AS Řím – Chievo 3:0 (kon.) | Sassuolo – Juventus 1:1 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
1:1 (1:1)
Juventus FC
Sobota 18.10.2014, 20:45 • Stadio Città del Tricolore • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! I ve druhé půli měl Juventus územní převahu, kterou však nedokázal korunovat brankou. V závěru plály emoce, které vyústily v červenou kartu Simoneho Padoina. Tento trest nic nezměnil na faktu, že Sassuolo vybojovalo cenný bod za remízu 1:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 4:9 (22:44:40)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Simone Padoin (JUV) dostává za výrazné protesty směrem k sudímu červenou kartu. A to přesto, že je pouze na lavičce náhradníků.
     
    90+5
    Berardi na polovině soupeře fauloval. Juventus tak bude rozehrávat. Každou chvílí bude zápas ukončen.
     
    90+4
    Pereyra se řítil do zajímavé střelecké pozice, z níž ale zakončil prachbídně. O nic lepší nebyla ani Ogbonnova dělovka, který vyděsila pouze příznivce Sassuola.
     
    90+3
    Na hrací ploše planou emoce. Za peprná slova dostává karetní trest stoper Bonucci (JUV).
     
    90+1
    Coman uháněl vstříc brankovém příležitosti, ovšem Vrsaljko jej zastavil velmi obětavým zákrokem, po němž zůstal sám ležet na hrací ploše.
     
    90
    K základní hrací době duelu se budou nastavovat rovné čtyři minuty. Co přinesou?
     
    89
    Útočný faul Juventusu znamená další rozehrávku Sassuola, o kterou se postará Consigli. Domácí jsou velmi, ale velmi blízko bodovému zisku.
     
    88
    Zaza dlouho pobýval v okolí rohového praporku, načež odcentroval k Buffonovi. Hostující brankář bleskově rozehrál protifenzivu, která končí rohovým kopem.
     
    87
    Sassuolo nyní opět získalo balon, s nímž chvilku operovali na útočné polovině. Poté však musel hostující protiútok hasit Acerbi, který za svůj počin dostává žlutou kartu.
     
    85
    Tévez se nyní dopustil útočného faulu u pravé postranní lajny. O rozehrávku se postará Consigli, který se k míči loudá až možná hraničním způsobem. Sudí jej pouze varuje.
     
    84
    Juventus střídá. Pirla nahradí Giovinco. Pomůže favoritovi k zisku plného počtu bodů?
     
    83
    Berardi se pokusil protlačit do šance, ovšem záměr mu příliš nevyšel. Juventus se chopil balonu a vydal se ihned kupředu.
     
    82
    Pereyra si nyní počínal velmi neomaleně. Na hráčích Juventusu je znát mírná frustrace z dosavadního průběhu duelu. Není divu, dosud suverénní celek remizuje s posledním týmem tabulky.
     
    81
    Pozorný obránce Sassuola si pohlídal Pogbu. Následovat tak bude odkop od branky a další cenní vteřinky pro domácí mužstvo.
     
    80
    Do konce utkání zbývá i s nastavením něco málo přes deset minut. Dokáže Juventus strhnout vedení na svou stranu? Zatím to tak nevypadá.
     
    79
    Tévezovi navíc utekl balon. Consigli se tak postará o výkop. Současně přihchází na řadu závěrečné střídání domácí ekipy. Ze hřiště odchází Missiroli, kterého nahradí Taider.

    Libor Kucza

    Branky: 13. Zaza (Longhi) – 19. Pogba (Tévez)

    Karty:   38. Zaza (SAS), 87. Acerbi (SAS) – 50. Pogba (JUV), 90+3. Bonucci (JUV)   90+6. Padoin (JUV)


    US Sassuolo Calcio: Consigli – Acerbi, Terranova, Cannavaro (10. Antei) – Vrsaljko, Longhi, Magnanelli (C), Missiroli (79. Taïder) – Zaza, Sansone (70. Biondini), Berardi.
    Náhradníci: Pomini, Polito – Antei, Bianco, Gazzola, Gliozzi, Chibsah, Biondini, Brighi, Pavoletti, Floccari, Taïder.

    Juventus FC: Buffon (C) – Chiellini, Ogbonna, Evra (60. Marchisio) – Lichtsteiner, Bonucci, Pereyra, Pirlo (84. Giovinco) – Tévez, Pogba, Llorente (66. Coman).
    Náhradníci: Storari, Rubinho – Marchisio, Asamoah, Padoin, Mattiello, Coman, Giovinco.

    Rozhodčí: Banti – Costanzo, Schenone
    bahis siteleri