Chabarovsk – Soči 0:2 (kon.) | Vladivostok – Dynamo Moskva 1:4 (kon.) | Novokuzněck – Viťaz 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Jaroslavl 1:4 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Ufa – Omsk 2:6 (kon.)
Jokerit – Barys 4:2 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
1:4 (0:1, 0:3, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Pátek 17.10.2014, 14:00 • Ice Sports Palace Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v zápase

    Jiří Novotný – (1+0), čas na ledě: 18:25 (16:21:31)
     
    Statistiky zápasu:

    Střely na branku: 49 – 29
    Úspěšnost střelby: 2,04% – 13,79%
    Úspěšnost brankářů: 86,21% (25/29) – 97.96% (48/49)
    Vyloučení: 5 – 4
    Vyhrané buly: 32 – 13
     
    Už se nic nestane. Ve třetí periodě byl Novosibirsk poprvé lepší a tlačil se před Sanforda, jenže ten byl velice jistý a domácím v podstatě nic nedovolil. Přeci jen se ale Sibir dočkal alespoň jednoho gólů, když se se minutu před koncem prosadil Bobrov, avšak to bylo ze strany Novosibirsku všechno. Pro dnešek je to vše. Já se s Vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:02
    Přchází ještě jednou vyloučení. Konkov dostane pětiminutový trest za faul do oblasti hlavy a krku.
     
    58:58
    Sibir právě vstřelil branku!
    Skvělý Sanford nakonec čisté konto v zápase neudržel. Kopějkin propasíroval puk ze strany před brankoviště, kam si najel VIKTOR BOBROV, jenž s přehledem zamířil do odkryté části branky. Gólman hostů se natahoval, ale na tuto ránu neměl šanci dosáhnout. Asistence: Alexej Kopějkin.
     
    58:30
    Pravděpodobně se už nic nestane. Domácí krouží v útočné třetině a snaží se střílet, jenže celek Jaroslavle se výborně brání.
     
    57:17
    Ani zakončení Butuzova ze čvrté formace kýženou brankou domácích neskončilo. Skvělý Sanford znovu s přehledem nastavil lapačku a do ní puk zachytil.
     
    56:04
    Zpoza branky posílal Kugryšev kotouč na zteč před brankoviště, nicméně letící puk zachytil Višněvskij, a ten jej odpálil do středního pásma.
     
    55:33
    Konev je na ledě. Lokomotivu se tato početní výhoda nedařila, ale cílem hostů bylo především udržet kus černé pryže ve své moci.
     
    54:20
    Po rychlé kombinaci se ke kotouči dostal Holov, který pálil z první. Svou střelou našel lapačku Bespalova, jenž raději přerušil hru.
     
    53:33
    Bude se po delší době vylučovat za hru vysokou holí putuje na trestnou lavici Konev. Hostujícící tým tak čeká dvouminutová přesilovka.
     
    52:18
    Plotnikov vyslal přízemní projektil z úhlu, avšak houf protihráčů jej zablokoval, a tak Bespalov nemusel zasahovat. Hosté ale zůstávají v útočné třetině.
     
    51:39
    Za svou aktivitu by si domácí tým branku určitě zasloužil, nicméně do konce zápasu už moc času nezbývá, a tak je jisté, že Jaroslavl získa tři body.
     
    50:36
    Na Sanforda nevyzrál ani Sannikov, jenž obkroužil branku se záměrem zakončit k bližší tyči. Svou akcí našel jen beton gólmana Jaroslavle.
     
    49:15
    Tažnou ránu od modré čáry vyprodukoval Hersley, ale opět to šlo pouze do míst, kde číhal Sanford, který bez potíží zasáhl a puk vyrazil.
     
    48:36
    Hra byla velice plynulá až do této chvíle. Nahození z úhlu z hokejky Okulova zachytill Sanford do své lapačky. Bude se vhazovat v útočném pásmu Sibiru.
     
    47:31
    Na modré čáře dobře zakročil Jakovlev, který dokázal puk prostrčit do střední třetiny. Lokomotiv tak mohl následně vystřídat.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 59. Bobrov (Kopějkin) – 11. Plotnikov (Averin, Apalkov), 23. Konkov (Apalkov), 26. Kronwall, 36. Novotný (Thornberg)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (26- Bespalov) – Hersley, Alexejev, Gimajev, Bělov, Ožiganov, Ignatovič, Konev – Enlund, Koskiranta, Monja – Kugryšev, Bobrov, Thuresson – Sannikov, Gubin, Kopějkin (C) – Okulov, Vorošilo, Butuzov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford – Kronwall, Jakovlev, Holos, Vasiljev, Višněvskij (C), Ljubišchin, Martynov – Plotnikov, Apalkov, Averin – Plat, Novotný, Thornberg – Konkov, Kartajev, Galimov – Kručinin, Kapustin, Gračjov.

    Rozhodčí: Bulanov, Safjullov – Petrov, Fatejev
    bahis siteleri