Třebíč – Hr. Králové 1:9 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 4:0 (kon.) | Vsetín – SHK Hodonín 4:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
HC Tábor
Pátek 10.10.2014, 18:30 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Liga juniorů
Partner:
     
    Vážení přátelé, havlíčkobrodští hokejisté na svém ledě poráží táborské Kohouty 4:0. Na startu třetího dějství se Tábor dostal do několika šancí, avšak Rebelové si šance soupeře pohlídali a sami třikrát udeřili.

    V Kotlině je tak pro dnešek dohráno. Ze zápasu místní ligy Nížkov – Žába Vám onlajny, bohužel, přenášet nebudeme, a tak se k Vám přihlásíme až zítra, kdy se představí pod střechou Kotliny mladší dorost. (20:22:48)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Tábor se nevzdává naděje na alespoň kosmetické snížení a z levého kruhu vyslal ránu na branku, kterou ale stráží jistý Petr Spáčil, který puk podržel na hrudi.
     
    58:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí celek ještě navyšuje vedení. Do spolku dvoubodových hráčů se dnes přidávají i Ondřej Hlídek, který vystřelil z levého kruhu do Sochorových betonů a TOMÁŠ LUDVÍK, který pak přehodil puk přes výstroj gólmana marně se pokoušejícího zasáhnout proti této dorážce. Asistence: Ondřej Hlídek.
     
    57:59
    Nyní už si ale táborský brankář musel kleknout. Z levého kruhu na něj totiž vyslal ránu Ondřej Hlídek, Sochor podržel puk na hrudi.
     
    57:33
    Jaromír Vlček se na modré čáře odhodlal ke střele, ale ta se díky teči obránce dostala jen mimo tři tyče Sochorovy branky.
     
    56:54
    Tábor už je v plném počtu a ještě před koncem oslabení se Jan Brož dostal ke střele z brankoviště, ale trefil jen betony Spáčila. Rebelům se tato přesilovka nepovedla, Táboru oslabení ano.
     
    56:06
    Havlíčkobrodským se nepovedlo udržet pásmo, ale co víc – do brejku se utrhl Tomáš Bílek, který se prohnal z pravého křídla na střed a na brankovišti se snažil udělat kličku Petru Spáčilovi. Kličku udělal, ale spolu s ním se přesunul i domácí muž s maskou, jenž jej pak vychytal lapačkou.
     
    55:17
    Hostující celek vyhodil kotouč za branku maskovaného muže domácích. Rebelové pak podnikli útok, který skončil střelou do náruče Michala Sochora.
     
    54:39
    Táborité se navíc krom krajně nepříznivého stavu musí vypořádat i s oslabením. Jan Mikš (TAB) je vykázán za držení hole.
     
    53:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové zřejmě definitivně stvrzují svoji výhru. Havlíčkův Brod měl ponechanou výhodu, anžto hráč chtějící zaútočit byl faulován. Kotouče se ale chopil Jaromír Vlček, který poslal kupředu MARTINA POLÁKA, jenž pak ze spodku levého kruhu prostřelil zkoprnělého Sochora. Do domácí branky se vrací po krátkém intermezzu na střídačce Petr Spáčil. Asistence: Jaromír Vlček.
     
    53:20
    A domácí gólman následně zneškodnil i nájezd Davida Nehody z pravého křídla, jejž zastavil svými betony.
     
    52:57
    David Blažek se dostal skrze obránce až mezi kruhy a vystřelil. Jeho zakončení letící na zadní tyč se stalo kořistí Zeleného vyrážečky.
     
    52:07
    No a Zelený se hned po svém nečekaném nástupu do klece řádně zapotil, protože Tábor na konci přesilovky zlobil. Dvakrát se u pravé tyče pokoušel zasunout Pavel Pospíchal, ale beton domácího muže s maskou byl na místě.
     
    51:02
    Úsměvná situace. Gólman Petr Spáčil se právě připravil o čisté konto, protože si dojel ke střídačce upravit povolený beton a musel tak být střídán, jelikož si jej nechal zavázat napolovic na lavičce. Místo něj nastupuje Martin Zelený.
     
    51:02
    Havlíčkův Brod vyvezl kotouč ven z pásma a na zadním mantinelu došlo k zašlápnutí puku. Protože se oba týmy začaly pošťuchovat, je hra vytažená do středního pásma.
     
    50:06
    Domácí se budou muset bránit. V útočném pásmu se podražením provinil Dominik Kittler (HBR), jenž je poslán na trestnou.
     
    49:44
    Radek Veřtát se na levém kruhu probil do zakončení, ale Spáčil si proti němu vyjel a jeho pokus vyrazil lapačkou nad branku.
     
    48:48
    Jihočeši se dostali ke střele z mezikruží, ale ta se vůbec nepovedla a snesla se cca metr od Spáčilovy levé tyče.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 9. Brebera (Macek, Ludvík), 45. Brebera (Hlídek), 54. Polák (Vlček), 59. Ludvík (Hlídek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Spáčil (52. – 54. Zelený) – Semrád, A. Němec, Vlček, Krajcigr, Mendl, Lobo, Macek, Hlídek, Ludvík, Brebera, Pazourek, Drobný, Kittler, Přibyl, Polák, Motl.
    Trenér: Ladislav Fixa.

    HC Tábor: Sochor (R. Novák) – Šašek, Hájek, Bílek, Pospíchal, Mikš, Hlaváč, Novotný, Hlaveš, Pejša, Brož, Horák, Slavík, Nehoda, Blažek, Veřtát.
    Trenér: Jaroslav Drda.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Tomáš Krejčí, Přemysl Skopal.
    thejrc.org