Nitra – Zvolen 6:2 (kon.) | Poprad – Martin 4:1 (kon.) | Žilina – Trenčín 0:2 (kon.)
Banská Bystrica – Košice 0:1 (kon.) | Piešťany – Skalica 6:4 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
6:4 (0:1, 2:1, 4:2)
HK Skalica
sk Pátek 17.10.2014, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované. Zápas plný zvratov videli diváci v Piešťanoch a napokon väčšina tlieska. Tlieskajú vlastne všetci, lebo aj skalický fanclub odmenil svojich hráčov za veľmi dobrý výkon potleskom. Skaličania si bod zaslúžili, na konci asi už nevystačili so silami. Pochváliť treba viacero hráčov, napriek gólom podal dobrý výkon Romančík, prvá hviezda zápasu je určite trojgólový Vaškovič, nahrávačmi dnes boli Petr Stloukal a Dušan Pašek, veľa odviedol Haring. Oplatilo sa prísť.

    Najlepší: (1) Vaškovič (2) Šedivý (3) Haring

    Ďakujem za pozornosť, prihlásim sa z Piešťan zase v nedeľu, keď sa tu predstaví silný Poprad. Pekný zvyšok večera prajem. (20:18:53)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
    ŠEDIVÝ - 6:4
     
    59:42
    Piešťany dali gól!
    A je rozhodnuté. Skaličania nezahrali power play moc dobre, všetko začalo prehratným buly inak výborného Stloukala. Poisťovací gól dáva lobom zo stredného pásma od mantinelu EDUARD ŠEDIVÝ, ktorý sa tak stáva pre dnes piešťanským hrdinom.

    Asistencia: Pašek.
     
    59:35
    Puk majú Skaličania, ale vo svojej tretine.
     
    59:20
    Pašek vyhral buly.
     
    59:11
    Puk v lapačke Šúreka. Oddychový čas Skalica, Romančík na lavičke. Ešte 49 sekúnd.
     
    59:00
    Dobre forčekoval Peško a takmer obral Nechalu o puk.
     
    58:00
    Puk má Klempa v rohu útočného pásma. Získava sekundy, ktorých je ale stále dosť. Pre Piešťany veľa, pre Skaličanov možno aj málo. Relativita času.
     
    57:30
    Puk častejšie na hokejkách Havranov. Skaličania sa nadychujú k náporu.
     
    56:40
    Bene bol azda aj podrazený Raisom, keď sa dostal po ľavom krídle do pásma. Ani jeden hlavný si to nemyslel.
     
    56:18
    Haring držal puk za bránkou, parádne si zbehol medzi kruhy Šedivý, Haring ho perfektne našiel, Šedivý však triafa len stred bránky. Patrik Romančík tak drží svojich len na rozdiel jedného gólu.
     
    55:16
    Piešťany v útočnom pásme so snahou o ukľudnujúcejší gól.
     
    54:43
    Roman Sýkora si zobral time out, aby varoval svojich zverencov pred okamžitou odpoveďou na vedúci gól.
    ŠEDIVÝ - 5:4
     
    54:43
    Piešťany dali gól!
    Piešťany sa dostávajú do vedenia. Strela EDUARDA ŠEDIVÉHO od modrej si našla cestu až do siete. Šedivý je isto rád, lebo jeho strela predtým sa odrazila len od nôh Jabrockého a hostia vyrazili do nebezpečného brejku, ktorý likvidoval Šúrek.

    Asistencia: Pašek, Kutálek.
     
    53:45
    Raisovu strelu tečoval Haring, ale len do siete nad bránkou Skalice, buly v strednom pásme a ešte niečo vyše minúty presilovky.
     
    53:30
    Divákom sa ale hokej teraz páči.
     
    52:52
    2 min. Jurík (SKA), hákovanie.

    Rais sa ešte dostal k zakončeniu, Romančík aj s troškou šťastia chytil. Rovnako ako Šúrek pred chvíľou musel krotiť nepríjemný puk.
     
    52:08
    Obranca Šedivý si spravil útočný výlet, dostal sa na os ihriska za kruhy a vystrelil švihom. Romančíkova lapačka bola proti. Buly.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 30. Haring (Hamrák, Klempa), 38. Toman (TS), 50. Kutálek (Pašek), 51. Románek (Pašek), 55. Šedivý (Pašek, Kutálek), 60. Šedivý (Pašek) – 17. Vaškovič (Stloukal), 27. Drtina (Štumpf), 44. Vaškovič (Stloukal), 50. Vaškovič (Stloukal)


    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek – Šedivý, Škadra, Konečný, Hamrák, Klempa – Brňák (C), Rais, Holovič (A), Pašek, Kutálek – Cuník, Srnec, Románek (A), Peško, Toman – Bučka, Valjent, Vaculín, Lichanec, Haring
    Tréner: R. Sýkora

    HK Skalica: P. Romančík – Grundling (C), Jankovič (A), Šimíček, Stloukal, Vaškovič (A) – Horváth, Drtina, Chylo, Jabrocký, Méry – Pavešič, Nechala, Bezúch, Štumpf, Jurík – Mikéska, Rejžek, M. Romančík, Bene
    Tréner: Š. Mega

    Rozhodčí: Rohatsch (GER), D. Konc – Stanzel, Výleta
    bahis siteleri