Brašov – Chomutov 1:0 (kon.) | Tychy – Banská Bystrica 3:6 (kon.) | Zvolen – Fehérvár 1:1 (0:1 po s.n.)
konec
GKS Tychy
3:6 (1:2, 2:3, 0:1)
HC MONACObet Banská Bystrica
sk Sobota 16.08.2014, 15:30 • Zimný štadión Zvolen • Memoriál Pavla Zábojníka
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:11
    Banská Bystrica dala gól!
    A opäť sa presadili americké posily v drese Banskej Bystrice. NICK LARSON si našliapol popri mantineli po ľavej strane a nekompromisne vymietol pavučinu zo Sobeckeho brány! Krásny gól. Asistencia: Ryan Hayes.
     
    39:43
    Banská Bystrica dala gól!
    Strelecké preteky pokračujú a Poliaci v nich začínajú trošku strácať. Banská Bystrica vedie už o dva góly, keď sa pred bránou Sobeckeho po strele Ziga najlepšie zorientoval PATRIK LAMPER a poslal puk k pravej tyčke. Asistencie: Tomáš Zigo, Rastislav Konečný.
     
    39:00
    Banská Bystrica dala gól!
    Bystričania idú opäť do vedenia, keď sa s veľkou vervou predral k puku ANDREJ KUDRNA a rutinérsky si vychutnal Sobeckeho. Asistencia: Dominik Kadura.
     
    37:24
    GKS Tychy dalo gól! Je vyrovnané priatelia! Nenápadná akcia poľského GKS a je z toho vyrovnávajúci gól, keď sa puk po strele KACPERA GUZIKA prekĺzal poedzi betóny Andreja Košarišťana až za jeho chrbát. Asistencie: Maxim Kartoshikin, Martin Filo.
     
    24:04
    GKS Tychy dalo gól! Teraz však už bol absolútne bezmocný. Hneď po buly sa dostal k puku JURIJ KUZIK a pohotovou strelou znižuje stav stretnutia na 2:3. Asistencia: Martin Filo.
     
    22:20
    Banská Bystrica dala gól!
    Hokejisti Banskej Bystrice využívajú svoju prvú možnosť v druhej tretine na vsietenie gólu! Strelecký pokus PATRIKA LAMPERA nebol vôbec prudký, napriek tomu skončil na prekvapenie všetkých v Sobeckeho sieti. Asistencia: Rastislav Konečný.
     
    13:16
    Banská Bystrica dala gól!
    Druhý presný zásah Banskej Bystrice v 5- minútovej presilovej hre a opäť v tom mali prsty zámorskí hráči. Krásna akcia po osi Macias – Larson – AUSTIN BLOCK a posledný menovaný už nemal vôbec ťažkú prácu s doklepnutím puku do Sobeckeho brány. Asistencie: Nick Larson, Ray Macias.
     
    11:24
    Banská Bystrica dala gól!
    Americká spolupráca prináša vyrovnávajúci gól bystrických "Baranov"! Presadil sa RAY MACIAS! Asistencie: Austin Block, Kevin Montgomery.
     
    03:06
    GKS Tychy dalo gól! Obrovská diera v banskobystrickej obrane, ktorú Poliaci okamžite využívajú na otvárací gól stretnutia! Maxim Kartoshikin naviazal na seba hádam troch hráčov HC´05, do stredu ihriska si nakorčuľoval KACPER GUZIK a peným bekhendovým blafákom prekonal bezmocného Košarišťana. Asistencia: Maxim Kartoshikin.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 4. Guzik (Kartoshikin), 25. Kuzin (Filo), 38. Guzik (Kartoshikin, Filo) – 12. Macias (Block, Kevin), 14. Block (Larson, Macias), 23. Lamper (Konečný), 39. Kudrna (Kadura), 40. Lamper (Zigo, Konečný), 42. Larson (Hayes)


    GKS Tychy: Sobecki (Žigárdy) – Sokol, Kotlorz, Wanacki, Mojžíš, Pociecha, Besch, Pavli, Kolusz – Woznica, Galant, Baginski, Lopuski, Vitek, Kacper, Parzyszek, Witecki, Kuzin, Kartoshikin, FIlo, Majoch
    HC MONACObet Banská Bystrica: Košarišťan (Wiikman) – Montgomery, Predajniansky, Macias, Nicastro, Rosandič, Lunter, Gachulinec, Nitriansky – Larson, Block, Hayes – Kudrna, Preisinger, Kadura – Konečný (C), Zigo, Lamper – Domajev, Gašpar, Róth

    Diváci: 150
    bahis siteleri