Jekatěrinburg – Novosibirsk 2:3 (po pr.) | Magnitogorsk – Chabarovsk 7:2 (kon.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 6:3 (kon.)
Čerepovec – Minsk 1:3 (kon.) | Kazaň – Novokuzněck 1:2 (0:2 po s.n.) | N.Novgorod – Toljatti 3:0 (kon.)
Soči – Dynamo Moskva 0:1 (kon.) | Jokerit – Vladivostok 7:3 (kon.) | Petrohrad – Atlant 5:4 (kon.)
Riga – Viťaz 0:1 (0:1 po s.n.)
po prodl.
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:3 (2:1, 0:1, 0:0 - 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Čtvrtek 25.09.2014, 15:00 • KrK Uralec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:34
    Sibir právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Přesilovou hru hosté využili a mohou se tak radovat ze zisku dvou bodů! Thuresson nahrál na modrou čáru, kde puk převzal PATRIK HERSLEY a táhlou střelou překonal Kováře! Asistence: Andreas Thuresson.
     
    27:32
    Sibir právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Hosté se dostali do útočné třetiny, kde aktivní Gubin vystřelil, Kovář stačil na jeho střelu, kterou vyrazil, na dorážku KONSTANTINA ALEXEJEVA byl ale krátký! Asistence: Oleg Gubin.
     
    16:22
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A domácí otáčí skóre! Brulé vyhrál buly v útočné třetině, puk se dostal na hokejku Metljuka, který ho postrčil proti hokejce DMITRIJE MEGALINSKIJE, který pumelicí propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Filipp Metljuk, Gilbert Brulé.
     
    10:34
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí rychle využili přesilovku a vyrovnali! ALEXANDR BUMAGIN dostal pěknou přihrávku od Megalinskije a propálil Koskinena! Asistence: Dmitrij Megalinskij, Anton Krysanov
     
    08:13
    Sibir právě vstřelil branku!
    A je to gól! Thuresson vybojoval kotouč a přihrál ho na modrou čáru, kde stál ARŤOM KARAVAJEV a tvrdou ranou překonal Kováře! Asistence: Andreas Thuresson.

    Milan Šplíchal

    Branky a nahrávky: 11. Bumagin (Megalinskij, Krysanov), 17. Megalinskij (Metljuk, Brulé) – 9. Karavajev (Thuresson), 28. Alexejev (Gubin), 63. Hersley (Thuresson)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Lobanov) – Lepistö, Viklund, Metljuk, Megalinskij, Antonov, Jegin, Solomonov, Trjamkin – Simakov, Lazarev, Brulé – Bumagin, Krysanov, Golyšev – Jemelejev, Jefimov, Lewandowski – Arkalov, Petružálek, Galejev.
    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov) – Hersley, Alexejev, Bělov, Gimajev, Ignatovič, Ožiganov, Karavajev – Monja, Thuresson, Enlund – Kugryšev, Kopejkin, Koskiranta – Šumakov, Gubin, Sannikov – Bobrov, Vorošilo, Butuzov.

    Rozhodčí: Drejev, Sojn – Zakarenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri