Chabarovsk – Soči 0:2 (kon.) | Vladivostok – Dynamo Moskva 1:4 (kon.) | Novokuzněck – Viťaz 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Jaroslavl 1:4 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Ufa – Omsk 2:6 (kon.)
Jokerit – Barys 4:2 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
1:4 (0:1, 0:3, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Pátek 17.10.2014, 14:00 • Ice Sports Palace Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Sibir právě vstřelil branku!
    Skvělý Sanford nakonec čisté konto v zápase neudržel. Kopějkin propasíroval puk ze strany před brankoviště, kam si najel VIKTOR BOBROV, jenž s přehledem zamířil do odkryté části branky. Gólman hostů se natahoval, ale na tuto ránu neměl šanci dosáhnout. Asistence: Alexej Kopějkin.
    NOVOTNÝ - 0:4
     
    35:51
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    i tato početní výhoda je využitá a s největší pravděpodobností je o vítězi rozhodnuto. JIŘÍ NOVOTNÝ si najel do útočné třetiny a napřáhl na v mezikruží. Tažnou střelou poslal kus černé pryže nad vyrážečku a následně se puk odrazil od tyče za brankovou čáru. Asistence: Martin Thornberg.
    KRONWALL - 0:3
     
    25:02
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Svou krátkou početní výhodu hosté využívají. STAFFAN KRONWALL obdržel puk k modré čáry, kde tvrdě napřáhl a dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Koskinen měl zakrytý výhled na ránu švédského hráče pravděpodobně neviděl.
    KONKOV - 0:2
     
    22:11
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    SERGEJ KONKOV si nabruslil od mantinelu před brankoviště, kde předvedl svůj důraz, natlačil se před Bespalova, kterého chytrou kličkou přechytračil a přesnou střelou mezi betony jej propálil. Asistence: Daniil Apalkov.
    PLOTNIKOV - 0:1
     
    10:03
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Apalkov vypálil z vrcholu kruhu zápěstím. Jeho střela mezi tři tyče nezamířila a Koskinen by bez potíží puk zachytil do lapačky, jenže ze strany se přiřítil SERGEJ PLOTNIKOV, který dokázal chytrou tečí nadvzednou puk nad lapačku gólmana a kus černé pryže poté zamířil za brankovou čáru. Asistence: Asistence: Jegor Averin, Daniil Apakov.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 59. Bobrov (Kopějkin) – 11. Plotnikov (Averin, Apalkov), 23. Konkov (Apalkov), 26. Kronwall, 36. Novotný (Thornberg)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (26- Bespalov) – Hersley, Alexejev, Gimajev, Bělov, Ožiganov, Ignatovič, Konev – Enlund, Koskiranta, Monja – Kugryšev, Bobrov, Thuresson – Sannikov, Gubin, Kopějkin (C) – Okulov, Vorošilo, Butuzov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford – Kronwall, Jakovlev, Holos, Vasiljev, Višněvskij (C), Ljubišchin, Martynov – Plotnikov, Apalkov, Averin – Plat, Novotný, Thornberg – Konkov, Kartajev, Galimov – Kručinin, Kapustin, Gračjov.

    Rozhodčí: Bulanov, Safjullov – Petrov, Fatejev
    bahis siteleri