Chabarovsk – Soči 0:2 (kon.) | Vladivostok – Dynamo Moskva 1:4 (kon.) | Novokuzněck – Viťaz 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Jaroslavl 1:4 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Ufa – Omsk 2:6 (kon.)
Jokerit – Barys 4:2 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Dynamo Moskva
Pátek 17.10.2014, 11:00 • Fetisov Hall, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Jan Kolář (VLD) 0+0, čas na ledě: 23:32, 2 střely

    Filip Novák (DMS) 0+0, časna ledě: 20:32, 0 střel (13:10:01)
     
    Je dobojováno. Ve třetí části Dinamo v poklidu kontrolovalo hru. A to i přesto, že nabídlo soupeři poměrně dost přesilových her. Navrch přidalo ještě eden přesný zásah, když se po nádherné kombinaci prosadil Maxim Karpov. Moskva tak zcela přesvědčivě zdolala Admiral 4:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 21:16
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Karpov se natahoval po volném kotouči, který chtěl usměrnit do poloodkryté branky. Nakonec na něj ale nedosáhl.
     
    58:32
    Dinamo velmi aktivně napadá v útočné třetině. Ani tato početní výhoda se Admiralu nedaří. O vítězi je s největší pravděpodobností definitivně rozhodnuto.
     
    57:45
    Jenver Lisin se pokusil zakončit v pádu, ovšem Jerjomenko si tento projektil bez větších potíží pohlídal. Nedlouho poté Dinamo vyhodilo přes všechny čáry.
     
    56:59
    Další přesilová hra pro Admiral. Nedovolené bránění v podání Andreje Mironova (DMS). Zřejmě poslední šance domácího celku.
     
    55:48
    Alexej Ugarov se po vynikající přihrávce od pravého mantinelu zjevil zcela sám před Jerjomenkem, který ale jeho bekhendový blafák dobře přečetl a poté lapil. Velká škoda pro Vladivostok.
     
    55:24
    Puk je opět ve středním pásmu. Ani tuto přesilovou hru Admiral nevyužije.
     
    54:28
    Dinamo vyhodilo přes všechny čáry. Hokejisté Admiralu působí poněkud odevzdaným dojmem. Mužstvo z metropole Ruska v poklidu kontroluje hru.
     
    53:27
    Bude se opět vylučovat. Vladivostok má k dispozici další přesilovou hru. Hákováním se provinil Maxim Solovjov (DMS).
     
    52:57
    Bergfors vybízel ostrou ranou od modré některého ze spoluhráčů k teči. To se sice nepovedlo, leč přesto budou mít domácí výhodu vhazování v útočném pásmu.
     
    51:37
    Vjačeslav Ušenin zkoušel zakončit z pozice levého kruhu, ovšem Jerjomenko si jeho střelecký pokus pohlídal a následně přerušil hru.
     
    50:51
    Zatím se nezdá, že by se domácí blížili brance. Vladivostok je v útočné třetině bezradný, Dinamo se brání absolutně bez problémů.
     
    50:01
    Admiral si zahraje v početní výhodě. Za nedovolené bráněná putuje na trestou lavici Alexandr Osipov (DMS). Dokáží domácí vykřesat poslední jiskřičky naděje?
     
    49:35
    Pestunov vybruslil z pravého kruhu, načež se pokusil přihrát na modrou čáru. Tam jej ale obrali o kotouč domácí borci. Dinamo je ale na koni.
     
    48:47
    Dinamo se snaží nadále útočnit, ovšem Admiral zatím další nebezpečné situace ve vlastní pásmu nepřipouští.
    Maxim KARPOV - 1:4
     
    47:48
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Nádherná kombinace hostujícího celku. Cvetkov se v mezikruží neunáhlil a posunul kotouč na najíždějícího MAXIMA KARPOVA, který z levé strany zakončil do zcela odkryté branky. Asistence: Alexej Cvetkov, Martins Karsums.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 26. Gynge (Zubov) – 10. Mosaljov (Kokarev, Solovjov), 35. Mosaljov (Kokarev), 36. Solovjov (Karpov, Jalasvaara), 48. Karpov (Cvetkov, Karsums)


    Admiral Vladivostok: Proskurjakov (Nalimov) – Lisov, D. Osipov, Kolář, Pyett, Volodin, Glažkov, Kuzmin – Bergfors, Gynge, Zubov – Lisin, Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin – Ugarov, Sokolov, Kuzněcov – Byvalcev, Gorškov, Něstěrov
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Višněvskij, Jalasvaara, Solovjov, Robinson, Mironov, A. Osipov – Gorovikov, Pestuško, Daugavinš – Karsums, Cvetkov, Karpov – Sojn, Kokarev, Mosaljov – Dugin, Pestunov, Volkov

    Rozhodčí: Jeřábek, Romaško – Aljošin, Ivanov

    Diváci: 5550
    bahis siteleri