Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 3:3 (1:0 po s.n.) | Bardejov – Michalovce 1:4 (kon.) | Prešov – Prievidza 6:3 (kon.)
Topoľčany – Senica 2:10 (kon.) | Detva – Trnava 4:0 (kon.)
konec
PHK Prešov
6:3 (2:1, 3:1, 1:1)
MšHK Prievidza
sk Středa 08.10.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:41:47)
     
    59:45
    Domáci točia súpera pred jeho bránou, až sa k strele spred kruhu na buly dostal Dušan Kobeľa, jeho tvrdá rana k bližšej tyči je ale vystihnutá lapačkou Volentiera.
     
    59:10
    Prievidza zaváhala v prihrávke v útočnom pásme, puk získal Prešov a už ho drží v útočnom pásme vo svojej moci.
     
    58:38
    Prešov dáva gól! Máme tu dnes trojgólového strelca! Okamžitá domáca odpoveď, kedy Marcel Pavlovský dostal puk do jazdy, zaviezol ho až pred bránku kde ho nikto neatakoval, namieril to do horného rohu k bližšej tyči a trafil to naozaj fantasticky!
     
    58:08
    Prievidza dala gól! Tak to bola obrovská chyba, za nahodením pukom šiel za bránku Dominik Riečický, tomu puk ale vzal MATÚS BUDIAK sa do prázdnej brány poslal ku vzdialenejšej tyči puk!
     
    57:56
    Beňadik sa snažil zastaviť kapitána PHK v prieniku, čo sa mu aj podarilo, no nedovolene, odchádza na trestnú lavicu za podrazenie a domáci budú mať presilovku 4 na 3.
     
    57:50
    Domáci majú puk na hokejke a držia hru pod kontrolou, Pavlovský sa snaží prebiť do útočnej šance.
     
    57:20
    Kentoš skončil na brankárovi RIečickom keď sa ho snažil otravovať, to sa nepáčilo Chovanovi a rovnako tiež vybuchli nervy aj Lukášovi Pijákovi, menšiu roztržku ale rozhodca rýchlo zastavil.
     
    57:02
    Lukáš Potoček zobral puk obrancovi Černému a šiel sám na prázdnu brány, Ivan Černý ho zastavoval ako vedel, za nedovolené bránenie si odpyká dve minúty. Možno ale dodať, že zabránil jasnému gólu.
     
    56:50
    A znova už sa usadila Prievidza pred domácou bránou, Volentier ide von z brány.
     
    56:20
    Černý po úspešnom buly pálil od modrej, trafil hornú tyč od ktorej sa puk odrazail na ochrannú sieť. Brankár MŠHK sa vracia do brány.
     
    56:15
    Volentier opúšťa bránu a Prievidza to skúsi v šestici.
     
    56:10
    Ivan Dornič si berie oddychový čas pre Prievidzu, tak budeme zvedaví, čo vymyslí.
     
    56:10
    Nakoniec sa MŠHK podarilo vybojovať presilovku, Erik Ivančo sa ale skutočne podrazenia dopustil čo je pravda, domáci sa budú brániť vo štvorici.
     
    55:40
    Hostia už trocha prikrášľujú a celkom ľahko padajú na ľad v snahe získať nejakú početnú výhodu, Pavlovský sa čuduje, keď jeho súper zázračne pred ním.
     
    55:15
    Po zakázanom uvoľnení Prievidze uvidíme buly pred Volentierom.
     
    54:55
    Obranca Prievidze Lukáš Škrak sa zachoval veľmi nešportovo, niečo nevhodné pokrikoval na ľade, dostal osobný trest 10 minút a na trestnej lavici si ešte poriadne hokejkou trepol po plexiskle. Toto na štadión nepatrí.
     
    54:10
    Znova točia puk v útoku ale hráči Prievidze, strela ale z hokejok zelených neprichádza.
     
    53:35
    Hájnik odviedol dobrú prácu, jeho snaha vyústila do strely, jeho pokus Volentier vyrazil len pred Tomčáka, mladý domáci útočník ale nedokázal trafiť puk do voľnej časti brány
     
    53:10
    Po buly v strednom pásme sa dokázali domáci dostať do útočného, Jaroš dostal puk medzi kruhy kde si pripravil strelu, nakoniec ho ale vyrážačkou Volentier vychytal.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 2. Potoček (Chovan), 3. Pavlovský (Ivančo), 29. Ivančo (Hájnik), 38. Pavlovský (Kivader), 39. Čopák (Chovan), 59. Pavlovský – 1. Čičala, 33. Číčala (Černý, Môčik), 59. Budiak


    PHK Prešov: Riečický (Ras) – Vartovník, V. Sabol, Ivančo, Kobeľa, Chovan, Kolařík, Komloš, Guntáš – Pekarčík, Kivader, Pavlovský – Jaroš, Tomčák, Hájnik – Čopák, Caban, Potoček – Ferenc, Chalupa, Polivka
    MšHK Prievidza: Borároš (Volentier) – Hús, Černý, Slota, Beňadik, Škrak – Môčik, Piják, Číčala – Budiak, Matejka, Kentoš – Kovalík, Mendel, Uhráček

    Rozhodčí: Tornay – Pribula, Vyšný
    bahis siteleri