Atalanta BC – AC Milán 2:1 (kon.) | Bologna – Catania 1:2 (kon.) | Cagliari – Chievo 0:1 (kon.)
Livorno – Fiorentina 0:1 (kon.) | Sassuolo – Janov 4:2 (kon.) | Sampdoria – Neapol 2:5 (kon.)
Turín – Parma 1:1 (kon.) | AS Řím – Juventus 0:1 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
4:2 (1:1)
Janov CFC
Neděle 11.05.2014, 15:00Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    89
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    A zřejmě je definitivně hotovo! Hosté se vrhli do hromadného útoku, z čehož vyplynulo přečíslení Sassuola! První ránu Berardiho ještě brankář vyrazil, na dorážku ANTONIA FLORO FLORESE již neměl šanci dosáhnout – 4:2!
     
    87
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Tak ono to přece jen nebude tak horké! NICOLA SANSONE se jako střídající hráč raduje z důležité vstřelené branky, po centru z kopačky Magnanelliho zůstal naprosto osamocen na malém vápně a hlavou do protipohybu brankáře poslal Sassuolo potřetí do vedení – 3:2!
     
    76
    Janov právě vstřelil branku!
    Velká radost na hostující straně! ANTONIO GILARDINO se dostal po centru k odraženému balonu, který se štěstím přes ležícího beka uklidil do sítě! Patnáct minut před koncem se tak začíná znovu od nuly – 2:2!
     
    65
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Záchrana se pro domácí mužstvo znovu výrazně přiblížila! DAVIDE BIONDINI si dobře seběhl na přední tyč, kde se štěstím tečoval centr svého spoluhráče za záda hostujícího gólmana – 2:1!
     
    41
    Janov právě vstřelil branku!
    Alberto Gilardino pokutový kop sice proměnit nedokázal, vyražený míč brankářem skokem hlavou do sítě dorazil EMANUELE CALAIO – 1:1!
     
    16
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Domácí body potřebují jako sůl a podle toho taky k zápasu přistoupili! Antonini nedokázal zpracovat odkopnutý balón, čehož bravurně využil ANTONIO FLORO FLORES, který se dostal před gólmana a ranou do šibenice otevřel střelecký účet dnešního mače – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 16. Floro Flores (Berardi), 65. Biondini (Berardi), 87. Sansone (Magnanelli), 89. Floro Flores – 41. Calaiò, 76. Gilardino

    Karty:   63. Berardi (SAS) – 32. Bertolacci (JAN), 49. Cabral (JAN), 78. Gilardino (JAN), 81. Burdisso (JAN), 90+5. Antonelli (JAN)

    Neproměněná penalta: 40. Gilardino (JAN), brankář Pegolo zneškodnil


    US Sassuolo Calcio: Pegolo – Antei, Cannavaro, R. Ziegler, Rosi (59. Mendes) – Magnanelli, Biondini (85. Missiroli), Brighi (64. Sansone), Zaza – Berardi, Floro Flores.
    Náhradníci: Pomini, Polito – Pucino, Ariaudo, Terranova, Mendes, Missiroli, Marrone, Chibsah, Masucci, Farias, Sansone.

    Janov CFC: Perin – Antonini, Gamberini (69. Fetfatzidis), Burdisso, Antonelli – Vrsaljko, Bertolacci (70. De Maio), Cabral, Gilardino – Calaiò (80. Konaté), Centurión.
    Náhradníci: Donnarumma, Bizzarri – De Maio, Motta, Blaze, Fetfatzidis, Konaté, Sokoli.
    bahis siteleri