Atalanta BC – AC Milán 2:1 (kon.) | Bologna – Catania 1:2 (kon.) | Cagliari – Chievo 0:1 (kon.)
Livorno – Fiorentina 0:1 (kon.) | Sassuolo – Janov 4:2 (kon.) | Sampdoria – Neapol 2:5 (kon.)
Turín – Parma 1:1 (kon.) | AS Řím – Juventus 0:1 (kon.)
konec
UC Sampdoria
2:5 (1:3)
SSC Neapol
Neděle 11.05.2014, 15:00 • Stadio Luigi Ferraris • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    88
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    PAWEL WSZOLEK převzal míč na hranici vápna, kde si následně balón přehodil na levou nohu čímž se zbavil bránícího Reveillèra a utěšenou ranou na zadní tyč překonal hostujícího brankáře! Čestný úspěch pro Sampdorii.
     
    80
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Maxi López, přichází Pawel Wszolek.
     
    79
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Pepe Reina, přichází Antonio Doblas Santana. Reina se nezdál být zraněný a nejedná se tedy o vynucené střídání.
     
    72
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází José María Callejón, přichází Camilo Zúñiga.
     
    65
    Je to tak, Hamšík musí kvůli zranění opravdu střídat a po zbytek zápasu ho nahradí Mertens.
     
    64
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Manolo Gabbiadini, přichází Gianluca Sansone.
     
    63
    Mustafi vidí žlutou kartu za faul na Marka Hamšíka, který možná nebude moci pokračovat ve hře.
     
    61
    Neapol právě vstřelila branku!
    Neapol se hnala do rychlého útoku po pravé straně odkud posílal Callejón míč po zemi do vápna na Zapatu, před nímž se o obranný zákrok pokusil domácí SHKODRAN MUSTAFI, který si však skluzem pouze srazil míč do vlastní brány. Vlastní gól Sampdorie tak jen podtrhává dnešní nepovedené představení domácích a Neapol vede už 5:1!
     
    58
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Nenad Krstičić, přichází Renan.
     
    47
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro Sampdorii! Hned v úvodu druhého poločasu potáhl míč po pravé straně Zapata, který následně parádním centrem našel špatně hlídaného MARKA HAMŠÍKA, jemuž stačilo ideálně nastavit nohu, aby dostal balón zblízka do brány.
     
    32
    Neapol právě vstřelila branku!
    Na stadionu Luigi Ferraris to vypadá na gólové hody! Hosté zahrávali standardní situaci, k jejíž exekuci se postavil JOSÉ CALLEJÓN, který přízemní ranou k tyči obstřelil zeď a překonal i Fiorilla, jenž si sice na míč sáhl, ale nedokázal ho vyrazit mimo bránu. Domácí brankář tentokrát podle mě nemůže mít úplně čisté svědomí.
     
    30
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Domácí bleskově snižují! EDER se inspiroval gólem Insigneho a za hranicí vápna se odhodlal k ráně, která končí až za zády Reiny! Jediný rozdíl mezi oběma brankami byl v tom, že Eder napálil míč po zemi k tyči.
     
    27
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak tohle byl nádherný gól! LORENZO INSIGNE si všiml, že mu domácí obrana nechává hodně prostoru, a tak se z pětadvaceti metrů napřáhl ke střele a po parádní ráně se míč od břevna odrazil do brány bezmocného Fiorilla!
     
    19
    Neapol právě vstřelila branku!
    Z rohového kopu se míč snesl na hlavu Hamšíka, jehož pokus mířící pod břevno vyrazil Fiorillo pouze přímo k DUVÁNU ZAPATOVI, který už měl při dorážce snadnou práci a míč hlavou umístil neomylně do brány.
     
    14
    Obrovská šance Sampdorie! Jeden z hostujících obránců udělal velkou chybu ve vlastním vápně, když poslal míč přímo na kopačky Soriana, který udělal s míčem dva kroky směrem k bráně a následně vypálil zblízka mimo tři tyče!
     
    3
    Na druhé straně se v obrovské šanci ocitl Soriano, kterému už stačilo jen překonat zblízka gólmana, ale čárový rozhodčí mylně odmávl ofsajd a akci ukončil!

    Martin Švejkar

    Branky: 30. Eder, 88. Wszolek (Eder) – 19. Zapata, 27. Insigne (Callejón), 32. Callejón, 47. Hamšík (Zapata), 61. Mustafi (vla.)

    Karty:   63. Mustafi (SMD)


    UC Sampdoria: Fiorillo – Regini, Gastaldello (C), Mustafi, De Silvestri – Gabbiadini (64. Sansone), Krstičić (58. Renan), Soriano, Palombo, Eder – López (80. Wszolek).
    Náhradníci: Da Costa, Falcone – Costa, Salamon, Fornasier, Renan, Rodríguez, Wszolek, Bjarnason, Sestu, Lombardo, Sansone.

    SSC Neapol: Reina (79. Doblas Santana) – Maggio, Mesto, Fernández, Réveillére – Insigne, Jorginho, Hamšík (C) (65. Mertens), Inler, Callejón (72. Zúñiga) – Zapata.
    Náhradníci: Colombo, Doblas Santana – Henrique, Ghoulam, Zúñiga, Radošević, Mertens, Panděv.

    Rozhodčí: Chiffi – Gava, Musolino
    bahis siteleri