     
    22
    Catania právě vstřelila branku!
    Výtečně zahraný volný kop, FABIÁN MONZÓN si všiml mezery ve zdi a dokázal přesně tento prostor trefit, takže míč se dostal až do branky, gólman Curci jen bezmocně rozpažil směrem ke svým spoluhráčům, to byla jejich chyba.

    Martin Dvořák

    Branky: 79. Morleo (Christodoulopoulos) – 22. Monzón, 84. Bergessio

    Karty:   21. Kone (BLG), 34. Bianchi (BLG), 49. Christodoulopoulos (BLG) – 5. Peruzzi (CTN), 50. F. Rinaudo (CTN), 61. Frison (CTN)   29. Peruzzi (CTN)


    Bologna FC: Curci – Antonsson, Natali, Christodoulopoulos, Sörensen (37. Cristaldo) – Garics, Friberg, Kone (C), Krhin (46. Ibson), Morleo – Bianchi (62. Acquafresca).
    Náhradníci: Stojanović – Mantovani, Čech, Crespo, Laxalt, Ibson, Pazienza, Moscardelli, Acquafresca, Paponi, Cristaldo.

    Calcio Catania: Frison – Peruzzi, Gyömbér, Rolín, Monzón – Izco, F. Rinaudo, Barrientos (56. Plašil) – Leto (64. Bellusci), Bergessio, Castro (76. Biraghi).
    Náhradníci: Ficara – Legrottaglie, Bellusci, Cabalceta, Capuano, Biraghi, Almirón, Plašil, Lodi, Fedato, K. Boateng, Keko.

    Rozhodčí: Rocchi – Stefani, Faverani
    bahis siteleri