Kärpät – Kölner Haie 3:2 (5:4 po s.n.) | Pardubice – Linköping 3:6 (kon.) | Rauma – Nottingham 6:2 (kon.)
Salzburg – JYP 4:0 (kon.) | Kloten – HV71 0:5 (kon.) | Bolzano – TPS 4:2 (kon.)
Djurgården – Eisbären 3:2 (kon.) | Luleå – Hamburg 6:0 (kon.)
konec
Luleå Hockey
6:0 (1:0, 2:0, 3:0)
Hamburg Freezers
Pátek 05.09.2014, 20:05 • Coop Norrbotten Arena, Luleå • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:42
    Sekání si všiml hlavní rozhodčí a posílá na dvě minuty Thomase Oppenheimera, který tak ochutná trestnou lavici již podruhé v zápase.
     
    45:29
    Adam Mitchell je navíc vyloučen za krosček a domácí si tak zahrají přesilovou hru.
     
    40:51
    Tvrdý zákrok u mantinelu předvedl kapitán Hamburgu Thomas Oppenheimer a tento pětadevadesáti kilový chlapík si odsedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    32:55
    Tak se hosté přece jen dočkali alespoň první přesilové hry. Zatím se museli jen čtyřikrát bránit v oslabení a nyní tak mají dobrou příležitost na vstřelení kontaktní branky.
     
    25:04
    Celkově čtvrté vyloučení v zápase a opět je potrestán hokejista německého klubu.
     
    18:52
    V závěru první třetiny se bude ještě jednou vylučovat a opět se jedná o hráče Hamburgu, na dvě minuty odchází Flaake, který u mantinelu evidentně přidržel protihráče.
     
    07:39
    Navíc se opět vylučuje a hosté tak jdou znova do čtyř, na dvě minuty je vyloučen opět Kevin Clark, tentokrát za hru vysokou holí.
     
    05:33
    Viděli jsme několik ostřejších zákroků a nakonec je potrestán Kevin Clark, tento kanadský útočník na dvě minuty oslabí Hamburg.

    Jozef Valenčík

    Branky a nahrávky: 8. Ledin (Wallmark), 22. Petrell (Abbott, Dixon), 39. Fogstrom (Fabricius), 42. Wallmark (Nakyva), 46. Granstöm (Ch. Abbott, C. Abbott), 48. Zaar (Ledin, Wallmark)


    Luleå Hockey: Larsson (Lassinantti)- Savilahti-Nagander, Nakyva, Cam Abbott, Chris Abbott, Granstrom- Kukan, Sandstrom, Dixon, Cehlarik, Petrell- Fagerudd, Hjelm, Wallmark, Zaar, Ledin- Oskarsson, Forsberg, Mannberg, Fogstrom, Fabricius
    Hamburg Freezers: Caron (Kotschnew)- B Festerling, Oppenheimer, Dupuis, Kraemmer, Pettinger- Westcott, Schmidt, G Festerling, Pohl, Jakobsen- Klassen, Clark, Sertich, Mitchell, Flaake- Cabana, Kloepper, Verelst

    Rozhodčí: Metsälä (FIN), Nord (SWE) – Ahlström (SWE), Yletyinen (SWE)
    bahis siteleri