HC Plzeň – Kladno 5:3 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 1:2 (2:3 po s.n.) | Písek – Sparta 1:6 (kon.)
Hr. Králové – Jihlava 3:4 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 1:6 (kon.) | Poruba 2011 – Zlín 1:6 (kon.)
Letňany – PZ Kladno 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 5:0 (kon.) | Chomutov – Slavia 5:2 (kon.)
Třinec – Olomouc 3:5 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 6:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:6 (1:1, 0:3, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 17.10.2014, 16:30 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    55:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté dokazují svou herní převahu. Obrana domácího týmu byla znovu značně rozhozena a toho využil Hartmann, když si všiml nepokrytého DOMINIKA RAŠKY, jenž zamířil přesně pod břevno. Asistence: Ondřej Hartmann.
     
    45:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se přibližují k vítězství. Z rychlého protiútoku se prosadil DAVID GŘESÍK, čímž kompletuje hattrick v dnešním utkání. Asistence: Vlastimil Malina, Josef Danielčák.
     
    35:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A vítkovický nápor pokračuje a nekončí! Domácí obrana zcela zaspala a hosté si v útočném pásmu dělali co chtěli. Tentokrát zamířil přesně DAVID GŘESÍK. Asistence: Vlastimil Malina.
     
    35:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení! Slánský nahodil kotouč na branku, ten se od Bechného odrazil na DAVIDA KRČMÁŘE a ten poslal puk do branky. Asistence: Lukáš Slánský.
     
    33:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To, co už dlouho viselo ve vzduchu je zde! Vítkovice se po zásluze dočkali využití přesilové hry. Bechný kapituloval z hokejky LUKÁŠE SLÁNSKÉHO. Asistence: Vlastimil Malina, Josef Danielčák.
     
    14:39
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno! Vsetínští nyní dokázali přitlačit a MIROSLAV JANOŠEK si vybruslil do zakončení, kde z bezprostřední blízkosti nedal Daňovi šanci. Asistence: Ondřej Tydlačka.
     
    09:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se ujímají vedení! DAVID GŘESÍK s kotoučem obkroužil vsetínskou branku a zkoušel zakončit k bližší tyči, zdálo se, že Bechný má kotouč ve své moci, ale zmiňovaný hráč jej ještě dokázal vydolovat a propasírovat za brankovou čáru. Bez asistence:

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 15. Janošek (Tydlačka) – 10. Gřesík, 34. Slánský (Malina, Danielčák), 36. Krčmář (Slánský), 36. Gřesík (Malina), 46. Gřesík (Malina, Danielčák), 56. Raška (Hartmann)


    VHK ROBE Vsetín: Bechný (Barvík 46.) – Bártek, Richter, Wintritt Jiří, Augustin, Vítek, Ševčík, Vodák – Abazaj, Lainka, Humplík, Tydlačka, Gharibyar, Kostka, Jochymek, Janošek, Koňařík.
    HC Vítkovice Ridera: Daňa (Juránek) – Gabrhelík, Veřmiřovský, Štěpánek, Bijota, Halška, Ďurčák, Krčmář, Slíž – Franz, Raška, Malina, Maxner, Toman, Vondál, Gřesík, Slánský, Stupka, Danielčák, Hartmann, Šala.

    Rozhodčí: Škach (Zlín) – Valentík (Kroměříž), Karpíšek (Uherské Hradiště)
    bahis siteleri